stm00192 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπον παίδες εχω το σύστημα της υπογραφής και του έχω κάνει Ο/C στα 2600Mhz με Vcore στα 1,6V απο τα 2200Mhz με το FSB ή αλλιώς το ΗΤΤ όπως προτιμά η AMD στα 237! Με της μνήμες περιορισμένες στα 430Mhz με Vram στα 2,7V διότι είναι value ram και χτυπούν ταβάνι στα 450 και τον πολλαπλασιαστη του ΗΤlink στο 4Χ! Οι θερμοκρασίες μου με καλή αερόψυξη είναι κανονικοτατες, idle: 38C - full: 50C και το pc σταθερότατο (Τεσταρισμενο με prime,super pi, sisoft sandra 2007 και games)! Εχω βρεί μετα από αρκετο ψαξιμο ότι οι 3500+ με venice πυρήνα όπως ο δικός μου φτανουν αρκετα εύκολα με καλή αερόψυξη στα 2750Mhz όμως εμένα με το που ανεβάζω το FSB έστω και 1Μhz πανω απο τα 237 το σύστημα αρνήται να μπουταρει! Εχω δοκιμάσει τα παντα από υψηλοτερα Vcore, τις μνήμες κλειδωμένες όσο χαμηλότερα πάνε τον πολλαπλασιαστη του ΗΤlink σε όλες τις τιμές που παίρνει (από Χ1 έως Χ4) αλλά τπτ δεν λέει να μπουτάρει σε FSB πάνω από 237 ακομη και με τον πολλαπλασιαστη του επεξεργαστη σε χαμηλότερα απίπεδα απο το Χ11! Οπότε υποψιάζομαι ότι πλέον απλά περιορίζομαι από την M/B! Αλλά είναι οντως αυτό ή κανω τπτ λάθος εγώ? Για πείτε μου την γνώμη σας! P.S. Για να σας προλάβω σημειώστε οτι και οι θύρες pci/pci-E είναι κλειδωμένες στα 100Mhz! Εχω την τελευταία εκδοση του BIOS της MSI και μου φαίνεται πολύ περίεργο να δουλέυει στη εντέλεια ο επεξεργαστής και σε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες σε 11Χ237 και σε 11Χ238 να μην μπουτάρει καν το pc! Όλες οι ενδείξεις όπως η θερμοκρασιά και η σταθερότητα δείχνου οτι αντέχει κιάλλο! Κάτι που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι με το HTTlink στο Χ1 και το FSB στα 240 (για παραπάνω FSB η για 240 και μεγαλύτερο ΗΤΤlink απο Χ1 ούτε λόγος για BOOT) το pc καποιες φορες μπουταρει και αλλες οχι αλλά όταν μπουτάρει είναι απολύτως σταθερός και μετά από αρκετές ώρες τρeξίματος των προγραμμάτων που ανέφερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.