Προς το περιεχόμενο

K750i 'h K610

SirD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο topic , τα 3gp παίζουν με άλλο πρόγραμμα ;

[ QuickTime Altenative ]

Δημοσ.
MP4? YAY, δε χρειαζεται να μετατρεψω τοτε τιποτα, τα ειχα ολα μετατρεψει για το psp. Thanx KWSN!

Πιθανόν να μην σου παίξουν λόγω ανάλυσης και συμπίεσης, ίσως να είναι πολύ βαριά για τον επεξεργαστή του. Ίσως και όχι βέβαια.

Για να μην ανοίγω άλλο topic , τα 3gp παίζουν με άλλο πρόγραμμα ;

[ QuickTime Altenative ]

Σοβαρή παρατήρηση, πραγματικά.

Δημοσ.

Φαντάρος θα πάω...Μάλιστα μου ήρθε και το χαρτι....Φεύγω 7 Νοέμβρη για Ναύπλιο...στο Κέντρο Εκπαίδευσης Μηχανικών...Το Κ750 είναι πλέον στην κατοχή μου και ελπίζω να μου κρατήσει καλή συντροφιά...

Υ.Γ: Υπάρχει και κάποιος άλλος insomniac που παρουσιάζεται σε αυτή τη μονάδα....?

Δημοσ.

ρε παιδιά , τι καρτούλα μνήμης προτείνετε?? 1gb λέω να πάρω αλλά οι τιμές τσιμπάνε..για πείτε γνώμες. με τα 2gb ,κάρτα μνήμης τι προβλήματα ενδέχεται να αντιμετωπίσω?

Δημοσ.
ρε παιδιά , τι καρτούλα μνήμης προτείνετε?? 1gb λέω να πάρω αλλά οι τιμές τσιμπάνε..για πείτε γνώμες. με τα 2gb ,κάρτα μνήμης τι προβλήματα ενδέχεται να αντιμετωπίσω?

Ρε αρχηγέ, γιατί να μπούμε στον κόπο να σου απαντήσουμε όταν εσύ δεν μπαίνεις καν στον κόπο να διαβάσεις την προηγούμενη σελίδα;

Δημοσ.

Έχεις δίκιο , έπρεπε να το είχα διαβάσει απ την αρχή. Τελικά θα προβώ στην αγορά μιας 1gb καρτούλας για να μην έχω κανένα πρόβλημα. Γνωρίζετε κάποια συγκεκριμένη ?? εκτός αυτή που έχει ο katerelos?

[ME ενδιαφέρει πολύ και το εξής:]

Γνωρίζετε για το πόσο μεγάλο κείμενο μπορείς να γράψεις στα μυνήματα? Διότι στο κ700 μετά τις 8 γραμμές (ότι και να έχεις γράψει) πρέπει να αλλάξεις sms (να στείλεις άλλο δλδ). Με το k750i τι ισχύει??

**Μην ξαναχρησιμοποιήσεις το "αρχηγέ"!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...