kastel Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Χρησιμοποιώ δοκιμαστικά το συγκεκριμένο πρόγραμμα για την κατασκευή ιστοσελίδας (καθότι παντελώς άσχετος με html και τα συναφή). Το πρόβλημά μου είναι οτι ενώ γράφω στα ελληνικά και κατά το preview φαίνονται κανονικά, όταν το κάνω publish ή export to html, ανοίγω τη σελίδα (Firefox και IE) και φαίνονται ακαταλαβίστικα. Δοκίμασα και έκανα τη σελίδα σε UTF-8 αλλά και ANSI, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Τί να κάνω αφού η σελίδα θα προορίζεται σε κοινό που γνωρίζει μόνο ελληνικά; Είναι πρόβλημα της trial version; (Φαντάζομαι πως όχι).
Greek-Lord Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Θα σου προτεινα να δοκιμασεις καποιο αλλο προγραμμα.Ειχα κι εγω το Web Page Maker με πολλα προβληματα και το απεγκατεστησα..Δοκιμασε το Dreamweaver.
kastel Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Θα σου προτεινα να δοκιμασεις καποιο αλλο προγραμμα.Ειχα κι εγω το Web Page Maker με πολλα προβληματα και το απεγκατεστησα..Δοκιμασε το Dreamweaver. Είναι τόσο απλό όσο το Web Page Maker;
Greek-Lord Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Αρκετα απλο θα ελεγα και μπορεις να κανεις πολλαααααααα πραγματα..
kastel Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Υπάρχει κάποιο ελληνικό tutorial-guide για αρχή;
freeworld Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν είναι στα ελληνικά αλλά έχει flash που δείχνει τις ενέργεις που πρέπει να κάνεις. http://www.developingwebs.net/dreamweaver/ και το επίσημο site της εταιρείας το οποίο έχει αρκετά καλά tutorials. Μετά για ελληνικά θα σου έλεγα να αγοράσεις ένα βιβλίο, κυκλοφορούν αρκετά και καλά.
kastel Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Το πρόβλημά μου λύθηκε χάρις στο μέλος Teacher, που τον ευχαριστώ για την άμεση απάντησή του. Ευχαριστώ και όλους εσάς που ασχοληθήκατε. Freeworld ενδιαφέρον link θα με κάνει ν' ασχοληθώ με το Dreamweaver.
kisto Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Το πρόβλημά μου λύθηκε χάρις στο μέλος Teacher, που τον ευχαριστώ για την άμεση απάντησή του. Ευχαριστώ και όλους εσάς που ασχοληθήκατε. Freeworld ενδιαφέρον link θα με κάνει ν' ασχοληθώ με το Dreamweaver. αφου λυθηκε γιατι δεν την λες και σε εμας..να βρισκουμε την λυση οταν την χρειαζομαστε και εχει κρατησει ολοκληρη συζητηση για το τιποτα....
PavlaraS18 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 ρε εσυ απ οπανω? απαντας σε ενα τοπικ που εχει να απαντηθει απο το 2006?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.