Biull Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπέρα! Θα ήθελα να κάνω μια καθόλου προτότυπη ερώτηση:Ποιο UPS να πάρω. Ειμαι μεταξύ των παρακάτω 2: 1)http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701104 2)http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701029. Έχω ένα 400W τροφοδοτικό Enermax και μια LCD οθόνη 19'' Sony που θέλω να συνδέσω στο UPS.Ποιό από τα 2 είναι πιο αξιόπιστο και ποιό από τα 2 έχει καλύτερα ηλεκτρονικά. Ελπίζω να μην είμαι πολύ αόριστος. Thanks εκ των προτέρων και sorry για την mainstream ερώτηση.
Melissa_virus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Κανένα από αυτά τα δύο να μην πάρεις. Μπορείς να βολευτείς και με ένα 800VA ups και φυσικά δεν είναι ανάγκη να δώσεις τόσα πολλά χρήματα. Εννοείτε ότι η APC είναι η καλύτερη. Εγώ πήρα ένα MUSTEK 1400va για να έχω 2 pc επάνω, και 2 οθόνες crt και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένη από την MUSTEK.
Voodooman Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Πήγαινε πάρε το PCmag Σεπτεμβρίου, έχει συγκριτικό 55 UPS, να διαλέξεις με την ησυχία σου.
panagiotis1976 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 den xreiazese toso akribo ups file moy, ki stoyrnari ama pas mia bolta tha deis ki tha dialexseis. gia ena pcaki poy thes na syndeseis, briskeis ups to poly mexri 150 euro, se aps, ki se alles etaireies ki me 80 -90e...
Nikos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Έχω ένα APC Smartups (μια κατηγορία πάνω από τα backup, από το site η κυριοτερη διαφορά είναι ότι έχει καλύτερα κυκλώματα φόρτισης) και ένα MGE Nova (αυτό είναι μια κατηγορία κάτω από τα Eclipse). Από πλευράς ποιότητας είμαι 100% υπέρ του APC μόνο και μόνο από τις δυνατότητες που δίνει από το software του. Μπορείς με αυτό να δεις κάθε στιγμή την ποιότητα της γραμμής σου και να αλλάξεις τις ρυθμίσεις ευαισθησίας του π.χ αν ζεις σε νησί θα δεις ότι το πρωϊ κάνει undervoltage ενώ βραδινές ώρες μπορέι να ξεπερνά η τάση τα 240v. To APC μπορεί να χρησιμοποιεί τμημα της μπαταρίας του για να κρατά την τάση πάντα στα 240v, κόβει κάθε spike κτλ. Επίσης έγω άλλαξα μπαταρία μετά από 5 χρόνια συνεχούς χρήσης, πολύ καλή διάρκεια ζωής. Η APC έχει πάρα πολύ καλό service, ένας φίλος με το ίδιο ups είχε πρόβλημα με μια ειδοποίηση που άναβε χωρίς όμως να υπάρχει πρόβλημα. Μετά από ένα τηλέφωνο στην APC ( 0800 νούμερο για όλη την Ευρώπη) του στείλανε ένα καινουριο με courier μέσα σε δύο μέρες, παρόλο που ήταν εκτός εγγύησης. Τα μόνα προβληματα τους είναι το κόστος τους και το κόστος των ανταλάκτικών τους( η μπαταρία για 625Va μου στοιχισε 80 €).
PETROS13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 και εγώ πέρυσι την ίδια απορία είχα και πήρα ένα από αυτά που πουλάει το πλαίσιο(line interactive..κάπως έτσι..στα 800 VA ΄κάνει πολύ καλή δουλειά και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα.
sniper_206 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Eγώ φίλε μου πήρα πριν 2 μήνες το MGE Eclipse line interactive 800VA από το e-shop και με κάλυψε πλήρως. Δε χρειάζεται να πας σε κάτι τόσο ακριβο, πάρε κάποιο στα 800Va, καλύπτει τις απαιτήσεις σου.
Biull Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπέρα και thanks για τις συμβουλές,αλλά μάλλον δεν βάζω μυαλό και θέλω να δώσω παραπάνω λεφτά από όσα πραγματικά πρέπει. Ψάχνοντας λίγο παραπάνω το θέμα βρήκα οτι δεν βγάζουν όλα τα τα UPS την ίδια κυματομορφή εξόδου.Μερικά βγάζουν τετραγωνική και μερικά ημιτονοειδή.Το ρεύμα που στέλνει η Δ.Ε.Η. είναι εναλασσόμενο ημιτονοειδούς μορφής.Τα UPS που κοίταζα παραπάνω δεν δίνουν(τουλάχιστον το APC) ημιτονοειδή κυματομορφή αλλά τετραγωνική.Σαφώς καλύτερη είναι η ημιτονοειδής ενώ επιπροσθέτως πολλά τροφοδοτικά δεν δέχονται τετραγωνική κυματομορφή(κάτι επίσης λάθος).Εγώ μόλις τώρα έκανα μια μίνι αναβάθμιση και πήρα τροφοδοτικό,μνήμη,σκληρό κτλπ και θα ήθελα κάτι αξιόπιστο και δυνατό ετσι ώστε να το κρατήσω και για το επόμενο PC(Σε περίπου 2 χρόνια). Κοιτάω αυτό:http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=835&product=521000&tab=extendedSpecs το οποίο παρότι 1000VA δίνει 670W και όχι 600W όπως έδινε το BR1000I,κοινώς καλύτερα κυκλώματα. Τι λέτε?????? Please όσοι γνωρίζουν από UPS να δώσουν ένα χέρι βοηθείας γιατί δεν τα κατέχω και πολύ τα συγκεκριμένα μηχανήματα. Thanks και sorry για το μεγάλο Post!
madsc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Το μοντέλο που διάλεξες είναι πολύ καλό για τα λεφτά του, αλλά σίγουρα θες να πας σε κάτι τόσο μεγάλο για 1pc + οθόνη; p.s. Για αγορά μπαταριών ups δεν υπάρχει μόνο η αντιπροσωπεία τους. /sc
S.ST Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 ektimw pws me auto edw eisai kalimenos... kai vasi timis apodosis eisai mia xara...
dumbodumby Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 +1 mia psifos sto montelo tou S.ST . ayto pou les Biull einai ypervoliko gia tis anagkes sou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.