Προς το περιεχόμενο

Παρουσίαση freeware εφαρμογής «Εορτολόγιο»

yiannis.zip

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερωτηση : εχει βγαλει κανεις καποια παρομοια εφαρμογη σε java ωστε να παιζει και στα κινητα μας?

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Poli kalo to Programataki.

To kitaxa ligo xtes kai emina efxaristimenos genika.

Prepi na exei omos ena mikro bug stin anazitisi(ektos kai an einai epitides etsi).

Den vriski giortes an den valeis tonous diladi den vriski p.x "Δημητριος" alla vriski "Δημήτριος".

Mipos tha itan kalitera kai pio efkola gia kapion pou den mpori na grapsei Ellinika me tonous na doulevoun kai oi 2 epiloges?

Μια ερωτηση : εχει βγαλει κανεις καποια παρομοια εφαρμογη σε java ωστε να παιζει και στα κινητα μας?

Exo vali ego file mou(to klasiko eortologeio pou kiklofori se Java)

se S60 kinito kai pezei poli kala.

Diladi sou vgazei ta panda apo giortes kai kinites

Δημοσ.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, Γιάννη. :-)

Νομίζω ότι εδώ ξεχνάς τον μέσο χρήστη των Windows. :-)

Αλλά, αν μου επιτρέπεις, θα κάνω ένα ευρύτερο σχόλιο.

Προσωπικά, συμφωνώ με τις προτιμήσεις σου: φτιάχνω τα CD των XP ώστε να βάζουν το %programfiles% κατευθείαν σε δικό τους διαμέρισμα, τα μισά μου προγράμματα εκεί είναι έτσι όπως λες, τα..............

Όχι, δεν ξεχνάω το μέσο χρήστη. Αντιθέτως με ενδιαφέρει η ευκολία στη χρήση η απλότητα και η λειτουργικότητα της εφαρμογής για όλους τους χρήστες. Υπάρχει δυνατότητα αυτόματης κατάργησης της εφαρμογής από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων. Παρόλα αυτά περιέγραψα πού αποθηκεύεται τι και πώς θα μπορούσε να γίνει μη αυτόματη απεγκατάσταση, κυρίως για να ξέρει ο χρήστης τί εγκαθίσταται στον υπολογιστή του και πού.

Έχω λάβει υπόψη τα Best Practices της Microsoft. Για αυτή την εφαρμογή νομίζω ότι ο συνδιασμός Windows Installer και XCOPY Deployment (http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/dndotnet/html/dplywithnet.asp) είναι αρκετά ικανοποιητικός, και καλύπτει κυρίως την περίπτωση που ο χρήστης θέλει να εκτελεί την εφαρμογή από αφαιρούμενο μέσο, από διαφορετικά υπολογιστικά συστήματα χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση.

Δημοσ.
Poli kalo to Programataki.

To kitaxa ligo xtes kai emina efxaristimenos genika.

Prepi na exei omos ena mikro bug stin anazitisi(ektos kai an einai epitides etsi).

Den vriski giortes an den valeis tonous diladi den vriski p.x "Δημητριος" alla vriski "Δημήτριος".

Mipos tha itan kalitera kai pio efkola gia kapion pou den mpori na grapsei Ellinika me tonous na doulevoun kai oi 2 epiloges?

Exo vali ego file mou(to klasiko eortologeio pou kiklofori se Java)

se S60 kinito kai pezei poli kala.

Diladi sou vgazei ta panda apo giortes kai kinites

Δεν είναι bug, αλλά ναι, θα ήταν καλύτερα να αγνοούνται οι τόνοι στην αναζήτηση. Πιστεύω σε κάποια επόμενη έκδοση να υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Αν κάποιον τον δυσκολεύει να χρησιμοποιεί τόνους στα κριτήρια εύρεσης (συμπεριλαμβάνομαι και εγώ) μπορεί να κάνει αναζήτηση με μέρος της λέξης πριν ή μετά τον τόνο. Π.χ: Αν ψάχνουμε τη λέξη «Δημήτριος» μπορούμε να κάνουμε αναζήτηση με «δημ» ή «τριος»

Δημοσ.

