SnipeR Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Όταν κάνω μετακίνηση κάποια αρχεία από ένα φάκελο σε έναν άλλο και υπάρχουν ήδη άλλα στον 2ο φάκελο με το ίδιο όνομα να μου έχει εκτός από την επιλογή "Replace?Yes/No/All" και "Rename?Yes/No/All" ώστε να την κάνει τη μετακίνηση αλλάζοντας το όνομα του αρχείου.. Υπάρχει τέτοιος file manager/τέτοιο πρόγραμμα ή κάποιος τρόπος τέλος πάντων για να γίνει κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ
Eusebius Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Ξέρω δύο, αλλά θα γίνεται και με άλλους: xplorer² Professional Total Commander Στον xplorer² είναι επιλογή στο Robust Transfer: θα τη δεις αφού πατήσεις F5/F6 ή επιλέξεις Robust Transfer από τα μενού ή τη γραμμή εργαλείων -- λέγεται Rename Target.
SnipeR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 ΟΚ, thanx δοκίμασα το xplorer αλλά μου λέει ότι το robust transfer υποστηρίζεται μόνο εάν οι φάκελοι μεταξύ των οποίων θέλω να γίνει η μετακίνηση ανήκουν σε διαφορετικούς δίσκους. Θα δοκιμάσω και το Total Commander
laskos0 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Πριν το δοκιμάσεις θα σε συμβούλευα να δοκιμάσεις και το κορυφαίο του είδους Directory Opus Directory Opus latest Έχει κορυφαίες δυνατότητες και άμα δε τρομάξεις από το "πυκνό" περιβάλλον του θα ξεχάσεις σίγουρα τον Windows Explorer μια για πάντα
Members gsarig Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Members Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Άλλη μια ψήφος στο Directory Opus, που εκτός των άλλων μπορεί να κάνει ακριβώς αυτό που ζητάς.
Eusebius Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 ΟΚ, thanx δοκίμασα το xplorer αλλά μου λέει ότι το robust transfer υποστηρίζεται μόνο εάν οι φάκελοι μεταξύ των οποίων θέλω να γίνει η μετακίνηση ανήκουν σε διαφορετικούς δίσκους. Θα δοκιμάσω και το Total Commander Βασικά, είναι κακογραμμένο το μήνυμα και σε μπερδεύει. Τη μετονομασία θα την κάνει εφόσον του πεις -- απλά, στην περίπτωση αυτή αφήνει τα Windows να κάνουν τη μεταφορά/αντιγραφή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.