babis-x Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2002 Ενώ ο οδηγός ρύθμισης ήχου τα δείχνει όλα εντάξει,δεν μπορώ να συνομιλήσω με κάποιον. Τι μπορεί να φταίει. ΥΓ. Εχω κατεβάσει τη last ver.
SeKoS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2002 Bgale to mute apo to Mic sou... sini8ws einai muted to mic
soko Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2002 Σε μένα με WIN98SE από μία στιγμή και μετά έπαψε να λειτουργεί, με format ξέρω ότι φτιάχνει αλλά δεν έχω όρεξη τώρα.. Μπορείς όμως να χρησιμοποιείς το Netmeeting, αν το έχεις εγκατεστημένο εμφανίζεται και shortcut στο παράθυρο του Messenger που μιλάς.
babis-x Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2002 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, όμως δεν πρέπει να είναι κάτι από αυτά. Τίποτα άλλο????
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2002 Θυμάμαι, τουλάχιστον παλιότερα, ότι υπήρχε ένα update για τοn Messenger στο Windows Update. Δοκίμασες κάτι σχετικό;
babis-x Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2002 Φίλε paredwse,το έχω τσεκάρει και αυτό.Φάγαμε καμμιά ώρα με τον Γιάννη(platano), ενώ μας δείχνει ότι συνδέθηκε, δεν υπάρχει ήχος. Κάτι άλλο¨?????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.