-NetHawk- Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπερα.Μου βγαζει συνεχως το ιδιο σφαλμα..Εχω εγκαταστησει τους 4.3.0 drivers και τιποτε αλλο.Επισης ακομη και με αλλαγη pci παλι εξακολουθει το ιδιο προβλημα...Καμια ιδεα κανεις?
takistmr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Είχα κάποτε το ίδιο πρόβλημα και λύθηκε εγκαθιστόντας όλα τα προγράμματα του cd που έρχεται μαζί με την κάρτα.
sotos65 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Όπως λέει ο takistmr πρέπει κατ' αρχήν να έχει εγκατασταθεί το software της technisat γιατί το progdvb ψάχνει για 2-3 αρχεία που μπαίνουν με αυτό, και δεύτερον πηγαίνουμε από το settings>device list επιλέγουμε την skystar2 από τη λίστα, και πατάμε το κουμπί "start" (η επιλογή αυτή κανονικά γίνεται ήδη από την εγκατάσταση του progdvb όπου μας ζητάει ποια συσκευή έχουμε, αν αφήσουμε την default επιλογή skystar1 θα έχουμε αυτό το λάθος μετά). Λογικά από εκεί και πέρα δεν θα έχουμε το "device not started".
Icecut Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Sto device manager sou exei egatasthsei thn karta san technisat dvb network controller?
deathlok Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 tha pas mesa sto prog tha breis tin karta sou kai tha tin kaneis manual start settings >device list>skystar bla bla bla kai meta start kai stop
sotos65 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 kai meta start kai stop Γιατί stop μετά?? Αφού θέλουμε να συνεχίσει να δουλεύει!
-NetHawk- Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Ευχαριστω πολυ παιδες για την βοηθεια σας...Πραγματικα επρεπε να γραψω και το software του cd..Να 'στε καλα!!!
-NetHawk- Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Και νεο προβλημα...Το προγκ ανοιγει μια χαρα..Μολις επιλεξω καναλι κολλανε τα windows...Τι φταιει ρε παιδια γιατι θα σκασω...Εχω τους 4.4.0 drivers.
mpentenis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 k egw eixa to idio problima, to opoio li8ike bezontas stin enarksi to server4pc, to opoio einai gia internet nomizw.... ektote, sto startup anoige ayto tin karta, k ola meli gala
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.