Dragonheart Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Εχεις δικιο αλλα για αυτο δινεις πολυ λιγοτερα χρηματα! Δεν ειναι δυνατον να σου λενε "πληρωσε μου για το ρευμα 20 ευρω και αλλα 50 για το δημο για να γεμιζουμε το ταμιο". Καλα ρε φιλε με κοροιδευεις; Και με νευριαζει που κανεις, ποτε δεν εχει πει τιποτα για αυτο το θεμα, ημαρτον!!
Vatos_locos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 pios na milisei re si afou apo ta @@ kremomaste pios alos 8a mas dwsei reuma k twrea na kaneis patentes me xamsterakia k rodes den leei to kserw i katastasi einai poli asximi emas to reuma mas ir8e 110 Euro k ta 45+ itan gia dimo ert klp
drillgr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτα τα δημοτικα τελη ειναι καταστροφη. Σε μας περιπου 80 ευρω ειναι δημοτικα τελη. Και επειδη ο δημος δεν εχει δικια του πολεοδομια δεν μπορει να μας κανει μειωση η και να μας τα κοψει τελειως λογο πολυτεκνικης ιδιοτητας...Τρεχα γυρευε.
papabiris Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 ρε παιδια εσεις καλα ειστε...πιστεψτε με δεν φτανει που και εμας μας ερχετε ο κουκος αηδονι με την δεη εδω στην ν.ερυθραια ο καλος μας ο δημαρχος(και συνεργατες) εφαγαν 1.300.000 ευρω απτο δημο (οφειλες προς ευδαπ) και τωρα εμεις οι καλοι μ@λ@κες πληρωνουμε νερακια 580 ευρω χωρις τον αυγουστο μεσα.... με το ρευμα ετσι οπως εχουν γινει τα πραματα σταματησα να αφηνω ανοιχτο το πισι πλεον τα βραδια, δεν το παω απτα 2,66 στα 3,9 χωρις λογο και τελος αλλαξα και την τελευταια λαμπιτσα με οικονομικη στο σπιτι
ANEMOS-V Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 ρε παιδια εσεις καλα ειστε...πιστεψτε μεδεν φτανει που και εμας μας ερχετε ο κουκος αηδονι με την δεη εδω στην ν.ερυθραια ο καλος μας ο δημαρχος(και συνεργατες) εφαγαν 1.300.000 ευρω απτο δημο (οφειλες προς ευδαπ) και τωρα εμεις οι καλοι μ@λ@κες πληρωνουμε νερακια 580 ευρω χωρις τον αυγουστο μεσα.... με το ρευμα ετσι οπως εχουν γινει τα πραματα σταματησα να αφηνω ανοιχτο το πισι πλεον τα βραδια, δεν το παω απτα 2,66 στα 3,9 χωρις λογο και τελος αλλαξα και την τελευταια λαμπιτσα με οικονομικη στο σπιτι erxonte ekloges.. kai ksereis.. eine poli tis modas to giaourti :grin:
papabiris Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 αυτο που με φοβιζει/τρελαινει ειναι οτι μπορει να τον ξαναψηφισουν......
Vatos_locos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 ρε παιδια εσεις καλα ειστε...πιστεψτε μεδεν φτανει που και εμας μας ερχετε ο κουκος αηδονι με την δεη εδω στην ν.ερυθραια ο καλος μας ο δημαρχος(και συνεργατες) εφαγαν 1.300.000 ευρω απτο δημο (οφειλες προς ευδαπ) και τωρα εμεις οι καλοι μ@λ@κες πληρωνουμε νερακια 580 ευρω χωρις τον αυγουστο μεσα.... με το ρευμα ετσι οπως εχουν γινει τα πραματα σταματησα να αφηνω ανοιχτο το πισι πλεον τα βραδια, δεν το παω απτα 2,66 στα 3,9 χωρις λογο και τελος αλλαξα και την τελευταια λαμπιτσα με οικονομικη στο σπιτι auto 8a pei pikra egw 8a ton pigena akoma pio katw k apo fos sto spiti 8a kikloforousa me to flash tou kinitou mou P.S den exw dwsei pote leuta gia logariasmous (menw parea me tous gonis mou) alla mou fenonte terastia ta dimotika teli
nontasg Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Εγώ πάντως χαίρομαι που υπάρχουν άτομα που δεν αφήνουν όλη τη μέρα ανοιχτό το pc τους.Γιατί όντως η ΔΕΗ....ΓΔΕΡΝΕΙ!!:evil: :evil: Και λίγο οικονομικό πνεύμα δε βλάπτει λοιπόν.....
