Προς το περιεχόμενο

Εξωτερικη θηκη δεν βλεπει 140 σκληρό

dk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εχω μια εξωτερικη θηκη, και εβαζα σκληρους μεχρι 80 γιγα. Αγορασα εναν 140 αρη ενω τον βλεπει οταν παω να κανω Safety Remove Hardware , δεν τον δειχνει καθολου μεσα στο My computer. Μηπως δεν διαβαζει πανω απο ενα μεγεθος το κουτι;

Δημοσ.

Χλωμο να μην τον βλεπει φιλε μου το πιο πιθανο ειναι οτι θελει format πρωτα...

Κανε δεξι κλικ στο Ο υπολογιστης μου->Διαχειριση->Διαχειριση δισκων και εκει θα δεις τον δισκο σου. Κανε τον αρχικοποιηση και μετα γρηγορη διαμορφωση σε NTFS και θα σου παιζει κανονικα μετα ;-)

Δημοσ.

Αλήθεια υπάρχει περιορισμός στα GB ανάλογα με την εξωτερική θήκη; Η λογική μου λέει πως όχι αλλα εσείς τι λέτε;

Δημοσ.

Δοκιμασε να τον κανεις Master ή Single αναλογα τον δισκο σου πρωτα.

Unallocated σημαινει πως δεν εχει φορμαρστει ο δισκος σου...Αν δε παιξει το πιο πανω, δοκιμασε να κανεις δεξι κλικ πανω του και να τον διαμορφωσεις. Αν δε γινεται δες αν οταν τον εχεις εσωτερικο παλι θα σου παιζει σωστα...

Δημοσ.

δοκιμασα και τα 2 αλλα παλι δεν τον βλεπει δεν θελω να του κανω φορματ γιατι εχω πολλα αρχεια μεσα

Δημοσ.
Αλήθεια υπάρχει περιορισμός στα GB ανάλογα με την εξωτερική θήκη; Η λογική μου λέει πως όχι αλλα εσείς τι λέτε;

Ναί υπάρχει περιορισμός αν το κουτί είναι σχετικά παλιό.Σε μένα ένα κουτί της chronos βλέπει μέχρι 120 gb καί είναι βεβαιωμένο επίσημα γιατί έστειλα mail στην εταιρεία.

Δημοσ.

το κουτι ειναι παλιο 3 ετων + και σαν εσω παιζει κανονικά

επίσης εχω βαλει μεχρι 80, 40, 20 και λιγοτερο και τα βλεπει ολα κανονικά

Δημοσ.
Ναί υπάρχει περιορισμός αν το κουτί είναι σχετικά παλιό.Σε μένα ένα κουτί της chronos βλέπει μέχρι 120 gb καί είναι βεβαιωμένο επίσημα γιατί έστειλα mail στην εταιρεία.

Μην μου πεις ότι είναι αυτή η θήκη γιατί μόλις την αγόρασα και την περιμένω...

http://www.chronos.com.tw/products/usb/enclosure/hd337/hd337.htm

!!!!!!

Δημοσ.

Δεν φταίει η θήκη φορμαρισμα θελει ο σκληρος! Τεσπα εγω θα σου πρότεινα να τον βάλεις κανονικά πανω στο pc και αν στον αναγνωρίσει κανονικα να παρεις ένα backup του σε καποιο άλλο σκληρό και μετά να τον βάλεις κανονικά στο εξωτερικό κουτι και να τον φορμαρεις!

Δημοσ.

Αφου stm00192 λεει οτι ως εσωτερικο τον βλεπει κανονικοτατα τον δισκο, δε φταιει ο δισκος. Το format δε θα λυσει τιποτα, ασε που δε πιστευω να γινει επειδη προφανως δε μπορει η εξ θηκη να τον αναγνωρισει σωστα...

Δημοσ.

καταρχην φιλε δεν ειναι αυτό το καυτί που μολις αγορασες - προφανως δεν πουλανε ακομα αυτο το κουτι γιατι εοπως εγραψα ειναι 3 ετων +

το κουτι αναγνωριζει δισκους μεχρι 80 γιγα εχω βαλει

ο δισκος ειναι 160 γιγα και παιζει σε pc κανονικά

επομενως πιθανολογό ότι δεν πρεπει να βλεπει τοσο μεγαλους δισκους το κουτί

Εχει παθει κανενας κατι παρομοιο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...