gregx18 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 an iparxei kaneis na ouleuei stin hp kai mporei gia kamia kaliteri timi se enan hp laptop pou thelo as mou stilei ena pm an mporei thanks greg
lalanis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Έλα o Hewllet είμαι. Εγώ συμφωνώ να σου κόψουμε λίγο στο laptop, αλλά ο Packard είναι φραγκοφονιάς και δεν θέλει...Sorry lol
kostasplak1986 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 a oraio skiniko ayto! kaneis pou na einai mpatsos kai na exei cone sta katasxemena na mou mou vrei ena BMW M3 cabrio me 6500 eyro i kai pio kato? an yparxei p.m me! eyxaristo!
polidis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Έλα o Hewllet είμαι. Εγώ συμφωνώ να σου κόψουμε λίγο στο laptop, αλλά ο Packard είναι φραγκοφονιάς και δεν θέλει...Sorrylol XAXXAXAXAXXAXA!!!!!!! Me elioses megale. Paraligo na peso apo tin karekla
overclocker Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Τι άλλο θα δούμε και θα διαβάσουμε...!
deathlok Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 re paidia re paidia eleos dld min grafoume oti mas katebei (gia ton arxiko poster) pantos gelio eriksa poli
tdm900 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Έλα o Hewllet είμαι. Εγώ συμφωνώ να σου κόψουμε λίγο στο laptop, αλλά ο Packard είναι φραγκοφονιάς και δεν θέλει...Sorrylol ΧΑΧΑΧΑΧΑ Εγώ έπεσα από την καρέκλα άπαιχτος είσαι!!! :)
cortaN@ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Reeee paidiaaaa...! Exei kanenas theio/syggeni/mpatzanaki/koumparo/eidwlo/axti ton Steve Jobs?... Thelw 1 iphone me pixeliasmeno menu ala nokia, keraia pou na pianei kai tv, asimi (o 8eos na to kanei) finirisma kai na xei sima ena dagwmeno milo. A! kai na grafei made in china...! EYXARISTW
antonisid Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Reeee paidiaaaa...! Exei kanenas theio/syggeni/mpatzanaki/koumparo/eidwlo/axti ton Steve Jobs?... Thelw 1 iphone me pixeliasmeno menu ala nokia, keraia pou na pianei kai tv, asimi (o 8eos na to kanei) finirisma kai na xei sima ena dagwmeno milo. A! kai na grafei made in china...! EYXARISTW ισως το καλυτερο thread που εχω συμμετασχει....και σ ευχαριστω που μου το θυμησες μετα απο 3 χρονια.Αραγε ο φιλος μας θα πηρε laptop Hp?
cortaN@ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 ισως το καλυτερο thread που εχω συμμετασχει....και σ ευχαριστω που μου το θυμησες μετα απο 3 χρονια.Αραγε ο φιλος μας θα πηρε laptop Hp? Δεν ξέρω αν πήρε τελικά, αλλά αν δεν πήρε ακόμη, θέλω να τον ενημερώσω πως ξέρω τον COMPAQ, ο οποίος στο ενδιάμεσο διάστημα συγχωνεύτηκε με τα παιδιά από πάνω, οπότε κάτι μπορεί να γίνει..!
klainmaingr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 zomg... 2 years later? greeklish? really?
antonisid Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δεν ξέρω αν πήρε τελικά, αλλά αν δεν πήρε ακόμη, θέλω να τον ενημερώσω πως ξέρω τον COMPAQ, ο οποίος στο ενδιάμεσο διάστημα συγχωνεύτηκε με τα παιδιά από πάνω, οπότε κάτι μπορεί να γίνει..! χμμμμμμμ...εχουμε ορεξουλες βραδιατικα? Ωραια λοιπον.. Λες να ηξερε τον Βάιο και να πήρε Sony??
cortaN@ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 χμμμμμμμ...εχουμε ορεξουλες βραδιατικα? Ωραια λοιπον.. Λες να ηξερε τον Βάιο και να πήρε Sony?? Ημμμ, άκουσα πως έστειλε e-mail στον μπαμπά του φραγκοφωνιά PACKARD, τον PACKARD BELL!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 φτυαρίιιιιιιιιιιιιιιι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.