Dementor Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Έκανα το λάθος να αγοράσω την Pinnacle PCTV 110i. Το λογισμικό που τη συνοδεύει είναι απαράδεκτο και δεν μπορώ να βγάλω άκρη! Δεν έχω καταφέρει ακόμα να τη συντονίσω! Γνωρίζετε κάποιον αυτόνομο driver για TV Tuner; Πάνω στο υπάρχον λογισμικό της κάρτας, έχετε να μου δώσετε κάποια βοήθεια; Απελπίζομαι!!!
Neptous Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Φίλε επειδή την ίδια κάρτα την έχω και εγώ και όντος το λογισμικό είναι απαράδεκτο εγώ αυτή την στιγμή έχω κάνει εγκατάσταση μόνο τους οδηγούς της κάρτας και βλέπω tv από το winamp μεσώ ενός Plugin.
dimitris74 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 tsekare ayto mipos mporei na kanei kai gia tin dikia sou http://www.tv-cards.com/messageboard/viewtopic.php?t=10903 kapoioes kartes tis hauppage paizoun kanonika
asmilon Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν θελεις αλλον driver, προγραμμα που να εκμεταλλευεται τον υπαρχον οδηγο θελεις και να ειναι ευχρηστο και δυνατο Δοκιμασε το ChrisTV, υποστηριζει σχεδον καθε καρτα τηλεορασης και ειναι αρκετα αξιολογο ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.