BritGreek Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Γειά χαρά σε όλους. Προχθές ενεργοποιήθηκε το OnDSL Kit απο την ΟΤΕΝΕΤ. Παρά το ότι έχω πληρώσει για 2048, το μόντεμ μου συγχρονίζει στα 768 και ούτε ο ΟΤΕ ούτε η ΟΤΕΝΕΤ αποδέχονται ευθύνες. Anyway, αποδεχόμενος το λόγο του κορόιδου, μιας και χρεώνομαι για κάτι που δεν έχω, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Απο όπου κι αν κατεβάσω, rapidshare, download.com, tucows, κλπ), τις περισσότερες φορές τα download σταματούν στο 99% ή στο 100% αλλά δεν ολοκληρώνεται το αρχείο, και απλά μένει ανοικτό στο 100%, σαν να έχει ακόμα να κατεβάσει. Πείτε μου τι μπορώ να κάνω γιατί έχω τρελλαθεί. Στην ΟΤΕΝΕΤ έχουν βάλει μερικούς νεαρούς, που λένε ό,τι βλακεία τους κατέβει, για να κλείσεις γρήγορα. Χτές έφτασε στο σημείο υπάλληλος απο το τμήμα τεχνικής υποστήριξης να με παρακαλέσει να κλείσω το τηλεφωνο γιατί δεν του επέτρεπαν να μιλά πάνω απο 10 λεπτά, και μετά με κάλεσε εκείνος... Anyway, γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω; Σας παρακαλώ βοηθήστε με.
panoulis23 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 kane upgrade to firmware tou router edw tha to vreis
BritGreek Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Η σελίδα δεν εμφανίζει τίποτα. Στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση μου είπαν να ΜΗΝ κάνω upgrade γιατί θα χαθούν τα settings, και μπορεί να πάθει ζημιά το router. Είσαι βέβαιος για αυτό που λές;
panoulis23 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 eimai apolyta veveos giati eixa kai egw to idio provlima , kathws kai i kopelia mou kai ena filaraki mou, kaname kai oi treis upgrade to firmware tou router kai ola einai ok. i selida pou exw dwsei doulevei kanonika se mena http://www.sagem.com/support/site/driver/1500WG_FWBT2_3_18.zip
Dark-Shadow Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 eimai apolyta veveos giati eixa kai egw to idio provlima , kathws kai i kopelia mou kai ena filaraki mou, kaname kai oi treis upgrade to firmware tou router kai ola einai ok. i selida pou exw dwsei doulevei kanonika se mena http://www.sagem.com/support/site/driver/1500WG_FWBT2_3_18.zip Nai sure!!!
tsatsar Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 +1 από εμένα για router firmware upgrade.....Ο αδερφός μου είχε το πρόβλημα αυτό και διορθώθηκε μετα.......
PaPpaS_gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Φυσικα και θα κανεις αναβαθμιση στο router και οι ρυθμισεις δεν ειναι τπτ... Εικαζω οτι σου ειπαν να μην κανεις αναβαθμιση διοτι τα firmware που εχουν ηδη περασμενα μεσα ή τα επισημα FW που παρεχει η ΟΤΕΝΕΤ εχουν πειραγμενα firewall και IP φιλτρα ωστε να σου δημιουργουν προβληματα με τα περισσοτερα p2p προγραμματα... To αντιμετωπισα αυτο οταν εκανα upgrade το fw ενος jetspeed 520i ενος φιλου , με ενα fw που κατεβασα απο το ιδιο το site της ΟΤΕΝΕΤ...
BritGreek Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. Μίλησα και με ΟΤΕΝΕΤ (πέτυχα υπάλληλο που ήξερε τι έλεγε) και μου πρότεινε το ίδιο. Τώρα είμαι ΟΚ. Το μόνο που δεν κάνει εύκολα είναι connect και disconnect. Πάντως η ταχύτητά μου είναι ακόμα 768 ενώ πληρώνω για 2048.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.