Physics_Rulez Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπέρα! Θέλω έναν fm transmitter κυρίως για το αυτοκίνητο και έχω κάποιες απορίες: Η ποιότητα του ήχου είναι καλή;;; Ποιον να επιλέξω; Βρήκα αυτόν και αυτόν. Τόσο τραγική είναι η διαφορά συχνοτήτων και έχουν 10 ευρώ διαφορά; Έχει να προτείνει κανείς κάτι άλλο; (Να μην ξεφεύγουμε πολύ από τις τιμές... πχ max 30 ευρώ)
urezin Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 me 33 pairneis enan apo to media markt Ena exo na sou po apogohteush Oi stathmoi sthn athina exoun toso dunato shma kai einai tosoi polloi pou den mporeis na exeis axiologh poiothta Kai to zhthma einai ante na to epistrepseis kai na exhgeis sto kathe p@p@r@ oti h poiothta den einai apodekth Gi auto asto kalutera
-NetHawk- Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Συμφωνω με τον urezin.Εχω παρει το feederaki με τα 30 ευρω.Ε για Αθηνα δεν τολμησα να το δοκιμασω δευτερη φορα...Ουτε καν μεσα στο σπιτι δεν το χρησιμοποιω..Τσαμπα τα 30.
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Και πως να κάνω σύνδεση ρε γαμώτο με το radio-cd του αυτοκινήτου; line-in δεν έχει...
bill13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 to kalitero fm transmiter ths agora to vrika sto http://www.e-gadgets.gr me oles tis sixnotites kai genika exei ftina pragmata kai kala:mrgreen:
_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Η ποιότητα του ήχου είναι καλή;;; Mόνο καλή;Εξαιρετική θα έλεγα..πεντακάθαρες υψηλές,αναλυτικές μεσσαίες,και οι χαμηλές εκτείνονται και κάτω από τα 4hz ενώ ταυτόχρονα είναι σούπερ ελεγχόμενες και σφιχτές. Ποιον να επιλέξω; Θα πρότεινα το Arkon επειδή συντονίζει στο αριστερό φάσμα της μπάντας,θα μπορεί να γίνει και mix με τον σταθμό της εκκλησίας με ενδιαφέρον, σίγουρα εποτέλεσμα. Και πως να κάνω σύνδεση ρε γαμώτο με το radio-cd του αυτοκινήτου; line-in δεν έχει... Λεπτομέρεια αυτό.Αγοράζεις ένα...ραδιο cd που έχει!!!!!
ichigo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Ego pira ena apo edo kai dulevi mia xara ,arketa kali timi kai exeis olo to fasma diathesimo eixa pari pio prin ena san to proto pu les me 4 sixnotites kai den ekane dulia alla afto eine arketa dinato se fasi pou kalipti kai stathmous an eine koda stin kerea tou radio(3 me 4 metra).Tha sto sinistusa ego tin ekana tin dulia mu pados rikse mia matia
ringboy Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Βρε παιδια εγω πηρα αυτον: http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1361618&postcount=471 και παιζει αψογα. Δεν χρειαζεται ουτε καν κενο σταθμο. Εδω στη Θεσσαλονικη καλυπτει ανετα οποιαδηποτε συχνοτητα και εχει εξαιρετικη αποδοση.
ichigo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 to idio eine me to diko mu poso to pires ego 23 euro exo to link apo epano
ringboy Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Ειναι περιπου το ιδιο. Το δικο μου ειναι της Cliptech και το πηρα 27€ χωρις τα μεταφορικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.