AiNiaLioS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Καθως εχω μηδενικη γνωση γυρω απο gaming mouse pads θα ηθελα την γνςμη σας σχετικα με ποιο mouse pad να αγορασω. Παιζω starcraft και ειναι ενα παιχνιδι που η λεπτομερεια κανει την διαφορα, οποτε θα ηθελα να με κατατοπισετε λιγο. Note:Σε τιμες γυρω στα 20 euro Thx
Str Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 πανε σε μαγαζια, δες "ζωντανα" ποντικια για να αποφασισεις ποιο βολευει καλυτερα εσενα, πορει να ειναι ματ, γυαλιστερο, μεγαλο, μικρο, με καμπυλες για τα δακτυλα, με ευκολο ή δυσκολο (βαρυ) κλικ καλυτερα απο το να σου πουν απο εδω ποιο εχουν (γιατι αυτο θα γινει) η λεπτομερεια που κανει τη διαφορα θα ειναι το ποσο ταιριαζει με το χερι σου αρα και με ποση ακριβεια ΕΣΥ θα το κουνας και θα σημαδευεις στο τελος μη ξεχνας πως με οποιοδηποτε καινουριοι ποντικι υπαρχει και ενα διαστημα προσαρμογης
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Mouse pad θελει οχι mouse... Κοιτα αυτα εδω > Mouse pad ALLSOP Carbon Fibre Metal Mouse pad ALLSOP Liquid Metal Blue
sno0py Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Ε δεν ειναι mouse pad της προκοπης αυτα απο το multirama να λεμε κ την αληθεια αν εισαι gamer κ σεβεσαι τον ευατο σου ριξε μια ματια εδω: http://gr.esl-shop.net/index.php?cPath=2&osCsid=d5j9rrtl45oik1a5okg6t70h00 Σιγουρα η ποικηλια θα σε καλυψει!Εγω θα προτεινα απο τα steelpad(ποιοτητα πολυ καλη ειναι απο της πιο αξιολογες εταιριες στο χωρο)καποιο απο τα QcK πολλοι τα χρησιμοποιουν κ τα θεωρουν top ή αν θες κατι το πιο φτηνο κ δοκιμασμενο δες το 4D(steelpad κ αυτο) το οποιο κ εχω..
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Ε δεν ειναι mouse pad της προκοπης αυτα απο το multirama να λεμε κ την αληθεια αν εισαι gamer κ σεβεσαι τον ευατο σου ριξε χαχαχαχαχαχα, τα εχεις δοκιμασει και ξερεις ;;; :evil:
sloth Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 SteelPad QcK (15 ευρό το "μικρό" 20χ30 περίπου) cloth είναι αλλά για gaming είναι τζιτζί
sno0py Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Eσυ φιλε μου εχεις δοκιμασει καποιο απο τα παραπανω που προτεινα??Η συγεκριμενη μαρκα που ειπες δε υφισταται στο χωρο του gaming συγρινεται με καποιο απο τα mousepad που προτεινα?Αν ειναι να δωσει 12.5 ευρο για noname mousepad ειναι αξιος της μοιρας του...
AiNiaLioS Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Thx gia tis apanthseis.Telika pira ena QcK steel pad.Kalo fainetai mexri stigmhs, alla eida kai ena razor exact mat, kai elpizw na mazepsw kapoia stigmh kai to parw.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Eσυ φιλε μου εχεις δοκιμασει καποιο απο τα παραπανω που προτεινα??Η συγεκριμενη μαρκα που ειπες δε υφισταται στο χωρο του gaming συγρινεται μεκαποιο απο τα mousepad που προτεινα?Αν ειναι να δωσει 12.5 ευρο για noname mousepad ειναι αξιος της μοιρας του... Ποιος μιλησε για noname ; οτι να ναι λες... http://www.allsop.com/mouse-pads/pc-gamers-mouse-pads/model-27814/charcoal-metal-art-mouse-pad/
sno0py Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Oκ κατι απλο ετσι... βρες μου μου μια αξιολογη clan εναν pro gamer ή οτιδποτε σχετικο με progaming που να χρησιμοοιουν ή να εχουν σαν σπονσορα αυτην την εταιρια...αμα βρεις οκ! Εδω μιλαμε για mouse pad που σπονσοραρουν τις μεγαλυτερες pro gaming clan και παιχτες αυτην την στιγμη κ θεωρουνται αξιοπηστες.Δηλαδη εσυ προτεινεις το παιδι να παρει αυτο που λες απο ενα steelpad(?)για να μην φευγουμε απο την ουσια του post..
sno0py Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Ok entaksei tou proteineis auto k egw to steelpad me vash thn empeiria mou den tha vgei nohma as parei auto pou thelei...alla kati teleutaio asxolhse sovara me kapoio online pc game pou apaitei megalh akriveia?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Οχι, παλιοτερα επαιζα το rainbow six raven shield. Απλα πιστευω οτι δεν εχουν καποια διαφορα μεταξυ τους, το οτι σπονσοραρουν pro gaming clans δεν μου λεει κατι.. Τεσπα μην μαλωσουμε για ενα mousepad, το παιδι αγορασε τελικα...
sno0py Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 +fwnw k den eixa skopo na erthoume se riksh:P
christos_0b Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπον αν και κυκλοφορουν και αλλα "gaming mouse&mousepads"πλεον η καλυτερες επιλογες ειναι για mouse:Logitech MX518 και μαζι του ενα απο τα 2 steelpad η το QcK η to S&S(το οποιο εχω μαζι με το MX518 μου). Η διαφορες ειναι οτι το QcK εναι υφασματινο οποτε καιγεται και λερωνεται ευκολα αλλα λογο του υφασματος ειναι κυριως για FPS με low sensitivity ενω το S&S ειναι απο καποιο πλαστικο και λιγο τραχυ στην επιφανεια και ειναι οτι πρεπει να για RTS καθως το mouse το φυσας και κουνιεται Ειδικα αν εχεις και καποιο mouse σαν τα MX της logitech το ρυθμιζεις οπως θες ξεροντας οτι εχεις ενα standart(αρκει να τα κρατας καθαρα και τα 2 )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.