jorkap Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Geia sas. Edo kai 4 xronia exo ena epitrapezio DVD player SONY kai diapistosa prosfata oti de mou pezei (gia tin akrivia kollaei sta ~10 min) ta grammena DVD me aftokolites etiketes. Afti ti stigmi psaxno gia neo player ,mallon allis eterias ektos tis SONY, pou na paizei kanonika ta gramena DVD me etiketes. Gnorizei kaneis kati????
zavlakas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Αν ειναι ποιοτικα τα δισκακια και καλογραμμενα, κανενας player δεν θα εχει προβλημα να τα αναπαραγει...
jorkap Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Αν ειναι ποιοτικα τα δισκακια και καλογραμμενα, κανενας player δεν θα εχει προβλημα να τα αναπαραγει... To thema einai oti afta xoris etiketes ta paizei mia xara,eno otan vazo etiketes meta apo ligo kairo kollane!!!!
unforgiven Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Ή τα δισκάκια δεν είναι της προκοπής και δεν τους φταίνε τα αυτοκόλλητα ή τα κολλάς έστω και ελάχιστα έκκεντρα, γεγονός που δημιουργεί έντονες ταλαντώσεις με την περιστροφή.
georgeadams Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 eno otan vazo etiketes meta apo ligo kairo kollane!!!! Δηλαδή όταν τα πρωτοφτιάχνεις είναι εντάξει αλλά μετά από λίγο καιρό σταματάνε να παίζουν? Τότε μάλλον δεν φταίει το DVD Player σου αλλά οι ετικέτες που η κόλα τους αλλιώνει το DVD. Οπότε, σταμάτα να χρησιμοποιείς αυτοκόλλητες ετικέτες...
antnatal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Το αυτοκόλλητο δεν αφήνει το δισκάκι να γυρίζει σωστά.
JXID Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Εγω παντως με ενα Bluesky και ενα e-max που εχω δεν αντιμετοπισα ποτε τετοιο προβλημα. Διαβαζουν τα παντα. Εκτος βεβαια αν το δισκακι ειναι χαλια....... Για τα SONY εχω ακουσει πολλα "καλα" πραγματα και εχω καταληξει στο συμπερασμα "μακρια απο SONY". Μιλαω για dvd palyers μονο.Μην παρεξηγηθω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.