Akujin Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 ΚΕΝΤΡΟ - ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΑΣΤΥ Κοραή 4 (ΜΕΤΡΟ Πανεπιστήμιο), 2103214775, 2103221925. Πεμ. - Τετ.: 19.00/ 22.15 δεν λέω τίποτα. τα λέμε περίπου σε 24 ώρες.
Akujin Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 ''Μόλις διάβασα στο περιοδικό Σινεμά πως έχει avant premiere στον Δαναό στις 7 του μήνα και πως θα βγεί στις αίθουσες στις 10'' είπανε τα παιδιά, εγώ τσέκαρα athinorama.gr πριν λίγο και λέει το παίζει στο άστυ. νομίζω είμαστε κομπλέ.
Members gsarig Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Members Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 http://www.athinorama.gr/cinema/data/movies/default.asp?id=8212 Μας βλέπω όλους να συναντιόμαστε στο Άστυ
theobabis Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Εχω δει σχεδον ολες τις αγαπημενες μου ταινιες εκτος σινεμα και σκεφτομαι σοβαρα αν θα παρω το ρισκο να δω σε αυτο μια ταινια που θεωρητικα εχει την δυνατοτητα ανετα να μπει στο προσωπικο top10. Αν ηταν μια ταινια οπως τα a fish called wanda και shawshank redemption (που ειναι οι εξαιρεσεις του κανονα), δε θα ειχα κανεναν δισταγμο, ομως η σκεψη οτι ρισκαρω να τα δω ολα μεσα στο σινεμα και οχι απλα στην οθονη του, με τρομαζει. Οι σκεψεις σας; Ξερετε επισης αν θα παιχτει και πουθενα αλλου;
Typhoon Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Εγώ το έχω δει στο σινεμά και μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά καλό και σχετικά κατανοητό για μένα τουλάχιστον (το βρήκα πιο εύκολο από το Mullholland Drive πχ) αλλά είναι λίγο μεγάλο σε διάρκεια (θα έπεπρε να ήταν κανα 30λεπτό μικρότερο) και η παραγωγή έδινε μια φτηνιάρικη αίσθηση (η οποία μπορεί να ήταν και επιτηδευμένη βέβαια). Πάντως τα κουνέλια δεν κατάλαβα τι συνείσφεραν στην ταινία, αλλιώς πιστεύω ότι είμαι σε καλό επίπεδο κατανόησης του θέματος.
theobabis Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Typhoon, με συγχωρεις που δεν το εκανα κατανοητο. Ο δισταγμος δεν εχει σχεση με το εργο, αλλα με την αντιμετωπιση του απο τους θεατες. Αν ειναι να εχω καποιους να κοροϊδευουν, αλλους να σηκωνονται να φευγουν και γενικα να γινεται ενα μικρο ελα να δεις, να μου λειπει. Σε οσες ταινιες εχω δει στο σινεμα δεν εχω τετοια προβληματα, αλλα απο την αλλη δεν εχω δει ποτε στην ουσια αγαπημενη ταινια για να ξερω ποσο θα με ενοχλησει.
Typhoon Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Κοίτα κανονικά πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για το τι πας να δεις. Εγώ ήξερα και περίμενα κάτι τέτοιο. Τώρα επειδή στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί κάφροι έχεις δίκαιο υπάρχει ένα μεγάλο ρίσκο να γίνει αυτό που λες. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν θα έλεγα ότι η ταινία είναι από τα all-time favorites μου.
Akujin Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 na pas Claw gia na dokimasteis, allwste den provlepw ektropa epeidi milame gia asty kai lynch e de nomizw na patisoyne kai polloi, poso mallon na treksoun oi kafroi gia na kanoune to xava tous. to poly poly kamia gerontompourzouaria n' apoxwrei sta misa tis tainias deila-deila epeidi tha tous ksenisei/ksinisei. egw eixa dei to mulholland drive otna vgike sto aavora kai itan ekpliktiki empeiria. den kouniotane fyllo. filodoksw to idio pali. ante kali mas provoli apo simera+later on ki oloi edw gia entypwseis. cheers!
theobabis Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 thanx Typhoon aku εσυ δηλαδη εχεις κλεισει θεση μαζι με τον μπιλλ; Kαι τι σε κανει να νομιζεις οτι θα σας ξενισει/ξινισει; θα περιμενω εντυπωσεις απο οσους πανε, αλλα η δικια σου γνωμη εχει ιδιαιτερη βαρυτητα.
Erunildo Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 e de nomizw na patisoyne kai polloi, Σχετικο ειναι.Στο φεστιβαλ κινηματογραφου (θεσσαλονικη) που το ειχαν δειξει,τα εισιτηρια ειχαν τελειωσει αρκετα πριν αρχισει η προβολη..Δεν καταφερα να μπω τελικα
Members gsarig Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Members Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 e de nomizw na patisoyne kai polloi, Μην το λες, πιστέυω θα γίνεται χαμός γιατί είναι μόνο μία αίθουσα και ο Λυντς δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό...
Akujin Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 tha paw 100% simera stis 22:00 opote tha sas pw ti epaikse genikotera kai me kosmo kai me tin tainia. alla eksakolouthw na pisteuw oti mporei na min patisoune polloi giati synithws patane xarin festival/ekdilwsewn/hype kai istories oloi. simera einai mia liti giorti ston arrwsto ypperealismo, opote opoios einai beyond glamour, as patisei. au revoir! (as elpisoume me alla logia na exete adiko!)
Members gsarig Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Members Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Akujin, περιμένουμε εντυπώσεις (εγώ πάντως λέω να πάω μέσα στο Σαββατοκύριακο - το φοβάμαι λίγο είναι η αλήθεια ότι θα γίνεται χαμός, αλλά δεν βολεύει άλλη μέρα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.