fidelakos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 για σας παιδια γιατι ειμαι καινουργιος εδω θα ηθελα να μου λυσετε καποιες αποριες αν εχετε την ορεξη φυσικα.1)Πως γινεται καποιος senior member?2)πως βαζετε εικονα κατω απο το ονομα σας?? :oops:
thama Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Ο τύπος του μέλους, έχει σχέση με τον αριθμό των ποστ που έχεις. Την εικόνα μπορείς να την βάλεις, μέσα από τον πίνακα ελέγχου, επεξεργασία avatar
asmilon Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Αν δε ξερεις να κινηθεις καλα αυτο μπορει να σε βοηθησει: Στο Ιnsomnia τα μελη εχουν αυτες τις διαβαθμισεις (απο οτι εχω καταλαβει ;-)) 0-19 posts Junior Member 20-99 posts Member 100 posts και πανω Senior Member
Edgar Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Να ρωτήσω μια ερώτηση? Στον τίτλο, το "s" που έχεις ξεχάσει, το έχεις ξεχάσει πρίν το "x" ή πρίν το "t"? :roll:
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Να ρωτήσω μια ερώτηση? Στον τίτλο, το "s" που έχεις ξεχάσει, το έχεις ξεχάσει πρίν το "x" ή πρίν το "t"? :roll: χαχαχαχαχαχα καλο !!!
Tenshi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 LoL και γώ δέν το πρόσεξα καλά στην αρχή και είπα απο μέσα μου: "Ωχ αυτός έφαγε χαλασμένο μέλι!"
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Στο προφίλ καθενός user λέει: Έχω προτείνει: 0 (π.χ) Ξερει κανείς τι σημαίνει αυτό?
Lucifer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Όταν γράφεται ένας νέος χρήστης στο φόρουμ, αν του το έχει προτείνει κάποιος μπορεί αν θέλει να βάλει το nick αυτού που του το πρότεινε. Έτσι στο προφ. του χρήστη που πρότεινε το forum εμφανίζεται (1) και ούτω καθ' εξής.
Sellers Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Κάτι άσχετο αλλά ας μην ανοίξω νεο τοπικ. Πως μπορώ να κάνω quote ένα κομάτι του μηνύματος και όχι ολόκληρο? Και πως μπορώ να κάνω πολλά quote σε ένα μήνυμα?
Lucifer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Κάνεις κανονικά quote το μήνυμα και σβήνεις ότι δεν θες ανάμεσα από τα και, για να κάνεις quote πολλά μηνύματα σε ένα post τα μαρκάρεις με το κουμπάκι multiquote. Δίπλα στο κανονικό quote.
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Όταν γράφεται ένας νέος χρήστης στο φόρουμ, αν του το έχει προτείνει κάποιος μπορεί αν θέλει να βάλει το nick αυτού που του το πρότεινε. Έτσι στο προφ. του χρήστη που πρότεινε το forum εμφανίζεται (1) και ούτω καθ' εξής. Ευχαριστώ για τη πληροφορία
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Και κάτι άλλο έχω ένα infraction point από αυτό το topic τι σχέση έχει αυτό με το ban?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.