Προς το περιεχόμενο

Inland Empire (νέα ταινία του David Lynch)

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Wait till Inland EMpire

ps Parepiptontws oi Lynch fans EKSPERMATWNOUN osoi to eidan,oi etsi kai etsi kai oi anti-Lynch lene ta xeirotera...einai kati san Eraserhead se DV apoti lene,mono poy krataei 3 wres

Σταμάτα, ήδη έχω ονειρώξεις!

Λόγω των τρομερών ευκολιών αλλά και του μειωμένου κόστους, θα προτιμήσω σαφώς το ψηφιακό.

Ο Rodriguez κι ο Lucas δείχνουν τον δρόμο.

Άσε που έχει το πλεονέκτημα του "άφθαρτου στον χρόνο".

Δημοσ.

Σου λεω ο σκληρος πυρηνας Λυντσικων μιλαει για το καλυτερο του εργο so far αλλα και πολλοι εχουν ξενερωσει γιατι δεν καταλαβαν τον πατο τους (6λεπτες σκηνες με ανθρωπους με κεφαλια κουνελιων και τετοια)

• Super Moderators
Δημοσ.
Σου λεω ο σκληρος πυρηνας Λυντσικων μιλαει για το καλυτερο του εργο so far αλλα και πολλοι εχουν ξενερωσει γιατι δεν καταλαβαν τον πατο τους (6λεπτες σκηνες με ανθρωπους με κεφαλια κουνελιων και τετοια)

Έλα, αυτό είναι το Rabbits - μια σειρά που έδειχνε στο davidlynch.com (και που κατέβασα από κάπου τα 8 επεισόδια) με πρωταγωνιστές τις δύο πρωταγωνίστριες του Mulholland Drv. και κανά δυό άλλους. Με κεφάλια κουνελιών, ποτέ δεν βλέπεις τους ηθοποιούς. Από τα πιο σουρεαλιστικά θεάματα που'χω δει!

http://en.wikipedia.org/wiki/Rabbits_%28film%29

Γου-στά-ρω. :D

Δημοσ.
Έλα, αυτό είναι το Rabbits - μια σειρά που έδειχνε στο davidlynch.com (και που κατέβασα από κάπου τα 8 επεισόδια) με πρωταγωνιστές τις δύο πρωταγωνίστριες του Mulholland Drv. και κανά δυό άλλους. Με κεφάλια κουνελιών, ποτέ δεν βλέπεις τους ηθοποιούς. Από τα πιο σουρεαλιστικά θεάματα που'χω δει!

http://en.wikipedia.org/wiki/Rabbits_%28film%29

Γου-στά-ρω. :D

Oxi den katalabes, sto Inland Empire (lene osoi to eidan) oti exei tetoia skini!!!:twisted:

Treli soureala

• Super Moderators
Δημοσ.
Oxi den katalabes, sto Inland Empire (lene osoi to eidan) oti exei tetoia skini!!!:twisted:

Treli soureala

Κατάλαβα, κατάλαβα. Ανέφερα (ως trivia) ότι προφανώς τη σκηνή τη μετέφερε από το Rabbits. ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
To θέμα δεν είναι το πόσο κουλό-υπερσουρεαλιστικό φαινεται εκ πρώτης όψης.

Ποιός είπε ότι αυτό είναι το θέμα; :)

Δημοσ.

δεν εχω ενημερωθεί καθόλου

για ημερομηνία άφιξης της ταινίας εδώ

αλλά ΜμΑαΚκΑαΡρΙι...

* μόλις ''προμηθεύτηκα'' τα Rabbits. γιαμ, γιαμ...

Δημοσ.

καλα! δεν εχεις δει ακόμα το Rabbits?! Ντροπή! :P

(btw, είναι INLAND EMPIRE, με κεφαλαία. Έτσι το θέλει ο Lynch... :roll: μην ρωτάτε γιατί... :roll: :) )

Δημοσ.

τα παραπτώματά μου περιλαμβάνουν και to twin peaks: fire walk with me.

beyond those 2, είμαι συνεπέστατος με τον κύριο Lynch.

(άντε δεν έχω δει και season2 twin peaks)

- πάω να δω τους λαγούς τώρα, cheers!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...