Προς το περιεχόμενο

K750i 'h K610

SirD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φίλε μου στο στρατό είχα και εγώ το cx65 και ένα μινι δισκ στην εξάρτηση.θα με βοηθουσε να είχα ενα ραδιόφωνο μαζι μου με έναν mp3 player.Τελικά μετά τον στρατό πήραν τα αδερφια μου το κ750 με το οποίο πέρασαν το στρατό. Το πρόβλημα με το joystick είναι υπαρκτό και στου αδερφού μου χάλασε όχι το joystick αλλα το πληκτρολόγιο,κάτι που συνέβη σε άλλη φίλη μου. Ωστόσο πιστεύω οτι επειδή το κινητό είναι στα τελευταία του έχει ήδη δεχτει τα updates του λογισμικού που έχουν κατα καιρούς βγει και θα είναι πιο σταθερό. Επίσης πιστεύω οτι πάλι λόγω παλαιότητας κάποια προβλήματα που θα είχαν τα πιο καινούρια 750 θα έχουν λυθεί. Ίσως το joystick πλεον να είναι πιο στιβαρό. Στο cx το κλαδί της χαράς (joystick) προεξείχε αλλά δεν μου έπαθε τπτ. Κατι που ισχύει και για το Μ65 που είχα την ίδια περίοδο. Και τα 2 κινητά δουλεύουν αψογα.Αυτή τη στιγμή το καλύτερο value for money το προσφέρει το κ-750.To ότι πάει προς αντικατάσταση δεν σημαίνει οτι είναι ξεπερασμένο. Αν σκεφτείς οτι το κ-610, ή το w-700 που είναι νεότερα και πάιζουν στα ίδια πάνω κάτω λεφτά προσφέρουν λιγότερα,τότε δεν βλέπω λόγο για να μην προτιμήσεις το 750. Το 610 και το 700 έχουν ίδιες ακριβώς οθόνες,το 610 δεν έχει ραδιόφωνο, και το 700 φοκους. Mε το auto focus μπορείς να πάρεις και κοντινές φωτογραφίες πεντακάθαρα ακόμα και από απόσταση 10 εκατοστών.Πιστεύω οτι θα σε καλύψει και με το παραπάνω και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο. Μια εναλλακτική θα ήταν το Siemens S88 που έχει ακριβώς τα ίδια πράγματα με το 750 και θα έπαιζε στην ιδια τιμή, μόνο που δεν εισήχθη.Α, και κάτι άλλο, πλεον έχεις 2 χρόνια εγγύηση για το κινητό.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

προτιμησε K750

Γιατι χωρις το autofocus τα 2mp χαραμιζονται - μεγαλη διαφορα

Το τζουστικ καθαριζεται - οντως ο σχεδιασμος του ηθελε βελτιωση

Το ραδιοφωνο του εχει καλο δεκτη - οπως και το gsm σημα

Τα ακουστικά: μέτρια οπως και το βυσμα (φορτιστη/ακουστικων)

Ο μονος ενδοιασμος: Αρκετά καλο τηλεφωνο για το στρατοπεδο που ως γνωστον ... εχει καθε καρυδιας , καρυδι (βλ. τυπους που θα το "δανειστουνε" εν αγνοια σου για μια αιωνιοτητα και μια μερα

ΒΤW: ειδα στο skroutz.gr οτι ο ΚΑΤΕΡΕΛΟΣ που πουλαει τα φωτογραφικα εχει το 4GB memory stick duo pro SANDISK για 83+9(ταχυδ) ΕΥΡΩ . γινεται να το εχει τόσο - γενικοτερα και ειναι και πολυ λοου μπαττζετ καταστημα! τεσπα, αυτά

Αντε και καλη θητεια

Δημοσ.

Ακόμα και να μη δουλεύει σωστά το joystick, δεν είναι χαλασμένο. Οπότε οποιαδήποτε στιγμή τα επόμενα 2 χρόνια το πας στο service, θα σου το καθαρίσουν χωρίς επιβάρυνση.

Δημοσ.

Καταρχήν καλησπέρα σε όλους....Το πρωι πήγα αποφασισμένος να πάρω το Κ750i...ελάτε όμως που δεν το είχαν...Μου είπαν ότι θα μου φέρουν ένα την Τρίτη...για να δούμε...

