Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Επιλεγω ορισμενα mp3 απο τον δισκο μου να τα γραψω σαν audio cd και αλλα απο αυτα στην περιοχη για εγγραφη (αριστερα) μου τα εμφανιζει ακριβως οπως τα εχω στο δισκο με το ιδιο ονομα και αλλα τα γραφει σαν track 1 κλπ , ή τα μετανομαζει με ελληνικους χαρακτηρες....Τι φταιει ??? Ευχαριστω.
asmilon Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Επειδη διαβαζει τα ID3 tags απο καθε Mp3 και αυτα γραφει ως ονομα του τραγουδιου... Για να μην σου συμβαινει αρκει να εχεις σωστα tags στα τραγουδια σου και θα εισαι ΟΚ ;-)
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Επειδη διαβαζει τα ID3 tags απο καθε Mp3 και αυτα γραφει ως ονομα του τραγουδιου... Για να μην σου συμβαινει αρκει να εχεις σωστα tags στα τραγουδια σου και θα εισαι ΟΚ ;-) Tags τι εννοεις ???? Και κατι αλλο...Πως γινεται να μου τα γραψει με την ιδια σειρα που τα εχω εμφανισει δεξια πριν τα κανω αντιγραφη στην συνθεση ??? Ευχαριστω.
Eusebius Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Γιάννη, τα tags είναι πεδία μέσα στο αρχείο στα οποία αποθηκεύονται μεταδεδομένα: Artist, Title, Album, Year, Composer κλπ. κλπ. Συνήθως τα προγράμματα διαβάζουν από εκεί και όχι από το όνομα του αρχείου. Και τα tags είναι βέβαια απαραίτητα αν θέλεις να διαχειριστείς μεγάλη δισκοθήκη. Το άλλο που λες δεν ξέρω αν γίνεται αυτόματα στον Νέρωνα και μπορεί να χρειάζεται να το κάνεις με το χέρι -- το iTunes νομίζω ότι μπορεί να σου κάψει μια playlist με τη σειρά που την έχεις...
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Γιάννη, τα tags είναι πεδία μέσα στο αρχείο στα οποία αποθηκεύονται μεταδεδομένα: Artist, Title, Album, Year, Composer κλπ. κλπ. Συνήθως τα προγράμματα διαβάζουν από εκεί και όχι από το όνομα του αρχείου. Και τα tags είναι βέβαια απαραίτητα αν θέλεις να διαχειριστείς μεγάλη δισκοθήκη. Το άλλο που λες δεν ξέρω αν γίνεται αυτόματα στον Νέρωνα και μπορεί να χρειάζεται να το κάνεις με το χέρι -- το iTunes νομίζω ότι μπορεί να σου κάψει μια playlist με τη σειρά που την έχεις... Σε ευχαριστω.Και για να ειναι σωστα τα tags τι πρεπει να κανω ???
Eusebius Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπόν. Θα σου πω με το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ και ξέρω -- και που νομίζω ότι είναι το καλύτερο Mp3tag (1,3 ΜΒ) http://www.mp3tag.de/en/download.html Εγκατάσταση και ξεκίνα το Διάλεξε τα κομμάτια που δεν έχουν tag και σύρε τα στο Mp3tag Δεξί κλικ, Convert, Filename - Tag Αυτό θα αντιγράψει το όνομα του αρχείου στο tag Title και έτσι τα αρχεία σου θα έχουν τουλάχιστον αυτό το tag και δεν θα βγαίνουν έτσι στον Νέρωνα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπόν. Θα σου πω με το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ και ξέρω -- και που νομίζω ότι είναι το καλύτερο Mp3tag (1,3 ΜΒ) http://www.mp3tag.de/en/download.html Εγκατάσταση και ξεκίνα το Διάλεξε τα κομμάτια που δεν έχουν tag και σύρε τα στο Mp3tag Δεξί κλικ, Convert, Filename - Tag Αυτό θα αντιγράψει το όνομα του αρχείου στο tag Title και έτσι τα αρχεία σου θα έχουν τουλάχιστον αυτό το tag και δεν θα βγαίνουν έτσι στον Νέρωνα. Ευχαριστω.Φορτσα το προγραμμα αλλα η ... ασχετοσυνη και η απειρια μου με αυτο με δυσκολευει.Μπορω να δω απο το προγραμμα να βρω ποια αρχεια δεν εχουν tag ???Οταν λες να τα συρω πως ακριβως εννοεις ??? Και παλι ευχαριστω.
accipio Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Για να μπουν στο Nero με τη σειρά που θέλεις ένας απλός τρόπος είναι να δημιουργήσεις π.χ. στο Winamp μια λίστα (playlist) με τα τραγούδια στη σωστή σειρά και να τη σώσεις στο σκληρό ως αρχείο (θα έχει κατάληξη m3u). Δίνεις στο Nero αυτό το αρχείο προς εγγραφή και είσαι έτοιμος.
Eusebius Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Βέβαια μπορείς να δεις. Για να φορτώσεις αρχεία υπάρχουν πολλοί τρόποι: Από το Mp3tag: File, Add Directory Από Windows Explorer (Εξερεύνηση των Windows): Δεξί κλικ σ' έναν φάκελο και διαλέγεις Mp3tag ή Διαλέγεις τα μεμονωμένα αρχεία/φακέλους που θες κρατώντας πατημένο το Ctrl και επιλέγοντας με το αριστερό κλικ και μετά τα σέρνεις στο παράθυρο (ή πάλι δεξί κλικ και διαλέγεις Mp3tag -- το ίδιο κάνει) Τώρα, αφού τα φόρτωσες, κοιτάς στις στήλες του Mp3tag. Αυτά που δεν έχουν πληροφορία στον Νέρωνα μάλλον θα έχουν μόνο μία στήλη: Filename. Τα διαλέγεις με τον ίδιο τρόπο (πατημένο Ctrl και αριστερό κλικ ένα-ένα) και μετά, αφού έχουν επιλεγεί, δεξί κλικ, Convert Filename - Tag. Επίσης, μπορείς να τα κατατάξεις και κατά στήλη. Π.χ., αν κάνε κλικ στην κεφαλίδα της στήλης Title, και θα σου φέρει πάνω-πάνω όλα όσα έχουν κενό αυτό το πεδίο... Το καλύτερο είναι να φτιάξεις ένα αντίγραφο ενός φακέλου με mp3 και να αρχίζεις να παίζεις. Πάτα κουμπιά να δεις τί κάνουν και όταν τελειώσεις σβήσε τον φάκελο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Σας ευχαριστω.Θα πειραματιστω ... αυριο !!!!! :-D
MetallicA Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Επίσης τα tag μπορείς να τα επεξεργαστείς με το Winamp...όχι μαζικά αλλά αν τα υπόλοιπα σου φαίνονται πολύπλοκα θα κάνεις την δουλειά σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.