Μέλας Κύων Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 εχω σύστημα : cpu 3GH, ATI RADEON 9600, 1 ghz RAM, winXP sp1. προσφατα εγκατέστησα το Monkey Island 3 αλλά δεν μπορώ να το τρέξω αφου συνεχώς αντιμετοπίζω στο ξεκινημα του μια μαύρη οθόνη. Εχω κάνει όλες τις ενεργειες με το utillity που διαθέτουν τα ΧΡ για συμβατότητα παλαιότερων προγραμματων με συνεχές trial&error αλλά τζίφος. Το readme του παιχνιδιού αναφέρει προτεινόμενο OS τα win95. Τι μπορώ να κάνω ως τελευταία λύση πριν το ξαποστείλω στη λησμονιά?
Puppet-Master Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 βαλε windows 98 αυτο το παιχνιδι αξιζει να το παιξεις...
Olorin Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Σιγά να μην πάει και να αγοράσει κανέναν μεταχειρισμένο 486... Φίλε μου ρίξε μια ματιά στο πρόγραμμα ScummVM, που ειδικεύεται κυρίως στα adventures της Lucas Arts, ενώ γενικά για προβλήματά σου με παλιά παιχνίδια, δοκίμαζε και το DOSBOX.
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι για το MI3 είχε βγει ένα launcher... http://quick.mixnmojo.com/cmi-launcher
Olorin Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Σωστός και ο... Πραιτωριανός. Απλώς είπα να αναφερθώ στα σχετικά utilities ως πιο γενικές λύσεις για να μην ψάχνει ο φίλος κάτι αντίστοιχο για κάθε παλιό παιχνίδι που θέλει να παίξει... Και το launcher πάντως μια χαρά την κάνει τη δουλειά του...
JoKo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ πάντως δε θα πρότεινα κάποιον launcher, αλλά το ScummVM. Για το Curse of Monkey Island δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα (link).
Olorin Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Γιατί, εγώ τι πρότεινα 3 posts πιο πάνω???
JoKo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Γιατί, εγώ τι πρότεινα 3 posts πιο πάνω??? Έχεις δίκιο, από τη βιασύνη μου δεν πρόσεξα τόσο πάνω...
Μέλας Κύων Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Eυχαριστώ παιδια για τη βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.