Προς το περιεχόμενο

Kaneis na douleuei stin hp ?

gregx18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έλα o Hewllet είμαι. Εγώ συμφωνώ να σου κόψουμε λίγο στο laptop, αλλά ο Packard είναι φραγκοφονιάς και δεν θέλει...Sorry

lol

XAXXAXAXAXXAXA!!!!!!!

Me elioses megale.

Paraligo na peso apo tin karekla

Δημοσ.
Έλα o Hewllet είμαι. Εγώ συμφωνώ να σου κόψουμε λίγο στο laptop, αλλά ο Packard είναι φραγκοφονιάς και δεν θέλει...Sorry

lol

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Εγώ έπεσα από την καρέκλα άπαιχτος είσαι!!! :) :) :)

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Reeee paidiaaaa...!

Exei kanenas theio/syggeni/mpatzanaki/koumparo/eidwlo/axti ton Steve Jobs?...

Thelw 1 iphone me pixeliasmeno menu ala nokia, keraia pou na pianei kai tv, asimi (o 8eos na to kanei) finirisma kai na xei sima ena dagwmeno milo.

A! kai na grafei made in china...!

EYXARISTW

Δημοσ.
Reeee paidiaaaa...!

Exei kanenas theio/syggeni/mpatzanaki/koumparo/eidwlo/axti ton Steve Jobs?...

Thelw 1 iphone me pixeliasmeno menu ala nokia, keraia pou na pianei kai tv, asimi (o 8eos na to kanei) finirisma kai na xei sima ena dagwmeno milo.

A! kai na grafei made in china...!

EYXARISTW

ισως το καλυτερο thread που εχω συμμετασχει....και σ ευχαριστω που μου το θυμησες μετα απο 3 χρονια.Αραγε ο φιλος μας θα πηρε laptop Hp?

Δημοσ.
ισως το καλυτερο thread που εχω συμμετασχει....και σ ευχαριστω που μου το θυμησες μετα απο 3 χρονια.Αραγε ο φιλος μας θα πηρε laptop Hp?

Δεν ξέρω αν πήρε τελικά, αλλά αν δεν πήρε ακόμη, θέλω να τον ενημερώσω πως ξέρω τον COMPAQ, ο οποίος στο ενδιάμεσο διάστημα συγχωνεύτηκε με τα παιδιά από πάνω, οπότε κάτι μπορεί να γίνει..!

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν πήρε τελικά, αλλά αν δεν πήρε ακόμη, θέλω να τον ενημερώσω πως ξέρω τον COMPAQ, ο οποίος στο ενδιάμεσο διάστημα συγχωνεύτηκε με τα παιδιά από πάνω, οπότε κάτι μπορεί να γίνει..!

χμμμμμμμ...εχουμε ορεξουλες βραδιατικα? Ωραια λοιπον..

Λες να ηξερε τον Βάιο και να πήρε Sony??

Δημοσ.
χμμμμμμμ...εχουμε ορεξουλες βραδιατικα? Ωραια λοιπον..

Λες να ηξερε τον Βάιο και να πήρε Sony??

Ημμμ, άκουσα πως έστειλε e-mail στον μπαμπά του φραγκοφωνιά PACKARD, τον PACKARD BELL!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...