chripapa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Εδώ και 2-3 μέρες στο utorent έχω την παρακάτω εικόνα σε ΟΛΑ μου τα downloads και uploads. Στο Tracker status γράφει offline(timed out). Εν τω μεταξύ το downloadinγ και uploading γίνεται κανονικά!Μπορεί κανείς να μου πει πρώτον τι ακριβώς σημαίνει αυτό για το tracker status και αν επηρρεάζει τη ταχύτητα που κατεβάζω;Επιπλέον, είναι κάτι που μπορώ να κάνω για να αλλάξει αυτό; Παρεπιπτόντως, από τι καθορίζεται ο αριθμός των seeds και των peers με τα οποία συνδέεται κάποιος;Θέλω να πω εάν έχω όριο π.χ. τις 150 συνδέσεις και ένα αρχείο έχει 30 seeds και 250 peers γιατί συνδέομαι με π.χ. 7 seeds και 50 peers ενώ θα μπορούσα να συνδεθώ με 30-120; Ευχαριστώ πολύ!
vatraxious Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Προφανώς είτε ο tracker είναι πεσμένος, είτε δεν μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του. Data transfer γίνεται κανονικά γιατί το uTorrent όπως τα περσσότερα torrent clients σήμερα χρησιμοποιούν το DHT, το οποίο κρατάει seeds & peers για τα torrents online ανεξαρτήτως tracker.
chripapa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Ο tracker δεν είναι πεσμένος αφενώς γιατί συνεχίζουν να γίνονται κανονικά uploads και άλλα αρχεία και αφετέρου γιατι κατεβάζω από διάφορους tracker!Άρα προφανώς το πρόβλημα είναι δικό μου.Το θέμα είναι γιατί καθώς επίσης και το πως διορθώνεται;Και επίσης επηρρεάζεται το downloading μου από αυτό;
kouzoulos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 και αν ειναι πεσμενα δεν τα χρεωνεσαι κι ολας !!!! δλδ δεν πεφτει το ratio γιατι ο tracker δεν μπορει να παρει πληροφοριες...... καλο ε???? αν σου εχει κρατησει τους seeders!
vatraxious Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Πιθανόν να έχει να κάνει με firewall η ΝΑΤ. Οι περισσότεροι tracker λειτουργούν στο port 6969. Αν είναι κλειστό από 'σένα, τοτέ γιαυτό δεν επικοινωνείς. Δες τι port χρησιμοποιούν οι tracker σου κι αν από σένα δεν είναι μπλοκαρισμένο. Αν είσαι σε ΝΑΤ θα χρειαστείς και port forwarding. Και ναι γενικά επηρρεάζει το transfer, καθώς δεν μπορούν να συνδεθούν μαζί σου περισσότεροι peers ή seeders. Μπορεί δηλαδή να σου έρχονται κάποια incoming connections τα οποία όμως δεν φτάνουν ποτέ σε 'σένα.
kouzoulos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 συνδεσου στη σελιδα του tracker να παρει την ip σου και μετα κανε ενα update tracker σε ολα τα torrent σου. ετσι θα τα χρεωνεσαι παλι!!! αν και υπαρχει τροπος να μην τα χρεωνεσαι :twisted: :twisted:
chripapa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Μπορείς να μου πεις με ποιό τρόπο μπορώ να δώ τι port χρησιμοποιεί ο κάθε tracker?Εγώ πάντως έχω το 43511 για incoming connections εδώ και πολύ καιρό, πριν δηλαδη εμφανιστεί το πρόβλημα.Επιπλέον, κάτω δεξιά, δίπλα από εκεί που δείχνει τη συνολική ταχύτητα downloading και uploading σε realtime έχει ένα πράσινο τικ που αν βάλω τον κέρσορα πάνω του λέει:Network OK, your network connection is working like it should.
vatraxious Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Το λαμπάκι αυτό δείχνει ότι το 43511 είναι προσβάσιμο. Τώρα για τον tracker και το port του, θα πρέπει να δεις σε κάθε torrent το announce URL. Θα πρότεινα σαν tracker το Thepiratebay.org που δεν κρατάει stats να σε χρεώνει.
chripapa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Συγνώμη ρε παιδιά αλλα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς πρέπει να κάνω.Το εξηγείτε λιγάκι αναλυτικότερα?Sorry....
kouzoulos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 κατι μου λεει οτι θα κλειδωσει το θεμα.... vatraxious δεν αναφερουμε tracker sites!!!! chripapa αν ειναι πρασινο το λαμπακι και σου λεει οτι δεχεσαι συνδεσεις και αν το τεστ που εχει το utorrent σου βγαινει οκ τοτε μπορει να ειναι αυτο που σου ειπα παραπανω.
chripapa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 συνδεσου στη σελιδα του tracker να παρει την ip σου και μετα κανε ενα update tracker σε ολα τα torrent σου. ετσι θα τα χρεωνεσαι παλι!!! αν και υπαρχει τροπος να μην τα χρεωνεσαι :twisted: :twisted: ΟΚ.Όταν λές να συνδεθώ στη σελίδα του tracker εννοείς να μπώ απλά στη κεντρική του σελίδα ή να μπω στην url που γράφει στο utorent εκεί που λέει τις πληροφορίες για τον tracker? Σας παρακαλώ ΜΗ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ!!!
kouzoulos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 να μπεις στην αρχικη με τους κωδικους σου (οπου εχεις).
chripapa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Πάντως μπίκα στις κεντρικές σελίδες των tracker, έκανα update αλλά και πάλι τίποτα!!!Καμία ιδέα???
kouzoulos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 αυτο σου το ειπα να το κανεις σε περιπτωση που ειχε αλλαξει η ip σου. δοκιμασε να πατισεις στο κατω μερος που εχει το πρασινο λαμπακι και να απενεργοποιησεις αυτο που λεει dht. Και ξανακανε update στους trackers.
chripapa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Επιπλέον, όταν κάνω update τους tracker εκεί που λέει Tracker status γράφει:An operation on a socket could not be performed because the system lacked sufficient buffer space or because a queue was full. Το έκανα και αυτό με το DHT.Τίποτα πάλι......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.