Προς το περιεχόμενο

Παρουσίαση freeware εφαρμογής «Εορτολόγιο»

yiannis.zip

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Yannis.zip Πως πάει το εορτολόγιο ;

το συνεχίζεις ;

μήπως μπορείς να το φτιάξεις σε στυλ rainledar ?

Θα εξυπηρετεί πολύ γιατί θα είναι το βασικό ημερολόγιο των windows, με ενσωματωμένες τις εορτές

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Yannis.zip Πως πάει το εορτολόγιο ;

το συνεχίζεις ;

μήπως μπορείς να το φτιάξεις σε στυλ rainledar ?

Θα εξυπηρετεί πολύ γιατί θα είναι το βασικό ημερολόγιο των windows, με ενσωματωμένες τις εορτές

Γεια σου Δημήτρη. Το εορτολόγιο θα το συνεχίσω μετά το νέο έτος.

Αυτό τον καιρό ασχολούμαι με την ανάπτυξη μιας νέας εφαρμογής διαχείρισης και οργάνωσης αρχείων που βρίσκονται αποθηκευμένα σε οπτικά και αφαιρούμενα κυρίως μέσα (CD/DVD SD Cards κλπ) ώστε να γίνεται ευκολότερη η αναζήτησή τους.

Το rainlendar δεν το έχω χρησιμοποιήσει και δεν ξέρω τις δυνατότητες του. Θα το κατεβάσω και θα το δω.

Δημοσ.

Έχω κατεβάσει και χρησιμοποιώ το eortologio, το οποίο μου φαίνεται πάρα πολύ χρήσιμο αλλά όταν φορτώνω τις γιορτές στο Outlook μου τις βγάζει ακαταλαβίστικα, δεν φαίνονται τα Ελληνικά.....Έχω το (Αγγλικό) Outlook 2002, SP3 me Windows XP 2002, SP2. Μπορεί να βοηθήσει κανείς;:cry:

Δημοσ.
Έχω κατεβάσει και χρησιμοποιώ το eortologio, το οποίο μου φαίνεται πάρα πολύ χρήσιμο αλλά όταν φορτώνω τις γιορτές στο Outlook μου τις βγάζει ακαταλαβίστικα, δεν φαίνονται τα Ελληνικά.....Έχω το (Αγγλικό) Outlook 2002, SP3 me Windows XP 2002, SP2. Μπορεί να βοηθήσει κανείς;:cry:

Αν δεν έχεις την Ελληνική έκδοση των Windows XP, πήγαινε στο Start > Control Panel > Regional and Language Options, κάνε κλικ πάνω δεξιά στο Tab Advanced, στην περιοχή Language for non-Unicode Programs επέλεξε Greek.

Δημοσ.
Αν δεν έχεις την Ελληνική έκδοση των Windows XP, πήγαινε στο Start > Control Panel > Regional and Language Options, κάνε κλικ πάνω δεξιά στο Tab Advanced, στην περιοχή Language for non-Unicode Programs επέλεξε Greek.

Super....Σε ευχαριστώ πολύ:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...