Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με το προγραμμα τεστ οδηγησης.

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου εδωσαν ενα cd με ενα προγραμμα που εχει τεστ για την οδηγηση, αλλα οταν παω να το τρεξω μου εμφανιζει το παρακατω μηνυμα :

dsasbr9.th.jpg

Εχω κανει τις ρυθμισεις που αναφερει. Εχω δοκιμασει και τη συμβατοτητα. Απλως να πω οτι κατα την εκγατασταση, εβγαζε μηνυματα αν θελω να κανω replace καποια αρχεια, αλλα μου συνιστουσε να μη κανω επειδη αυτα που ειχα ηταν νεοτερα. Ετσι εκανα σε ολα keep.

Μπορει καποιος να με βοηθησει;

Δημοσ.

Σίγουρα έχεις βάλει μεγάλη γραμματοσειρά? Εμένα πάντως για να δουλέψει έπρεπε να αλλάξω και το DPI σε large size (120 DPI). Δοκίμασε να βάλεις και την γραμματοσειρά σε extra large αντί για large.

Δημοσ.

Πρεπει να βαλεις την αναλυση που σου λεει, να ορισεις 120DPI και να κανεις επανεκκινηση, μετα θα σου δουλεψει στανταρ...

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εχω προβλημα με το συγκεκριμενο προγραμμα κανω τις ρυθμισεις και μολις παταω οκ μου λεει να κανω instert το cd των windows το οποιο δεν εχω υπαρχει καποιος αλλος τροπος???

Δημοσ.

Μιλαμε για παγκοσμια πρωτοτυπια ετσι?

"Για να τρεξει το φοβερο και τρομερο προγραμμα μας, κανε το desktop σου χάλια με αναλυση της εποχης των Win95 και font size για γκαβούς. Επισης κανε μια επανεκκινηση πριν και μια μετα."

Παλι καλα που δεν ζηταει να απεγκαταστησουμε οτι προγραμματα εχουμε...

Δημοσ.
Εχω προβλημα με το συγκεκριμενο προγραμμα κανω τις ρυθμισεις και μολις παταω οκ μου λεει να κανω instert το cd των windows το οποιο δεν εχω υπαρχει καποιος αλλος τροπος???

Υπάρχει άλλος τρόπος.

Το site του συμφορουμίτη μας natural_sgf το TestDriveMe

Συζήτηση στο forum

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...