stuxk Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπέρα παίδες ! Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα. Στο σπίτι έχω ένα δίκτυο από 3 pc. Από την δουλειά μου θέλω να έχω φουλ πρόσβαση σε έναν από τους τρείς υπολογιστές. Έχω το Remote Administrator και έχω βάλει το server mode στον υπολογιστή που θέλω να χειρίζομαι από την δουλειά και το client mode στο laptop. Όταν συνδέω το laptop στο δίκτυο το προγραμματάκι λειτουργεί άψογα και κάνω οτι θέλω στον σταθερό υπολογιστή μέσω του laptop. Το θέμα είναι ότι επειδή το laptop είναι στο δίκτυο βάζω την local ip και συνδέομαι. Όταν θα είμαι στην δουλειά πως θα μπαίνω στο συγκεκριμένο pc με αυτήν την local ip ? Αν βάλω την full ip θα μπαίνω ? thanks in advance !!!
mvaggel Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Θα πρέπει στο router σου να κάνεις port forward το port που χρησιμοποιείς για το πρόγραμμα στην IP του PC που θες να διαχειριστείς. Και μετά από το γραφείο θα συνδέεσαι με την εξωτερική IP του router.
comfuzio Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 H bale to hamachi sto pc tou spitiou kai tis douleias kai den xreiazete tpt allo oute router oute tpt apla dineis sto radmin thn ip tou hamachi kai ola ginan
stuxk Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Φοβερό το hamachi ! Έκανα την σύνδεση μια χαρά ! Με το hamachi από ότι κατάλαβα δεν θα με νοιάζει και το οτι έχω dynamic ip εφοσον εγώ θα συνδέομαι με την ip του hamachi η οποία είναι σταθερή έτσι δεν είναι ? Α και κάτι άλλο μπορώ να βλέπω τηλεόραση από το laptop μέσω της κάρτας tv που έχω στον σταθερό υπολογιστή στο σπίτι ? Δοκίμασα να ανοίξω το πρόγραμμα της pinnacle αλλά ενώ παίζει κανονικά στο laptop δεν φτάνει ούτε εικόνα ούτε ήχος.
comfuzio Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Sto proto pou les gia tis ip ola sosta...gia thn tv thes to video lan player
Steven1985 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Πρέπει να ορίσεις DMZ(μέσα στις ρυθμίσεις του ρούτερ) την local ip αυτού του pc, και μετά θα μπαίνεις κανονικά σε αυτόν με την external ip σου χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο.
paparoupas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Πριν απο λιγο καιρο που το ειχα ψαξει (υπηρχε και αντιστοιχο τοπικ) ειχαμε καταληξει οτι δε γινεται να βλεπεις τηλ μεσω του tvtuner. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να φτιαξεις ενα server για videostreaming.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.