EXARXEIA_CITY Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Nine Months, Hugh Grand - Julianne Moore
dimis04 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Session 9 Με την ευκαιρία, δεν κατάλαβα τίποτα. Αν κάποιος το έχει δει και κατάλαβε, ας μου πει και εμένα.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Interstate 60 http://www.imdb.com/title/tt0165832/ Mια ταινία που αν δεν είχε αυτό τον ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ (και πολύ λίγα λέω) πρωταγωνιστή που χάλασε όλη την ταινία και ΤΟΝ ΜΙΣΩ ΤΟΝ ΜΙΣΩ ΤΟΝ ΜΙΣΩ, θα είχε αρκετή επιτυχία πιστεύω. Πολύ περίεργο σενάριο και άποψη που δε βρίσκεις συχνά. Και γενικά πολύ ευχάριστη να την βλέπεις (ειδικά αν είσαι άνθρωπος της δικής μου φιλοσοφίας). Το 7.7 στο imdb ΕΝΩ πρωταγωνιστεί και βλέπεις συνέχεια στα μούτρα σου ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ πρωταγωνιστή, επιβεβαιώνει τα όσα λέω. Άμα βρείτε χρόνο δείτε την πάντως. Ακόμα και έτσι είναι ευχάριστη. Και μετά ελάτε να βρίσουμε όλοι μαζί ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ %$@$%^!
Sellers Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Snow White and the Seven Dwarfs (Η Χιονάτη και οι 7 νάνοι)
A.Rapis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 The Four Feathers (2002) Υ.Γ. Πόσο κάφρος μπορεί να είναι ένας A.Rapis??? ΣΕ ΕΒΡΙΣΑ; ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ; ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ
Sellers Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Μην φεύγετε απο το θέμα... (Ή τουλάχιστον αν φύγετε αναφέρετε και μια ταινία) Les Quatre Cents Coups (ΤΑ 400 χτυπήματα)
dimis04 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Σωστός ο Sellers. Πείτε οτι θέλετε άλλα πείτε και μια ταινία... Συνεχίζω... 3000 miles to graceland
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Six Figures Getting Sick, David Lynch
dimis04 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Αναφορά στο thread Τελικά το κατεύασμα επιτρέπεται? Το οποίο ορθώς έκλεισε. Λοιπόν για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά. Αναφέρομαι στον Paolo και στον A.rapi. Αν δεν αποδέχεσαι τους κανόνες πολύ απλά δεν μετέχεις. Όπως δεν καπνίζεις στο τραίνο ή στο αεροπλάνο ή όπως δεν πας στην δουλεία σου με το σώβρακο, έτσι πρέπει να κάνεις και εδώ. Τα πράγματα είναι απλά. Τουλάχιστον ας τηρήσουμε την δεοντολογία. Την επανάσταση να την κάνετε εκεί που πρέπει και οχι εκεί που το δικαίωμα της εκφρασής είναι ελεύθερο. Με λίγα λόγια .... Όχι εδώ. Συνεχίζω με ταινία... Two Can Play That Game
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.