Voodooman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 πραγματικά απορώ με ανθρώπους που αφήνουν PC-τέρατα ανοιχτά 24/7... Εμένα το κατεβαστήρι μου, φτιαγμένο με ό,τι έχει περισσέψει κατα καιρούς καίει θεωρητικά 130W σε full load, οπότε στο internet ακόμη λιγότερα. Και πάλι όμως, όταν βρω κάτι που πρέπει να κατεβάσω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και είναι τεράστιο, το κατεβάζω μόνο βράδια. Ας μην το έχω σε δύο μέρες, ας το έχω σε 5, και τί έγινε;
drillgr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Παιδια οταν το pc ειναι κλειστο αλλα το κουμπι του τροφοδοτικου ανοιχτο τοτε παρατηρω πως το τροφοδοτικο παραμενει θερμο συνεχως αρα καιει ρευμα. Ποσο πανω κατω ξερετε?
Sebu Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Στο stby καιει ελαχιστο ρευμα.Μια λυση ειναι αν το τροφοδοτικο σου εχει κουμπακι να το κλεινεις και απο κει. Παντως το pc 24/7 δεν ειναι προβλημα.Πιστεψτε με η μεγαλυτερη επιβαρυνση ειναι ο θερμοσιφωνας.Εδω και 1,5 χρονο που βαλαμε ηλιακο ειναι η μερα με τη νυχτα.Η καταναλωση και οι λογαριασμοι της ΔΕΗ εχουν μειωθει απιστευτα.Αν βαλετε σε αυτο και τις οικονομικες λαμπες εχεις ενα πολυ καλο κερδος. Ε μην το παρακανουμε κιολας.Μην καταληξουμε σαν το Λογοθετιδη στην ταινια να κλεινουμε ολα τα φωτα και να σφιγγουμε τις βρυσες
Vatos_locos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 to kalitero einai oles i siskeues na menoun se stundby k na min bgenoun teleiws apo to reuma giati ta monotika ilika on piknwtwn (sini8os mika i ladi) kserenonte k meta peuti i apodwsi tous
Voodooman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Ε μην το παρακανουμε κιολας.Μην καταληξουμε σαν το Λογοθετιδη στην ταινια να κλεινουμε ολα τα φωτα και να σφιγγουμε τις βρυσες Ή τον Κωνσταντάρα που ήθελε να αγοράσει μισό πεπόνι! Είναι αλήθεια αυτό, όλη τη ζημιά στο ηλεκτρικό την κάνουν ο θερμοσίφωνας, η κουζίνα και το πλυντήριο.
nontasg Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 πραγματικά απορώ με ανθρώπους που αφήνουν PC-τέρατα ανοιχτά 24/7...Εμένα το κατεβαστήρι μου, φτιαγμένο με ό,τι έχει περισσέψει κατα καιρούς καίει θεωρητικά 130W σε full load, οπότε στο internet ακόμη λιγότερα. Και πάλι όμως, όταν βρω κάτι που πρέπει να κατεβάσω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και είναι τεράστιο, το κατεβάζω μόνο βράδια. Ας μην το έχω σε δύο μέρες, ας το έχω σε 5, και τί έγινε; Και εγώ απορώ....Λες και είναι project με deadline το κατέβασμα πχ μιας ταινίας και πρέπει να την κατεβάσουμε το συντομότερο δυνατόν....Έλεοοοος. ΥΣ:Και εγώ έχει τύχει να αφήσω το pc ανοιχτό και 1-2 μέρες συνεχόμενες αλλά όχι και 24/7....ΟΚ δεν είναι άνθρωπος,αλλά και τα μηχανήματα ακόμα κουράζονται με την τεχνολογική σημασία της λέξης....:neutral:
Vatos_locos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 nai file mou alla me to anikse klise sinexei kataponis ta eksartimata sou giati apo 8ermakrasies ta anebazeis akariea se ipsiloteres k apo midenikes taseis pernoun reuma sinepws an exeis enan epeksergasti na souleuei sinexeia k enan allon na ton anigoklineis o prwtos 8a zisei perisotero k 8a douleuei k poli kalitera giati 8a einai "stromenos"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.