Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Σε γνωστο καταστημα εχουν την 920Ν (19'') την οποια πηρα πριν λιγο στα 199ευρω. Μαλλον προκειται για λαθος τιμη αφου ακριβως τοσο εχουν και την 720Ν (17'')! Η τιμη στο e-shop της 920Ν, για συγκριση ειναι 225,8 ευρω! Πολυ καλα rewiews και κριτικες εξω και μεσα, μου φαινεται μοναδικη προσφορα, παιζει αψογα και χωρις πιξελιασμα σε video οπως μου εκανε μια 913V που ειχα δουλεψει για μια βδομαδα! προλαβετε!
giankyr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Παλίκαρε ψήνεσαι να στείλεις ένα pm με λεπτομέριες για το κατάστημα που λές?
VRaCh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Το skroutz είναι φίλος μας Samsung 920N Και επειδή άλλαξε το site, ορίστε και το κανονικό link
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Εγω προτιμησα να δινω την πληροφορια του καταστηματος με PM. Ελπιζω να μην γινει πολυς ντορος μετα το τελευταιο ποστ του vrach και δεν προλαβουν οσοι ηθελαν την οθονη.
raid Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Σε γνωστο καταστημα εχουν την 920Ν (19'') την οποια πηρα πριν λιγο στα 199ευρω. Μαλλον προκειται για λαθος τιμη αφου ακριβως τοσο εχουν και την 720Ν (17'')! Η τιμη στο e-shop της 920Ν, για συγκριση ειναι 225,8 ευρω! Πολυ καλα rewiews και κριτικες εξω και μεσα, μου φαινεται μοναδικη προσφορα, παιζει αψογα και χωρις πιξελιασμα σε video οπως μου εκανε μια 913V που ειχα δουλεψει για μια βδομαδα! προλαβετε! Καλησπερα το ειδα και εγω αυτο αν και στην επισημη σελιδα του καταστηματος εχει αλλη τιμη.Ηθελα να σε ρωτησω εαν σου δωσανε εγγυηση zero pixel και αν τα 8ms που δινει λειτουργουν ομαλα σε παιχνιδι.ευχαριστω.
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Απο οτι βλεπω στην σελιδα του καταστηματος "πεταξε το πουλακι" αφου η τιμη 199 ευρω εχει αντικατασταθει με "Samsung SM920N Στο Κατάστημα:245,00 € Στο Internet:225,00 € " Ιδια δλδ τιμη στο ιντερνετ με το eshop οπως το συνηθηζει το πλαισιο. Τελειωσε η προσφορα του mediamarkt (το οποιο οποτε ειχε κατι προσφορα πηγαινα εκει και ηταν εξανλτημενο το προιον - 10 τεμαχια ηταν μονο; 1; λεω εγω τωρα...) οποτε τελειωσε και απο το πλαισιο. Οποιος προλαβε πηρε. 0 Pixel δεν εχει η samsung. Εμενα μαλιστα εχει ενα sub καμενο αλλα πραγματικα δεν με νοιαζει, αν ειχα παρει lg που εχει 0 pixel εγγυηση δεν θα εμπαινα στην διαδικασια να την αλλαξω για 1 pixel που δεν το βλεπεις. Αν ηταν 2 η 3 τοτε ναι, θα επαιρνα για αλλαγη. Ο χρονος της ειναι πολυ καλος αλλα αυτα ειναι υποκειμενικα. Μην βασιζεσαι στο τι λενε αλλη, βλεπε μονος σου οτι σε ενδιαφερει.
raid Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Τελικα δεν παιζει προσφορα ?! Σε τηλεφωνημα που εκανα στο πλαισιο μου ειπαν πως απο τριτη (3-10-06) παλι αυτο το μοντελο στην τιμη των 199ευρω!Οταν του ειπα οτι στο site τους το δειχνουνε 245ευρω μου ειπε πως τελικα θα τελειωσε η προσφορα....πριν 1 λεπτο μου ελεγε 199 απο ελεγχο στο pc του απο τριτη και ξαφνικα τελικη τιμη 245ευρω.Κατεληξα cosmodata 220 ευρω ευτηχως κανενα πιξελ καμμενο.Αν και θελεις της ρυθμισεις της η οθονη πιστευω για να ερθει στα ισια της.Τελος καλα, ολα καλα.
Ardov Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Όντως η οθόνη αυτή θέλει αρκετή ωρίτσα με ρυθμίσεις. Πάντως δεν την προτείνω σε επαγγελματίες γραφίστες. Δεν μπορεί να ρυθμιστέι με χρωμοπαλέτα PANTONE. Μόλις καταφέρω να πιάσω βασικές αποχρώσεις, χάνονται οι υπόλοιπες, με δυσκόλεψε όπως με δυσκόλεψαν οι ACER.
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 cosmodata? εχω περιπου 15 χρονια να ψωνισω απο αυτους! Καλοριζικη παντως! Το μονο κακο για μενα ηταν οτι ενω την ηθελα σε μαυρη το πλαισιο την ειχε μονο ασημι. Ενω το e-shop με τιμη τοτε 225 και 5-6 εργασιμες για παραδοση (τωρα 220ε) την εδειχνε μαυρη... Τι να κανω καταληξαμε να εχουμε το αντιθετο απο αυτο που ψαχναμε... silver...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.