Προς το περιεχόμενο

Παρουσίαση freeware εφαρμογής «Εορτολόγιο»

yiannis.zip

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μπράβο Γιάννη, πολύ καλή δουλεία. Πάντα τέχνη στα χέρια σου να γράφεις δυνατούς κώδικες... και τους μοιράζεσαι μαζί μας..

Οοοο, ευχαριστώ!

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Λείπει ο όσιος Επαμεινώνδας...το τσέκαρα μέσω φίλου! :)

Ωραίο προγραμματάκι φίλε Γιάννη. Να 'σαι καλά!

Θα καταχωρήσω την εορτή στην επόμενη έκδοση.

Σε ευχαριστώ για την υπενθύμιση.

Δημοσ.

Γιάννη, σε ευχαριστώ και εγώ για το πρόγραμμά σου.

Πραγματικά υπέροχο και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, ούτε στο download ούτε στην εγκατάσταση.

Διαβάζοντας τα γραφόμενα του Eusebius, θυμήθηκα ότι έχω πάρα πολλά προγράμματα στα οποία έχω κάνει εγκατάσταση προκειμένου να πάρω μετά το φάκελο της εγκατάστασης και να τον δοκιμάσω σε άλλο pc αν τρέχει αυτόνομα.

Αν τρέχει, πάει στο φάκελο με τα αγαπημένα μου προγράμματα.

Μισώ τις εγκαταστάσεις !

Αν ήταν δυνατόν, ακόμα και τα Windows να έπαιζαν με copy/paste.

Λατρεύω τις εταιρίες/προγραμματιστές, που σου δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε ένα executable setup αρχείο και ένα συμπιεσμένο αρχείο.

Μια προσωπική άποψη ήταν αυτό, μην το πάρεις σαν αντιπαράθεση. :) :) :)

Και πάλι ευχαριστώ για το πρόγραμμά σου.

/Highlander

Δημοσ.
Γιάννη, σε ευχαριστώ και εγώ για το πρόγραμμά σου.

Πραγματικά υπέροχο και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, ούτε στο download ούτε στην εγκατάσταση.

Διαβάζοντας τα γραφόμενα του Eusebius, θυμήθηκα ότι έχω πάρα πολλά προγράμματα στα οποία έχω κάνει εγκατάσταση προκειμένου να πάρω μετά το φάκελο της εγκατάστασης και να τον δοκιμάσω σε άλλο pc αν τρέχει αυτόνομα.

Αν τρέχει, πάει στο φάκελο με τα αγαπημένα μου προγράμματα.

Μισώ τις εγκαταστάσεις !

Αν ήταν δυνατόν, ακόμα και τα Windows να έπαιζαν με copy/paste.

Λατρεύω τις εταιρίες/προγραμματιστές, που σου δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε ένα executable setup αρχείο και ένα συμπιεσμένο αρχείο.

Μια προσωπική άποψη ήταν αυτό, μην το πάρεις σαν αντιπαράθεση. :) :) :)

Και πάλι ευχαριστώ για το πρόγραμμά σου.

/Highlander

Το εορτολόγιο τρέχει και με copy/paste το λεγόμενο XCOPY Deployment αρκεί να υπάρχει το .NET Framework 1.1 εγκατεστημένο.

Το .NET Framework υπάρχει σαν standard στα Windows Vista αλλά και σε όσους χρησιμοποιούν το Windows Update. Οπότε μπορείς να πάρεις τον φάκελο και να τρέξεις το εορτολόγιο και σε άλλο PC που έχει τις προϋποθέσεις.

Για καλό και για κακό βάλε και το .NET Framework σε ένα φλασάκι.:roll:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
pragmatika poly kalo!!! Ginetai na ksekinai me to start up? Pws?

pane enarksi --> programata --> ekkinisi

kane diplo klik stin ekkinisi , tha sou aniksi o fakelos . rikse mesa tin sidomeusi tou programatos kai eisai ok :)

edit: poli kalo file! mprabo...oraia doulia :)

Δημοσ.

Ένα από τα προγράμματα που δεν έχω από τότε που πέρασα σε Linux.

Η περίπτωση του να φτιάξεις μια έκδοση του Εορτολογιου που να τρέχει σε Linux υπάρχει;

Αν όχι θα σε πείραζε αν χρησιμοποιούσα το/τα xml αρχείο/α για να φτιάξω εγώ μια τέτοια εφαρμογή; Θα μπορούσε κάλλιστα να υπάρχει κι αυτή στο site σου με το ίδιο όνομα, δεν έχω πρόβλημα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...