Προς το περιεχόμενο

Χρηματιστηριο το CS:Source

Isle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"The ever so popular game, Counter Strike:Source developed by Valve, has a new feature added to the game:A virtual marketplace for the weapons and equipment.According to Valve, every item's price will be updated on a weekly basis depending on the global market demand.

Some users have posted their anger toward the new change on the Valve forums and have even started a petition to stop the change.Is Valve turning into Microsoft by introducing features that are not needed or wanted by the community, or are they merely spicing the game up?"

http://games.slashdot.org/games/06/09/23/1239256.shtml

http://www.steampowered.com/stats/csmarket/

http://www.steampowered.com/stats/csmarket/algorithm.html

Δημοσ.

Ωραιο και το 1.6(ηταν η προτιμηση μου παλια) αλλα προτιμω το Source, λογω γραφικων.

Οταν σκοτωνεις τους αλλους τα αιματα βγαινουν πολυ ρεαλιστικα και επισης μου αρεσει η ατμοσφραιρα.

Τελως παντων, βγηκες λιγο εκτος θεματος.

Η ιδεα μου αρεσει γενικα, το ανεβοκατεβασμα των τιμων των οπλων αναλογα με το ποσοστο των διεθνων αγορων τους δινει ακομα περισσοτερη ατμοσφαιρα, το κανει πιο live, περα απο αυτο ομως το αν θα κανει το παιχνιδι καλυτερο σε gameplay δεν ξερω.

Δημοσ.

Δεν ξερω αν θα ειναι δικαιο.

Δλδ, απο τη στιγμη που ελαχιστοι προτιμουν το -σχεδον- sniper με τις 30 σφαιρες(ξεχασα πως λεγεται, εχω καιρο να παιξω) θα ειναι αδικο να φθασει να κοστιζει σαν ενα pistol και το Deagle να κοστιζει οσο ενα rifle.

Εκει δλδ που στην αρχη του παιχνιδιου, που ολοι δεν ειχαν λεφτα, παιρνουμε pistols, ξαφνικα θα ξεκιναμε με rifles.

Δημοσ.

Εεεεεπ...

Εδω σε επιασα αδιαβαστο γιατι ουτε καν εκατσες να δεις τα links που εδωσα.

Οι τιμες των πιστολιων ειναι ξεχωριστες απο τις τιμες ολων των υπολοιπων οπλων και αντικειμενων.

Το Crieg 550 Commando(η το D3/AU-1) που λες μου αρεσει παντως, πολλοι λενε οτι δεν ειναι καλο, ομως στην iceworld το παιρνω πολλες φορες και κανω αγρια kills.

Δημοσ.

Ναι ρε συ, σπανια διαβαζω τα λινκς.

Εγω με το Krieg εκανα ενα σημαδακι στην οθονη μου, ωστε να μπορω να ριχνω χωρις να το εχω στο σκοπευτρο.

Δημοσ.
Ναι ρε συ, σπανια διαβαζω τα λινκς.

Κακο για σενα.

Εγω με το Krieg εκανα ενα σημαδακι στην οθονη μου, ωστε να μπορω να ριχνω χωρις να το εχω στο σκοπευτρο.

Υποθετω οτι εννοεις το Krieg 550 Commando, οχι το Krieg 552 που εχει στοχο απο μονο του, ωραια χακια παντως:), αν και εγω τις αζουμωτες δεν τις πολυμπορω, πιο ευκολα ζουμαρω και τελειωνω, κι ας ειναι κοντα μου ο αντιπαλος.

[out_of_topic]

Η νεα μοδα, αυτοκολλητα για την οθονη για καλυτερο στοχο στα fps.:D8)

[/out_of_topic]

Δημοσ.

[out_of_topic]

Η νεα μοδα, αυτοκολλητα για την οθονη για καλυτερο στοχο στα fps.:D8)

[/out_of_topic]

Για δωσε καμια info παραπανω!

Δημοσ.

Καθως εγραφα μου ηρθε η ιδεα, δεν νομιζω να εχει γινει.

Οποιος θελει ας δοκιμασει.:twisted:

Διαφορετικα μοντελα σταμπας που κολλαει σε ολοκληρη την οθονη αναλογα με το παιχνιδι και το μεγεθος της οθονης, και ποιος ξερει τι αλλο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...