thanos75x Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Γνωριζει κανεις τι τιμή μπορώ να πουλησω αυτη την κάρτα ? Γιατι θα πάω σε PCI-E
Razor333 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 100ε και περισσοτερα σε καποιον ασχετο που δεν θελει να πεταξει το παλιο με θυρα agp συστημα του.
Vatos_locos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Razor333 k meta perimeneis na tin poulisei edw mesa me auta pou les k egw exw agp k enas tipas mou eipe tin fx 5950 ultra 150 euro sta8ite sta podia sas kane ena serxh sto scroutz na deis times to proto meros pou 8a kitaksoun auto 8a einai k meta poula tin analoga
Razor333 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι αλλα πολυ δεν εχουν ιδεα τι θα πει on-line αγορες και ερευνα αγορας στο internet, πες οτι στο διπλα σπιτι καθετε ενας 40αρις που το παιδακι του, τον εμπρηξε τα αρ* γιατι το 3ετιας pc δεν παιζει παιχνιδια, τοτε μπαινεις σαν μαγκας και του λες: εχω μια καρτα για πουλημα π.χ fx5950 ultra, οταν την πηρα ειχε 450ε(oντως τοσο ειχε καποτε) και την πουλαω 150ε και θα ερθω να στην περασω κιολας ,λες να μην την παρει ο ασχετος 40αρις, ενω με τα ιδια λεφτα μπορει να βρει 6800GS agp?!
Razor333 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 όμορφος κόσμος ηθικός...... ΠΑΝΤΑ :twisted:
Lemuria Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 100ε και περισσοτερα σε καποιον ασχετο που δεν θελει να πεταξει το παλιο με θυρα agp συστημα του. Θα πρεπε να ντρεπεσαι με την απαντηση που δινεις. Κι αυτο γιατι εμφανιζεσαι και συ ως θυμα της διαφημισης και των και καλα ''καινουριων τεχνολογιων''. Και τι εγινε που καποιοι εχουν ακομη μητρικες με agp? Μηπως υποχρεουνται να τις πεταξουν και να παρουν καινουριο pc? ή μήπως αντι να αναβαθμισουν την καρτουλα τους με 100-200 ευρω πρεπει να σκασουν 800 για να παρουν κατι αλλο? Α ρε ασχετε!!!! Θεωρεις εξυπναδα αυτο που ειπες! Μαλλον ο μπαμπακας σου εχει πολλα λεφτα και σε χει καλομαθει και μπορεις να παιρνεις ο,τι θελεις, οποτε το θελεις! ΑΝ τα δουλευες τα λεφτα και τα βγαζες μονος σου θα ειχες περισσοτερο σεβασμο στα αλλα μελη!!!
godslayerxp Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Lemuria έχεις απόλυτο δίκιο!! Έτυχε και έκανα και γω μια πώληση παρόμοιας κάρτας περίπου στα 130 εερώ. Την πούλησα σε κάποιον που ήξερε γι'αυτό και μου τα έδωσε τα λεφτά. Ήξερε τι παραπάνω ήθελε να δει από τον υπολογιστή του και προτίμησε να δώσει αυτά τα χρήματα από το να πάρει νέο υπολογιστή...γιατί απλά δεν του χρειαζόταν.
Razor333 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Θα πρεπε να ντρεπεσαι με την απαντηση που δινεις. Κι αυτο γιατι εμφανιζεσαι και συ ως θυμα της διαφημισης και των και καλα ''καινουριων τεχνολογιων''. Και τι εγινε που καποιοι εχουν ακομη μητρικες με agp? Μηπως υποχρεουνται να τις πεταξουν και να παρουν καινουριο pc? ή μήπως αντι να αναβαθμισουν την καρτουλα τους με 100-200 ευρω πρεπει να σκασουν 800 για να παρουν κατι αλλο? Α ρε ασχετε!!!! Θεωρεις εξυπναδα αυτο που ειπες! Μαλλον ο μπαμπακας σου εχει πολλα λεφτα και σε χει καλομαθει και μπορεις να παιρνεις ο,τι θελεις, οποτε το θελεις! ΑΝ τα δουλευες τα λεφτα και τα βγαζες μονος σου θα ειχες περισσοτερο σεβασμο στα αλλα μελη!!! XAXAXA με εκανες και γελασα πραγματικα! Ενα pc καθε τρια χρονια παιρνω και αυτο με δικα μου λεφτα, που οπως ειπες τα δουλευα. Το αν καποιοι ειναι ασχετοι εγω δεν φταιω καθολου. Εσενα αμα σου χαλασει η τηλεοραση και την πας σε εναν ηλεκτρονικο να σου την φτιαξει, θα καταλαβεις πολυ τι εκανε και αν αξιζε τα λεφτα που του εδωσες! Στο ποστ μου ειπα οτι αν ξερει καποιος απο καρτες γραφικων δεν θα την επαιρνε την fx αλλα θα επαιρνε μια AGP 6800 με τα ιδια λεφτα, δεν ειπα καποιον να πεταξει μητρικες κτλ. για να παρει μια pci-e. Και στο κατω κατω, υποθετικα μιλησα, αν καποιος ασχετος διαβασει το ποστ μου, θα προσεξει και θα κανει και καμια ερευνα αγορας, πρωτου του πασαρει καποιος οτι νανε οσο νανε. Αν βαριεται να το κανει επισεις δεν του φταιω εγω, δεν σου λεω να μαθεις να φτιαχνεις τηλεορασεις, αλλα να μπεις σε ενα forum και να ρωτησεις: "μου πουλανε fx5900 με 150ε να την παρω? ή να προτιμησω κατι αλλο?" Αν παλι δεν μπορεις να το κανεις ουτε αυτο, επισεις δεν φταιω εγω που κοιταω να την δωσω οσο καλυτερα μπορω.