Θα ήθελα να κάνω και μια ακόμη ερώτηση...Τους είπα ότι θα προσθέσω εξτρά μνήμη...μου πρότειναν να μην βάλω 1GB γιατί θα "κολλάει" το κινητό...Ισχύει κάτι τέτοιο...ή να τους γράψω (ξέρετε που...:-) ) και να αγοράσω από αλλού...???

Δημοσ.

Θα ήθελα να προσθέσω άλλη μια ερώτηση...η μέγιστη χωρητικότητα εξτρά μνήμης στο Κ750 είναι 4GB?...Επιπλέον, θα ήθελα τη γνώμη κάποιου που είναι ήδη κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού και έχει προσθέσει τουλάχιστον 1GB μνήμης...επηρεάστηκε η απόδοση του κινητού?

Δημοσ.

Η μέγιστη χωρητικότητα είναι 2GB, και μ3 1GB που το είχα εγώ δεν έκανε κολλήματα. Κάποια μικρή καθυστέρηση όταν διάβαζε πολλά αρχεία μόνο, αλλά λογικά πράγματα.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ KWSN_Men...Μάλλον θα προβώ στην αγορά μιας κάρτας μνήμης 1GB από τον Κατερέλο...Είδα ότι κυμαίνεται στα 42 ευρώ...

Αλήθεια...μήπως έχει πετύχει κανείς κάρτα MS Duo Pro 1GB πιο φθηνή σε κάποιο άλλο κατάστημα?

Υ.Γ: Ευχαριστώ όλους όσους ασχολήθηκαν με το θέμα μου...Ελπίζω να μην ήμουν ιδιαίτερα κουραστικός...

Δημοσ.

σχετικα με την καρτα 1 γκιγκαμπαιτ δεν υπαρχει προβλημα. χρησιμοποιησα αυτην που ειχε το πακετο του σονυ πσπ . ολα καλα - αυτο που ειπωθηκε πριν οτι το οριο ειναι 2γκιγκα και οχι τα 4 ισχυει; το χει ψαξει κανεις;

Δημοσ.
σχετικα με την καρτα 1 γκιγκαμπαιτ δεν υπαρχει προβλημα. χρησιμοποιησα αυτην που ειχε το πακετο του σονυ πσπ . ολα καλα - αυτο που ειπωθηκε πριν οτι το οριο ειναι 2γκιγκα και οχι τα 4 ισχυει; το χει ψαξει κανεις;

Όχι, από το μυαλό μου το έβγαλα.

Δημοσ.

Λοιπόν μέχρι ένα γίγα δουλεύει απόλυτα σωστά. Τα δυο γίγα θα αργούν, μπορεί και να κάνει reset μόνο του. Αν το αναβαθμίσεις σε W800i τα δυο γίγα θα παίζουν άνετα, αλλά πάνω από δυο δεν παίζει ούτε το K750i αλλά ούτε το W800i. το έχω ψάξει με τις κάρτες και τις έχω δοκιμάσει εγώ ο ίδιος... Πάρε ένα γίγα καλύτερα και μετά να θέλεις και άλλη κάρτα πάρε κι άλλο γίγα.

Ότι κι αν αποφασίσεις, μεγιά!

Δημοσ.

Πλέον είμαι κι εγω κάτοχος του Κ750i...Μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο θέμα που να με προβληματίσει (ελπίζω να μην γίνει ποτέ κάτι τέτοιο)...Μια ερώτηση μόνο....Τσέκαρα το firmware και είναι το R1CA021...Είναι το τελευταίο firmware?...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω πήρα σημερα το κ750i.. Κορυφαιο ειναι πολυ καλο. Βελτιωμενα κουμπια και φορτιση απο το κ700i που ειχα πριν, ΕΥΤΥΧΩΣ. Οσον αφορα το firmware που ρωτα και ο SirD, είναι το τελευταιο; Εχει αναβαθμισει κανείς; Και κατι αλλο. Τι τυπο video παιζει; Υπαρχει μετατροπεας των βιντεο του σε κανονικο (avi π.χ.) φορματ και το αντιστροφο;

Δημοσ.

Αναπαράγει 3GP και MP4, γράφει σε 3GP. Και τα δύο μπορείς να τα αναπαράγεις στον υπολογιστή σου με το Quicktime ή το Quicktime Alternatice (thanx madsc). Για τις μετατροπές ρίξε ένα ψάξιμο για το Total Video Converter.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...