DIMITRISG Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Yannis.zip Πως πάει το εορτολόγιο ; το συνεχίζεις ; μήπως μπορείς να το φτιάξεις σε στυλ rainledar ? Θα εξυπηρετεί πολύ γιατί θα είναι το βασικό ημερολόγιο των windows, με ενσωματωμένες τις εορτές
yiannis.zip Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Yannis.zip Πως πάει το εορτολόγιο ; το συνεχίζεις ; μήπως μπορείς να το φτιάξεις σε στυλ rainledar ? Θα εξυπηρετεί πολύ γιατί θα είναι το βασικό ημερολόγιο των windows, με ενσωματωμένες τις εορτές Γεια σου Δημήτρη. Το εορτολόγιο θα το συνεχίσω μετά το νέο έτος. Αυτό τον καιρό ασχολούμαι με την ανάπτυξη μιας νέας εφαρμογής διαχείρισης και οργάνωσης αρχείων που βρίσκονται αποθηκευμένα σε οπτικά και αφαιρούμενα κυρίως μέσα (CD/DVD SD Cards κλπ) ώστε να γίνεται ευκολότερη η αναζήτησή τους. Το rainlendar δεν το έχω χρησιμοποιήσει και δεν ξέρω τις δυνατότητες του. Θα το κατεβάσω και θα το δω.
inikol Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Έχω κατεβάσει και χρησιμοποιώ το eortologio, το οποίο μου φαίνεται πάρα πολύ χρήσιμο αλλά όταν φορτώνω τις γιορτές στο Outlook μου τις βγάζει ακαταλαβίστικα, δεν φαίνονται τα Ελληνικά.....Έχω το (Αγγλικό) Outlook 2002, SP3 me Windows XP 2002, SP2. Μπορεί να βοηθήσει κανείς;
yiannis.zip Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Έχω κατεβάσει και χρησιμοποιώ το eortologio, το οποίο μου φαίνεται πάρα πολύ χρήσιμο αλλά όταν φορτώνω τις γιορτές στο Outlook μου τις βγάζει ακαταλαβίστικα, δεν φαίνονται τα Ελληνικά.....Έχω το (Αγγλικό) Outlook 2002, SP3 me Windows XP 2002, SP2. Μπορεί να βοηθήσει κανείς; Αν δεν έχεις την Ελληνική έκδοση των Windows XP, πήγαινε στο Start > Control Panel > Regional and Language Options, κάνε κλικ πάνω δεξιά στο Tab Advanced, στην περιοχή Language for non-Unicode Programs επέλεξε Greek.
inikol Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Αν δεν έχεις την Ελληνική έκδοση των Windows XP, πήγαινε στο Start > Control Panel > Regional and Language Options, κάνε κλικ πάνω δεξιά στο Tab Advanced, στην περιοχή Language for non-Unicode Programs επέλεξε Greek. Super....Σε ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.