Προς το περιεχόμενο

λέω να πάρω αυτό...

andreapaog328

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Intel Core 2 Duo E6600 2.4 Ghz

Abit Ab9 (s775,i965,DDR-2)

1 Gb DDR-2 DIMM PC2 4200-533 Mhz

Western Digital 250 GB SATA 2

Albatron 7900 GT 256 MB PCI-Express

LG 4167 Double layer

κουτί απο το πλαισιο Turbo X DU09AL-BLACK

Επειδή το κουτί εχει τροφοδοτικο 420W πραγματικά λεω να βαλω ενα Thermaltake TR2 Power 550W

Υπόψιν οτι θα βαλω και κανεναν ανεμιστηρα led η κανα άλλο λαμπακι....

Ερώτηση: τροφοδοτικο 500w η και λιγοτερο θα φτανει?

Αν ναι ποσο?

Ας μου δώσει καποιος την γνωμη του για τις επιλογες.

Δημοσ.

να βαλεις καλλητερες μνημεσ... η διαφορα απο τισ 533 θα ειναι συμαντικη τουλαχιστον 667 ή καποιες φτηνες 800 θα ηταν πολυ καλητερα... απο τροφοδοτικο και 400βατ φτανουν αλλα καλητερα να εχουμε και μια μικρη καβατζα.. δε ξερουμε τι μας επιφιλασει το μελλον ασε που αμα το δολεβεισ 24/7 θα πεσει λιγο σε αποδοσηοποτε καλητερα ενα μεγαλουτσικο...καλητερα προτημησε enermax, και hec και antec τροφοδοτικα οχι οτι αυτο που διαλεξες δεν ειναι μια χαρα... πολυ καλο ειναι.και κουτι διαλεξες αυτο λογω τιμης ε? καλητερα κατι πιο μεγαλο να αεριζεται αποδοτικοτερα το συστημα αλλα και αυτο τι κανει τη δουλεια του και εγω μιδ-ταουερ εχω...

Δημοσ.

sorry φίλε αλλα μάλλον μπερδεύτικαν τα τευτέρια μου.

Το κουτι ειναι το MidiATX Trio Case-Silver/Black

και το τροφοδοτικο ενα Chieftec 500W 24 pin.

Ευχαριστώ παντως για την απαντηση.

Δημοσ.

Πρωτα απ'ολα παρε καλυτερο κουτι, μακρια απο τις λαμαρινοκατασκευες του πλαισιου, αφου μαλιστα λες οτι θα παρεις και αλλο τροφοδοτικο, παρε ενα κουτι απο coolermaster ή thermaltake και τροφοδοτικο παρε modular. Bγαζουν ολες οι σοβαρες εταιριες, οπως enermax, thermaltake,ocz.....κτλ.

Μετα παρε 667MHz μνημες τουλαχιστον, αλλα να ξερεις ειναι πολυ δυσκολη περιοδος για μνημες, εχουν ανεβει οι τιμες και δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα.

Επισεις, παρε καλυτερα την asus p5b deluxe, η μονη με 965x και υποστηριξη crossfire επισεις η καλυτερη μητρικη για overclocking c2d αφου μπορει να αντεξει πανω απο 100% fsb o/c (550MHz+ απο 266MHz), επισεις η μονη με 2x2GBit lan+wifi.

Αν ειναι να παρεις την asus, προτιμησε καλυτερα μια ati 1900XT, γιατι ειναι το ιδιο σε επιδοσεις και σε τιμη, αλλα αν εχεις μητρικη με crossfire μολις πεσουν οι τιμες τσιμπας αλλη μια.

Τελος γιατι να παρεις σκληρο 250Gb με 100ε την στιγμη που μπορεις να παρεις 400GB με 136ε?

Δημοσ.

παιδιά να σας πω οτι δεν θα κανω καθολου o/c.Θα τα κρατησω ολα οπως ειναι.

