Προς το περιεχόμενο

Τι σημαίνει αυτό στο utorent?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προβλημα του tracker πρεπει να ειναι. θα δοκιμαζα να κατεβασω ενα νεο torrent απο το site και θα εβλεπα αν λειτουργει στη θεση σου, αφου ολες οι ρυθμισεις σου ειναι οκ οπως λες.

Δημοσ.

Τελικά το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο απ'ότι νόμιζα!Διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να ξεκινήσω το downloading κανενός καινούριου αρχείου (πέραν των 2 πού ήδη κατεβάζω)γιατί δεν μπορεί να συνδεθεί καθόλου με τον Tracker!Όταν δηλαδή ολοκληρωθεί το κατέβασμα αυτών των 2 αρχείων μετά finito!Δεν θα μπορώ να κατεβάσω τίποτα άλλο!

Δημοσ.

Δεν κατεβάζεις λίγο φίλε chripapa τον αριθμό των torrents που έχεις ενεργά; Σαν πολλά δεν είναι 9 ταυτόχρονα μαζί; Τι σύνδεση έχεις για να μπορείς να έχεις τόσα, 4096/1024 της HOL;

Δημοσ.
Δοκιμασε μηπως αυτο σε βοηθησει:

http://www.utorrent.com/faq.php#I_get_a_socket_buffer_space_error_and_the_client_halts

Το τσέκαρα αυτό που μου πρότεινες.Η αλήθεια είναι ότι πριν από 3-4 μέρες είχα εγκαταστήσει τον Norton βγάλω ένα spyware που είχα αλλά μετά τον απεγκατέστησα. Έψαξα να βρω αν υπάρχουν υπολείματα του Νορτον. Βρήκα αρκετά αρχεία αλλα το GBTray.exe δεν το βρήκα πουθενά. Τώρα για τις άλλες 2 περιπτώσεις τι να πω. Αυτή με το registry, δε κατάφερα να τη δοκιμάσω γιατί έχω πρόβλημα στη μετατροπή του registry. Τέλος την τρίτη δεν τη καταλαβαίνω καθόλου και φοβήθηκα να κάνω κάτι....

Δοκίμασα και όλα τα άλλα που λέτε και τίποτα, καμμία αλλαγή!Επίσης, σε απάντηση του Kallair, το πρόβλημα εμφανίζεται σε όλους τους Tracker, ιδιωτικούς και μη. Ούτως ή αλλώς και στον ιδιωτικό που χρησιμοποιώ το ratio μου είναι καλό (1.66).

Δημοσ.

μήπως κατεβάζεις κανένα πολύ μεγάλο torrent αρκετών giga; ας πούμε αυτό που έχεις πρώτο στη λίστα πόσα giga είναι; είχα παρατηρήσει το ίδιο πρόβλημα σε μένα όταν είχα βάλει ένα πολύ μεγάλου μεγέθους torrent!

Δημοσ.

pao132003 προβλημα με πολυ μεγαλα αρχεια, απο την στιγμ που εχεις αρκετο χωρο στο δισκο σου, θα εχεις μονο οταν πας να κατεβασεις αρχειο μεγαλυτερο απο 4GB και εχεις συστημα αρχειων FAT32. Θα σου βγαλει μηνυμα οτι δε επαρκει ο χωρος και δε θα κατεβει. Απλα χρειαζεται μετατροπη σε NTFS και μετα ειναι οκ...

chripapa απο την στιγμη που δεν εχεις πολλα torrents , θα σου προτεινα να σβησεις τον φακελο Documents and Settings\<ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ>\Application Data\uTorrent που περιεχει ολες τις ρυθμισεις το uTorrent. Μετα σβησε οτι εχει σχεση με Norton και Symantec και μπορει να εχει απομεινει και ξεκινα παλι το προγραμμα.

Δημοσ.

καμία σχέση asmilon.

NTFS έχω και αρκετό χώρο στο δίσκο έχω. το πρόβλημα εντοπιζόταν μόνο στην επικοινωνία του router με το laptop.

ξέρεις τι προβλήματα είχα με το μεγάλο torrent που σου λέω; το web iterface του fritz!box έκανε γύρω στο μισό λεπτό να ανοίξει(!!!), ενώ είχα αποσυνδέσεις και μετά δεν μπορούσα να συνδεθώ γιατί έλεγε PPPoE timeout κι έπρεπε να κάνω hard reset (πολύ hard όμως!) για να φτιάξει.

Συμπέρασμα, ότι το router για κάποιο λόγο δεν το "σήκωνε" τόσο μεγάλο torrent. Σημειωτέον ότι μόνο όταν έβαζα αυτό το torrent να κατεβαίνει δημιουργείτο το πρόβλημα.

Δημοσ.

Προφανως ομως ηταν προβλημα του ρουτερ με τις πολλες συνδεσεις που ανοιγε το torrent και μπουκωνε το ρουτερ και δε μπορουσες καν να συνδεθεςι στο ιντερνετ.

Ομως ο φιλος μας, μπορει να συνδεθει με το ιντερνετ κατεβαζει το αρχειο torrent αλλα δε μπορει να ξεκινησει απο το utorrent η ληψη του. Δε μπουκωνει το ρουτερ του.

Στην δικια σου περιπτωση ειναι hardware που θελει firmware update σε αυτη ειναι μαλλον software, κατι κανει confict και εμποδιζει την διαδικασια ληψης...

Δημοσ.

το πρόβλημα δεν ήταν στον αριθμό των συνδέσεων, αλλά στο μέγεθος του torrent. το router το έχω πάντα με το τελευταίο firmware. ξέρω ότι δεν πρόκειται να σε πείσω asmilon, αλλά τα λέω για κάποιους άλλους που μπορεί να ενδιαφέρονται

Δημοσ.

Συγνώμη που δεν απαντούσα εδώ και δύο μέρες αλλά είχα ένα πρόβλημα με τη σύνδεσή μου.Το πρόβλημα πάντως μάλλον λύθηκε.Δοκίμασα να χρησιμοποιήσω το Azureus αλλά και εκεί τα ίδια.Τελικά έκανα απεγκατάσταση του utorrent και εκ νέου εγκατάστασή του και απ'ότι φαίνεται τα πράγματα βελτιώθηκαν.Πως και γιατί δεν έχω ιδέα πάντως.Η αλήθεια είναι όμως ότι οι ταχύτητες είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ!Κατεβάζω με ταχύτητες 10-15Kb/sec με σύνδεση 1024 από ιδιωτικό tracker όπου έχω καλό rating και σε αρχείο που έχει 30-40 seeders και κανένα leacher!Ενδεχομένως να φταίει το γεγονός ότι σήμερα είναι η πρώτη μέρα με ταχύτητα 1024 και τα πράγματα ίσως να μην έχουν ακόμα σταθεροποιηθεί. Oπότε θα κάνω λιγάκι υπομονή για να δω πως θα πάει η κατάσταση στο μέλλον.

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας!Ελπίζω να μη χρειαστεί να επαναφέρω το θέμα!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...