Προς το περιεχόμενο

pdf και εκτύπωση booklet...

aspirin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα pdf με 600 σελίδες η οποία κάθε μία είναι μισή Α4. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να τυπώσω το αρχείο σαν booklet ώστε με ένα κόψιμο στην μέση να μου δημιουργηθεί ένα βιβλιαράκι. Έχω epson cx3650. Για παράδειγμα η πρώτη σελίδα που θα τυπωθεί να έχει την 1η κ τελευταία σελίδα και στην πίσω να έχει την 2η κ προτελευταια κ.ο.κ.

Δημοσ.

Στους Canon αυτό υπάρχει στις ρυθμίσεις του οδηγού, όπως κ στην σειρά 3xxx DeskJet της HP. Μου κάνει εντύπωση που δεν το έχουν οι Epson...

Δημοσ.

δυστυχώς οι epson δεν έχουν τέτοια επιλογή εκτός κ αν δεν το πρόσεξα. Επίσης δεν μου κάνει το fileprint. Τυπώνει μπρός-πίσω, αλλά εγώ θέλω να τυπωθεί σαν book. Όπως στο publisher που μπορείς να τυπώσεις με την εξής σειρά: 4,1,2,3

Ξέρεις κανείς πώς γίνεται?

Δημοσ.

δεν είναι αυτό που ψάχνω. 2 σελίδες σε κάθε πλευρά του φύλλου θα σου τυπώσει στη μία τη σελίδα 1,2 και στην άλλη 3,4. Εγώ θέλω η μία να έχει 4,1 και η άλλη 2,3.

Δημοσ.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Κοίτα αυτό το link μήπως κ βοηθήσει:

http://www.sil.org/~hosken/Utils/PDFCreate.html

***Εντελώς πληροφοριακά, σε Linux γίνεται πανεύκολα με το πακέτο PSUtils

>psbook -sΧΧΧ original.ps | psnup -2  > booklet.ps

όπου XXX ο συνολικός αριθμός των original σελίδων...

Δημοσ.

Δεν έχω υπ'όψιν κάτι άλλο να προτείνω, αλλά είμαι σίγουρος ότι το FinePrint μπορεί να το κάνει:

Από το http://www.fineprint.com/products/fineprint/index.html

"Double Sided Printing Support: Booklet making and double sided printing are supported with all documents and printers. Booklets create a professional touch to all documents and are easy to read and carry. Double sided printing cuts paper use in half and reduces travel weight."

Ψάξε το λίγο...

Δημοσ.

λές? Θα το ξαναψάξω το θέμα. Αλλά εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να το κάνει. Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Για δες το BookPrint.

The BookPrint program prints booklets or books and saves paper by printing 2, 4, 8, or 16 pages on both sides of a sheet (with or without a duplexing printer). A series of booklets are combined to build a book. BookPrint makes it easy to produce handsome booklets or books by rearranging the order in which the pages in your document are printed so the sheets can be folded in half to form a 5" by 8" booklet, or cut in half and inserted into binder.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...