Αν βαλω 2X512MB Supertalent DDR2 DIMM PC2 5400 667 MHz (για να την κανω DUAL)θα είναι καλυτερα? Θα είναι συνβατες με την μητρικη?ακομα λεω να βαλω την 7600 GT 256 MB γιατι σκευτικα οτι αν στο μελλον χρειαστώ να την κανω SLI παιρνω μια μητρική (που θα εχουν πεσει λιγο οι τιμεσ) και με 170-180 euro που θα κανει τοτε η καρτα να βαλω αλλη μια.7600 GT Asus η Albatron??? Α φιλε Razor333 δεν σου ειπα οτι εχω αλλον εναν 80 Gb Ata western digital.Γι αυτό δεν παω σε μεγαλο σκληρο.Μιας που το εφερε ο λογος η Abit AB9 εχει 1Χ ATA 100.Θα πηγαίνει εκει ο σκληρος?Τελευταια ερώτηση:Ποσες συσκευες IDE (DVD,floppy)μπορει να παρει αυτη η μητρική?

Δημοσ.

Kαλυτερα για μενα 7600 Asus.

Γιατι δεν παιρνεις εξαρχης μια καλουτσικη μητρικη SLi?Δεν ειναι οτι καλυτερο να ξανδωσεις χρηματα στο μελλον για να παρεις μια αλλη μητρικη, μια αλλη 7600Gt και να φας απο πανω το setup απο την αρχη...

Δημοσ.

Αφου δεν σε ενδιαφερει το o/c (και να βγαλεις τις μεγιστες επιδοσεις της cpu) και οπως ειπες θελεις να παρεις την 7600GT και αργοτερα να την κανεις sli με μια ακομα, παρε την http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=880353. νομιζω θα σε καλυψει.

Οταν μια μητρικη λεει 1x ATA100 σημαινει μεχρι 2 συσκευες pata οτι και αν ειναι, ας πουμε 2 optical drives ή 1 optical drive + 1 HardDisk, αν εχεις 2 optical drives και ενα σκληρο pata την πατησες, κατι πρεπει να φυγει ή να βρεις (αν υπαρχουν ακομα) pata to sata converter.

Αλλα γιατι να παρεις 2 7600GT που κανουν 400ε και sli mobo και να μην παρεις εξαρχης mobo καθαρα για c2d οπως η asus p5b deluxe που σου προτεινα ή τη abit που ειπες στη αρχη και να το συνδιασεις με μια ati 1900GT που κανει 220ε και εχει επιδοσεις οσο 2 7600GT σε sli??? Δεν καταλαβαινω πως σκεφτεσαι!!!

Δημοσ.

apla den exv doulepsei pote ATI kai apo tis Nvidia exv meinei poly ikanopoiohmenos.Isws riksv ton epeksergasth sta 2.133 Ghz (E6400) kai valw thn 7900 GT 256MB (gia na meinw peripou sta idia xrhmata...).Gia tis supertalent ti lete?

Trofodotiko 460W gi auta kai kana led,fan-led,kai ton 80GB ATA ftanoun?

H na parw 500W gia na eimai kalymenos 100%?

Δημοσ.

Εγω βασικα εχω τον e6300 και τον δουλευω μονιμα στα 3GHz, παει ακομα παραπανω, αλλα δεν το παρακανω με την μανισια ψυξη. Oποιον c2d και να παρεις ενα ειναι σιγουρο ξεχνα οτι ηξερες και κυριως το ονομα pentium.

Mobo εχω την asus p5b deluxe wifi edition και μνημες 2x512 corsair xms2 800MHz.

Καρτα γραφικων προλαβα και τσιμπισα απο το πλαισιο με 169ε μια ATI 1900GT δεν την δοκιμασα ακομα να σου πω πως παει, αλλα με αυτα που βλεπω ΕΔΩ (Δες και τα benchmark) περναει χαλαρα την 7900GS και ακουμπαει σε πολλα παιχνιδια την 7900GT, για την 7600GT ουτε λογος φυσικα.

Τροφοδοτικο αν ειναι μαρκας ακομα και 400W π.χ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700345 θα σε καλυψουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...