Lemuria Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Ασχετα πραγματα ειπες! Εγω σχολιασα τη συγκεκριμενη φραση! Ολα τα υπολοιπα μου φαινονται χαζα. Τωρα αν εσυ γουσταρεις να κοροιδευεις κοσμο πουλωντας στους ασχετους τα μεταχειρισμενα σου σε ψηλή τιμη δεν σε τιμά αυτο! Στη συγκεκριμενη φραση αναφερεσαι στους ασχετους που δεν θελουν να ''πεταξουν το παλιο με agp θυρα συστημα τους'' . Γιατι να το πετάξουν? Ποιος οριζει οτι ειναι παλιό? Εσύ ή μηπως το πλαισιο και το e-shop? Παλιο θεωρειται κατι που σταματα να κυκλοφορει? Γιατι και το socket 939 σιγα σιγα χανεται λογω του am2. Μηπως ειναι και αυτο παλιο? Ασε μας σε παρακαλώ! Οταν λες μια βλακεια παραδεξου το και ασε τα νταβατζιλικια. Δεν με νοιαζει ποσο αστειο σου φανηκε αλλα δεν εχεις δικαιωμα να λες ασχετο οποιον δεν πεταει το παλιο με agp συστημα του. Γιατι σε διαβεβαιω οτι αυτος που δεν πεταει καθε λιγο και λιγακι ειναι και ο πιο σχετικος!!! 5 pc εχω σπιτι και τρεχω 3 διαφορετικα λειτουργικα συστηματα. Και ξεκινω με pentium I. Και δουλευει μια χαρα το μηχανηματακι. Αν σου δινα pentium I δεν θα ξερες τι να τον κανεις! Αν σου περισσευει κανενας τον αγοραζω noob! ΥΓ: Τα ορθογραφικά σου λάθη βγάζουν μάτι!
Razor333 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Ασχετα πραγματα ειπες! Εγω σχολιασα τη συγκεκριμενη φραση! Ολα τα υπολοιπα μου φαινονται χαζα. Τωρα αν εσυ γουσταρεις να κοροιδευεις κοσμο πουλωντας στους ασχετους τα μεταχειρισμενα σου σε ψηλή τιμη δεν σε τιμά αυτο! Στη συγκεκριμενη φραση αναφερεσαι στους ασχετους που δεν θελουν να ''πεταξουν το παλιο με agp θυρα συστημα τους'' . Γιατι να το πετάξουν? Ποιος οριζει οτι ειναι παλιό? Εσύ ή μηπως το πλαισιο και το e-shop? Παλιο θεωρειται κατι που σταματα να κυκλοφορει? Γιατι και το socket 939 σιγα σιγα χανεται λογω του am2. Μηπως ειναι και αυτο παλιο? Ασε μας σε παρακαλώ! Οταν λες μια βλακεια παραδεξου το και ασε τα νταβατζιλικια. Δεν με νοιαζει ποσο αστειο σου φανηκε αλλα δεν εχεις δικαιωμα να λες ασχετο οποιον δεν πεταει το παλιο με agp συστημα του. Γιατι σε διαβεβαιω οτι αυτος που δεν πεταει καθε λιγο και λιγακι ειναι και ο πιο σχετικος!!! 5 pc εχω σπιτι και τρεχω 3 διαφορετικα λειτουργικα συστηματα. Και ξεκινω με pentium I. Και δουλευει μια χαρα το μηχανηματακι. Αν σου δινα pentium I δεν θα ξερες τι να τον κανεις! Αν σου περισσευει κανενας τον αγοραζω noob! ΥΓ: Τα ορθογραφικά σου λάθη βγάζουν μάτι! Τι λε ρε αρχηγε ποτε ειπα σε καποιον να πεταξει hardware? Αν θες να μεινεις με agp κανεις δεν σε εμποδιζει, εχει αξιολογες καρτες γραφικων ακομα. Ασχετο ειπα αυτον που δεν ξερει απο καρτες γραφικων και δεν αναγνωριζει τις διαφορες μια x800se απο μια 7600GS και οχι αυτον που δεν θελει να πεταξει το συστημα του. Μαλλον παρεξηγησες. Εχω ενα συστημα με p1 και ενα με athlonXP και ενα με C2D που μολις αγορασα μετα απο τρια χρονια με τον athlonXP. Δεν πεταω τπτ και κυριως οτι κανει ακομα δουλεια. Το συστημα με τον p1 θα το δωσω free of charge σε ενα παιδι που εχει αναγκη υπολογιστη για να κανει τα απολυτως απαραιτητα, σιγα μην το πουλησω κιολας. Sorry για την ορθογραφια, αλλα οταν γραφω πολυ γρηγορα δεν προλαβαινω να δω τα λαθη.
Vatos_locos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 iremiste re mages min xalate tis kardie sas etsi as kanei mia erebna to paidi sto http://www.skroutz.gr/ na dei se ti times pezoun an exei akoma den to epsaksa k analoga (an exei filotimo {emeis oi elines exoume tin fimi}) na tin poulisei filika
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.