geo1st487 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Εκανα εγκατασταση το photoshop CS2 το ανοιξα και ενω το δουλευα σε μια φαση αρχισε να δουλευει ο σκληρος συνεχεια σε καθε τι που εκανα. Παω στον task manager και επιλεγω την καρτελα performance. Εκει που γραφει availabe ελεγε οτι εχω 3ΜΒ μονο ελευθερα!! Εχω μνημη 1GB. Κανω ενα restart τα XP και ξαναμπαινω στο photoshop. Μολις μπηκα ανοιξα αμεσως τον task manager και στην καρτα performance εβλεπα την available memory καθε δευτερολεπτο να μειωνεται κατα 4-5ΜΒ. Αμεσως βγηκα η μνημη επανηλθε και σταματησε καθοδος. Ελεγξα για ιο με το kaspersky στο φακελο που ειναι αποθηκευμενο το προγραμμα αλλα δεν βρηκε τιποτα. Τι μπορει να φταιει; Πως γινεται να ειμαι στο photoshop χωρις να κανω τιποτα και να μειωνεται συνεχως η μνημη μεχρι τελος;
HexStatic Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Sta settings tou photoshop mporeis na to rithmiseis poso ram apo to sistima sou na xrisimopoiei. Pigene edit ->Preferences->Memory&image cache Ekei rithmizeis to poso % apo tin ram sou theleis to photoshop na katalambanei. Pantos genikotera na ksereis oti einai polly bary programa.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.