Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει κάποιος file manager που να κάνει αυτό;

SnipeR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν κάνω μετακίνηση κάποια αρχεία από ένα φάκελο σε έναν άλλο και υπάρχουν ήδη άλλα στον 2ο φάκελο με το ίδιο όνομα να μου έχει εκτός από την επιλογή "Replace?Yes/No/All" και "Rename?Yes/No/All" ώστε να την κάνει τη μετακίνηση αλλάζοντας το όνομα του αρχείου..

Υπάρχει τέτοιος file manager/τέτοιο πρόγραμμα ή κάποιος τρόπος τέλος πάντων για να γίνει κάτι τέτοιο;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

ΟΚ, thanx δοκίμασα το xplorer αλλά μου λέει ότι το robust transfer υποστηρίζεται μόνο εάν οι φάκελοι μεταξύ των οποίων θέλω να γίνει η μετακίνηση ανήκουν σε διαφορετικούς δίσκους. Θα δοκιμάσω και το Total Commander

Δημοσ.

Πριν το δοκιμάσεις θα σε συμβούλευα να δοκιμάσεις και το κορυφαίο του είδους Directory Opus

Directory Opus latest

Έχει κορυφαίες δυνατότητες και άμα δε τρομάξεις από το "πυκνό" περιβάλλον του θα ξεχάσεις σίγουρα τον Windows Explorer μια για πάντα :)

Δημοσ.
ΟΚ, thanx δοκίμασα το xplorer αλλά μου λέει ότι το robust transfer υποστηρίζεται μόνο εάν οι φάκελοι μεταξύ των οποίων θέλω να γίνει η μετακίνηση ανήκουν σε διαφορετικούς δίσκους. Θα δοκιμάσω και το Total Commander

Βασικά, είναι κακογραμμένο το μήνυμα και σε μπερδεύει. Τη μετονομασία θα την κάνει εφόσον του πεις -- απλά, στην περίπτωση αυτή αφήνει τα Windows να κάνουν τη μεταφορά/αντιγραφή...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...