spymix Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπέρα Guys.... Έχω πρόβλημα με το ACPI σε ένα Laptop compaq... Κάτι πείραξα μάλλον και από τότε το ACPI έχει βγει εκτός λειτουργίας... ούτε ενδείξεις στην παταρία παίρνω... ούτε οι ανεμιστήρες του laptop μου δουλεύουν σωστά.... το μύνημα που παίρνω από τον Synaptic package manager όταν πάω να του κάνω re-install είναι: E: acpid: subprocess post-installation script returned error exit status 1 E: acpi-support: dependency problems - leaving unconfigured Επίσης όταν βάζω σε ένα από τα panel το applet για να μου δείχνει την παταρία και την κατάστασή της μου βγάζει το εξής μύνημα: Can't access ACPI events in /var/run/acpid.socket! Make sure the ACPI subsystem is working and the acpid daemon is running. Κάθε βοήθεια ευσπρόδεκτη Thanks.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subdee Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 μήπως βοηθάει αυτό; http://www.ubuntuforums.org/archive/index.php/t-216838.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.