Το .ΝΕΤ Framework v2.0 δεν είναι backwards-compatible με εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί με το 1.0? Μου ζητάει να εγκαταστήσει το 1.1.4322 ...

Δημοσ.
Πόλυ καλή προσπάθεια , αν και με αρκετά κενα στις γιορτές.

Αν θέλεις να το εμπλουτισεις , ριξε μια ματιά στο http://www.esee.gr/el/Informations/Giortes.shtml

Ενδιαφέρον σύνδεσμος, ευχαριστώ.

Όσων αφορά τις εορτές, έχω καταχωρίσει τις κυριότερες.

Αν έχεις εντοπίσει κάποια ονομαστική η άλλη εορτή που λείπει και πιστεύεις ότι είναι καλό να υπάρχει στο εορτολόγιο μπορώ να την καταχωρήσω.

Δημοσ.
Το .ΝΕΤ Framework v2.0 δεν είναι backwards-compatible με εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί με το 1.0? Μου ζητάει να εγκαταστήσει το 1.1.4322 ...

Είναι, αλλά και πάλι χρειάζεται να γίνει έλεγχος στην εφαρμογή πριν τρέξει σε 1.1 και 2.0 τον οποίο δεν έχω κάνει. Μπορείς να έχεις εγκατεστημένο και το .NET Framework 1.1 και το 2.0 παράλληλα και αναλόγως η κάθε εφαρμογή να χρησιμοποιεί αυτό που θέλει.

Δημοσ.

Το ίδιο παθαίνω κι εγώ με άλλες εφαρμογές... Δεν γνωρίζω τι παίζει... Και έτσι έχω και τα δύο μέσα και πιάνουν χώρο... :?

Δημοσ.

epishs kai apo emena ta sugxarhthria mou gia thn efarmogh pou eftiakses!

Pragmatika para polu xrhsimh,bolikh kai fysika eykoloxrhsth!

Kalo 8a htan an ginotan na mporouses kanontas to minimize, na phgainei sthn deksia katw gwnia me ta programmata pou trexoun sto background, xwris na uparxei minimized sto taskbar :-)

Δημοσ.
Προσπάθησα να το κατεβάσω από την σελίδα που δίνεις στην αρχή, αλλά μου σταματάει στο 98%. Γιατί????

Σε εμένα κατεβαίνει κανονικά. Δοκίμασε κάποιον άλλον download manager ή browser για να το κατεβάσεις.

Δημοσ.

Μια ιδέα.

Μπορούμε ήδη να προσθέσουμε δικές μας γιορτές και σημειώσεις. Αρα το πρόγραμμα μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί και για υπενθυμήσεις ή κάτι σαν alert ... Θα πρέπει ίσως τότε να δοθεί περισότερος χώρος στις σημειώσεις , να προστεθούν ήχοι ή να μπορούμε εμείς να τους επιλέξουμε και επίσης αν γίνεται να μπορεί ο χρήστης να καθορίσει τα χρώματα στις μέρες πως θα εμφανίζονται.

Πάντως λίγο περισότερος χώρος στις σημειώσεις θα ήταν πάρα πολύ χρήσιμο να δοθεί.

Και ένα καφέ μέτριο παρακαλώ :mrgreen:

Δημοσ.
Μια ιδέα.

Μπορούμε ήδη να προσθέσουμε δικές μας γιορτές και σημειώσεις. Αρα το πρόγραμμα μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί και για υπενθυμήσεις ή κάτι σαν alert ... Θα πρέπει ίσως τότε να δοθεί περισότερος χώρος στις σημειώσεις , να προστεθούν ήχοι ή να μπορούμε εμείς να τους επιλέξουμε και επίσης αν γίνεται να μπορεί ο χρήστης να καθορίσει τα χρώματα στις μέρες πως θα εμφανίζονται.

Πάντως λίγο περισότερος χώρος στις σημειώσεις θα ήταν πάρα πολύ χρήσιμο να δοθεί.

Και ένα καφέ μέτριο παρακαλώ :mrgreen:

Πολύ καλές οι παρατηρήσεις σου. Θα τις λάβω υπόψη σε μία επόμενη έκδοση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...