Προς το περιεχόμενο

Backup - Cobian

mangelis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλοι γειά σας!

Μόλις ακύρωσα την εγκατάσταση του Cobian Backup Black Moon Setup, αφού μου έβγαλε ένα μήνυμα πριν ξεκινήσει, που έλεγε πως:

"A service running under the Local System may NOT HAVE access to network recources. Continue anyway?"

Επειδή δεν κατάλαβα καθόλου σε τι αναφέρονταν, και από τι ήθελε να με "προστατεύσει", ζητώ τη βοήθειά σας!

Ακόμα, αν κανείς χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα, θα χαρώ πολύ αν είχε κάτι που θα μπορούσε να μοιραστεί μαζί μου!

Αναφέρομαι ακόμη και σε απλές οδηγίες, αφού θα χρησιμοποιήσω για πρώτη φορά ένα τέτοιου είδους πρόγραμμα...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

http://www.educ.umu.se/~cobian/cobianbackup_faq.htm#7

Σου λέει απλά ότι, αν θες πρόσβαση σε πόρους δικτύου, πρέπει να το εγκαταστήσεις με στοιχεία κάποιου χρήστη.

Το είχα δοκιμάσει κάποτε αλλά μου είχε φανεί πολύ μπερδευτικό για την απλή δουλειά που θέλω -- αλλά λένε ότι είναι δυνατό και ευέλικτο πρόγραμμα. Προσωπικά προτιμώ απλά αρχεία batch και 7z.

btw, διάβασα πρόσφατα στο TinyApps ότι ο Cobian ψάχνει για προγραμματιστές να τους δώσει το πρότζεκτ διότι θέλει να σταματήσει.

Δημοσ.

Αναζήτησα στο διαδίκτυο ένα freeware πρόγραμμα για backup.

Έπεσα πάνω στο Cobian, που μάλιστα χαρακτηρίζονταν σαν "εξαιρετικό".

Το Acronis, απ' όσο ξέρω είναι για να "φωτογραφίσει" το δίσκο (το λειτουργικό) για να σώσει ρυθμίσεις...Κάνω λάθος; Δεν ξέρω...

Με ενδιαφέρουν όμως τα αρχεία μου και το σώσιμό τους, όσο γίνεται πιο ενημερωμένα.

Eusebius, τι εννοείς όταν λες "προτιμώ απλά αρχεία Batch και 7z"; Συμπιέζεις και σώζεις τα τροποποιημένα αρχεία, "κάπου";

Το κάνω, όχι όμως όσο συχνά θα έπρεπε, κι αυτό είναι το πρόβλημά μου.

Ψάχνω λοιπόν για κάτι "αυτοματοποιημένο".

Τώρα, αν επιλέξω "εγκατάσταση" μετά το μήνυμα που παίρνω, τι θα συμβεί; Αντίθετα, αν επιστρέψω και συμπληρώσω τα στοιχεία χρήστη, υπάρχει πιθανότητα το πρόγραμμα να απενεργοποιήσει λειτουργίες - προγράμματα των XP (όπως το system restore), που χρησιμοποιώ;

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

δοκιμασα το Cobian Backup και ειναι πολυ καλο και free

σε σχεση με το smartbackup που ειχα κανει backup σε πολυ μικροτερο χρονο

• 4 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...