Προς το περιεχόμενο

Τη γνώμη σας για το Active Virus Shield

omen34

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω την γνώμη σας για το Active Virus Shield.

Το χρησιμοποιεί κάποιος ;

Αν ναι ακούω εντυπώσεις.

Εμένα μου φάνηκε καλό και ελαφρύ

και πάνω απ'όλα είναι free.

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Δημοσ.

Ναι το βγάζει η Kaspersky για την AOL.

Εμφανισιακά είναι το ίδιο.

Δείτε την Photo.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

post-29927-129062936796_thumb.jpg

Δημοσ.

Φαίνεται καλό γιά νάναι αληθινό?Καί Kaspersky machine?Εγώ το εγκατέστησα (δεν μού έστειλαν αμέσως το license key),όλα καλά μόνο πού κατά το update μού λέει error στο κατέβασμα τού αρχείου daily.avc

Είχε κανείς στο Kaspersky πρόβλημα με αυτό το αρχείο?Σε ένα γρήγορο search βρήκα ότι μάλλον είναι θέμα server.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια εχω ακουσει τα καλυτερα για το avs το εγκατεστησα κ εχω 2 προβληματα:

1.error κατα τη προσπαθεια update.cannot sstablish connection .

k

2.activation code failed! χρησιμοποιησα 2-3 κωδικους που μου εστειλαν κ δεν μπορει να κανει συνδεση με τον σερβερ τους.

απο οτι διαβασα αντιμετωπιζει κ αλλος αυτο το προβλημα....

καμμια βοηθεια?

κατι αλλο που προτεινεται?

Δημοσ.
NOD 32 --> Εξαιρετικό και πολύ ελαφρύ αντιικό.

το nod32 ειναι σιγουρα τοσο καλο? ολο βραβεια παιρνει αλλα το απεγκατεστησα εβαλα το avast pro και μου βρηκε δυο ιους!

Δημοσ.
το nod32 ειναι σιγουρα τοσο καλο? ολο βραβεια παιρνει αλλα το απεγκατεστησα εβαλα το avast pro και μου βρηκε δυο ιους!

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος φίλε μου. Άλλωστε, κανένα δε θεωρώ 100% αποτελεσματικό. Οι ιοι είναι σαν τους τροχόμπατσους: άμα σε σταματήσουν με σκοπό να σε γράψουν, θα σε γράψουν :mrgreen:

Δημοσ.
Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος φίλε μου. Άλλωστε, κανένα δε θεωρώ 100% αποτελεσματικό. Οι ιοι είναι σαν τους τροχόμπατσους: άμα σε σταματήσουν με σκοπό να σε γράψουν, θα σε γράψουν :mrgreen:

αχαχαχα καλο!!:mrgreen: αποψη μου παντως οτι κατα καιρους ειναι καλο να εγκαθιστουμε ενα αλλο antivirus για τις τρυπες που αφηνει το προηγουμενο!

Δημοσ.

Φτου κακά...η βίβλος των συγκριτικών, το virus.gr έσκασε πάλι μύτη! Ούτε ο Μητσάρας να 'ταν. :P

το avira της ιδιας εταιριας που εχει κ το καπερσκι ειναι?

thnx παντως..

Όχι φίλε μου. Δε νομίζω πως έχουν κάποια σχέση. 2 διαφορετικές εταιρίες που βγάζουν εξαιρετικά προϊόντα.

Δημοσ.
Φτου κακά...η βίβλος των συγκριτικών, το virus.gr έσκασε πάλι μύτη! Ούτε ο Μητσάρας να 'ταν. :P

1.3ereis kati pou 9a i9eles na moirasteis mazi mas gia to virus.gr ? an 3ereis pesto na min tou dinoume kai emeis simasia ... kai proteine kapoio allo sygritiko pio akrives ...

2.otan les oti to antivir einai "a3iopisto" ti ennoeis ?

ps

gia tin istoria pantos, prosopika xrisimopoio f-secure

Δημοσ.

Γιά πες μου.Εννοείς ότι το nod32 σού τα έδειχνε όλα μιά χαρά αλλά εσύ το απεγκατέστησες γιατί?Γιά πλάκα?Καί ποιοί ήταν αυτοί οί ιοί?Τι δηλαδή σού παρουσίασε ο υπολογιστής καί αναγκάστηκες να το ψάξεις με άλλο antivirus?Γιατί νομίζω πως λες ψέμματα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...