tolis86 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 1. σχεδιο 1 2. σχεδιο 2 3. σχεδιο 3 4. σχεδιο 4 5. σχεδιο 5 λοιπον ειμαι στα προθυρα του να κοψω το πλαινο του κουτιου μου (hec 6a19 black) μιασ και εγω θα παρω καινουριο και κομενο πια θα φυλοξενισει τον παλιο πεντιουμ 3 και θα δοθει στον αδερφο μου να παιζει προ 5θα μπουν και 4αρι ανεμιστιρι μπλε φωτησμου στο cpu στα 7 βολτ για να μη κανει θορηβο, στις 5000 στροφες ειναι πολυ εκνευριστικο, και σε συνδιασμο με τα 2 12αρια ενα απο διπλα να φυσαει και πισω να τραβαει αερα δε νομιζω να εχει προβλημα... ή μηπως οχι? ακομα θα μπει ενας καδοδικος μπλε φωτισμος και θα αλαχτει το 12αρι του τροφοδοτικου σε ενα με μπλε λεντ( πρεπει να προσεξω κατι, μηπως υπαρχει περιπτωση να μην εχουν εκφορτησει οι πυκνωτες η κατι αλλο? μη παθω και τιποτα!!) το εν λογω ειναι ενα q-tec 400 οποτε δε με νοιαζει και να γινει κοματια!! δε νομιζω να χρηαζεται παραπανω απο αυτο... το συστημα δε νομιζω να τραβαει συνολικα πανω απο 100 βατ σε φουλ λοουντ κατασταση....τεσπα... εχω κανει καποια σχεδια στο πισι και θα ηθελα τη γνωμη σας! ποιο θα ηταν πιο καλο??
Livagoth Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Πώς σχεδιάζεις όμως να το κόψεις?Εγώ το δικό μου το είχα πάει σε φίλο που έχει σιδηρουργείο με κατασκευές αλουμινίου κλπ και μου έκανε 3 απλούς κύκλους με κοπή plasma.Είχα φάει βέβαια 1 μέρα και σχεδίασα εναν σκορπιό,αλλά μου πε πως αυτό είναι πολύ περίπλοκο να γίνει,οπότε και μου κανε το προαναφερθέν απλό σχεδιάκιΑν έχεις βρει τον τρόπο κοπής,ψηφίζω κάποιο από τα 2 πρώτα!
tolis86 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 θα κοπει με ψαληδι μεταλλων! με αυτο εκανα και την τρυπα για τον ανεμιστηρα!
nasmania Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Πώς σχεδιάζεις όμως να το κόψεις?Εγώ το δικό μου το είχα πάει σε φίλο που έχει σιδηρουργείο με κατασκευές αλουμινίου κλπ και μου έκανε 3 απλούς κύκλους με κοπή plasma.Είχα φάει βέβαια 1 μέρα και σχεδίασα εναν σκορπιό,αλλά μου πε πως αυτό είναι πολύ περίπλοκο να γίνει,οπότε και μου κανε το προαναφερθέν απλό σχεδιάκιΑν έχεις βρει τον τρόπο κοπής,ψηφίζω κάποιο από τα 2 πρώτα! Αν είναι ευκολο επειδη εχω κάνει και εγώ ενα σχεδιάκι που θέλω να κάνω σε πλαινό που όμως είναι σίδερο και ζόρι να κόψω,μπορείς να μου πεις κάποιες πληροφορίες για την κοπή πλάσμα ? Πόσο στοιχίζει κτλ ? Ακόμα και το τηλ.του φίλου σου ευπρόσδεκτο σε Π.Μ !!
Livagoth Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Αν είναι ευκολο επειδη εχω κάνει και εγώ ενα σχεδιάκι που θέλω να κάνω σε πλαινό που όμως είναι σίδερο και ζόρι να κόψω,μπορείς να μου πεις κάποιες πληροφορίες για την κοπή πλάσμα ? Πόσο στοιχίζει κτλ ? Ακόμα και το τηλ.του φίλου σου ευπρόσδεκτο σε Π.Μ !! Βασικά αυτός ο γνωστός μου δεν μπορούσε να μου φτιάξει τον σκορπιό,διότι και χρονοβόρο θα ήταν και προφανώς θα απαιτούνταν και εργαλεία μεγαλύτερης ακρίβειας.Εμένα μου το έκανε δωρεάν.Πάντως δε νομίζω να αξίζει να το κόψεις,διότι το κόστος μπορει να είναι υψηλό.Δεν ξέρω ακριβώς να σου πω,αλλά πιστεύω θα ήταν καλύτερα να αγοράσεις ένα ετοιμο κουτί της αγοράς.Θα μου πεις,άλλη η χαρά της 'πατέντας':D.
spirosta Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Κοπή με plasma μπορεί να σου πει και 200ευρώ και αν είναι στις καλές του... Γενικά πρέπει να έχεις όρεξη και πολλά λέφτά για να κόβεις τα πλαινά του κουτιού σου με leiser ή πλασμα... Δεν λέω όσοι έχουν πρόσβαση σε τέτοια μηχανήματα αξίζει τον κόπο γιατί το αποτέλεσμα είναι απλά τέλειο... Οι υπόλοιποι πάρτε καμια σεγα και κανα dremmel και κάντε την δουλειά σας... Δεν το λέω ειρωνικά αλλά το κόστος τέτοιων μηχανημάτων τα κάνει να χρησιμοποιούνται μόνο για σοβαρές δουλειές και όχι για πλαινά κουτιού.. Σοβαρά άμα πάτε σε κανα μηχανουργείο με τέτοια μηχανήματα αγκαλιά με το πλαινά και τους δείξετε κανα σχέδιο θα πέσουν κάτω από τα γέλια...
boredmind Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 re pate kala??????????? siga na min paei 200 euro ean theleis sou dinw egw til ao pelates mou pou exoun plasma k tous dineis ena psd me to sxedio pou theleis k gia na min leme mlks ean exei oreksi se 10 lepta to pires alliws tha to afiseis ekei k se kana dio meres tha to pareis
spirosta Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Φίλε μου πρέπει να έχει όρεξη και ο άλλος... Και φυσικά να υπάρχει έτοιμο το σχέδιο.. Πάντως η εμπειρία μου με τετοια πράματα είναι πως για να ασχοληθούν με λεπτομέριες θέλουν λεφτά αλλιώς δεν το κάνουν.. Εγώ αν είχα τέτοιο μηχάνημα μόνο για την πάρτυ μου και για κανα φίλο θα το έκανα...
tolis86 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 allo ena sxedio... to opoio mallon tha einai kai to teliko ayto maresei pio poli...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.