Antonisk2003 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Καλημέρα. Εδώ κ μερικές μέρες αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι, εκεί που είμαι στο νετ κ κατεβάζω,ανοίγω σελίδες κλπ κανονικά, ξαφνικά νεκρώνει το νετ! Δλδ φαίνεται να είμαι κανονικά συνδεδεμένος αλλά δεν μπορώ να ανοίξω καμία σελίδα, κ όλα τα προγράμματα (emule, msn messenger, utorrent κλπ) αποσυνδέονται. Το σύστημα μου είναι Win Xp SP2 μέ όλα τα updates. Τα προγράμματα που τρέχουν συνήθως είναι: msn messenger, nod32, kaspersky Anti-hacker, spysweeper. Κ ενίοτε το emule ή το utorrent. Επίσης έχω adsl 384 από οτε-οτενετ (conn-x) με το μοντεμάκι που δίνει στο πακέτο. Όταν νεκρώνει η γραμμή πάντως το μόντεμ φαίνεται συγχρονισμένο κ κανονικά συνδεδεμένο. Α! ξέχασα να πω ότι με μία επανεκκίνηση το νετ μετά δουλεύει μια χαρα! Παρακαλώ τα φώτα σας!
asmilon Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Το πιο πιθανο ειναι φιλε μου οτι μπουκωνει το Modem σου απο ολα τα ανοιχτα connections που δημιουργουν τα προγραμματα Ρ2Ρ που χρησιμοποιεις... Ειτε οριζεις να χρησιμοποιουν πιο λιγα ειτε προσανατολισου στην αγορα ενος router που ειναι πολυ καλυτερος απο ενα USB modem και σου τρωει πολυ λιγοτερους πορους στο μηχανημα σου επειδη συνδεεται με την καρτα δικτυου σου...
Antonisk2003 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι αλλά το μόντεμ αυτό το έχω από τον Απρίλιο που έχω πάρει το πακέτο. Μέχρι τώρα δούλευε μια χαρά. Υπάρχει περίπτωση να άρχισε να μπουκώνει τώρα; Thanks for the answer anyway;)
marios1957 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Των "αναβαθμίσεων" απόρροια είναι,θα στρώσει με το τέλος των πειραμάτων τους. Ομοιοπαθής εδώ,χωρίς p2p και,χρησιμοποιώ router-modem.
nobody Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Έχεις αλλάξει τον αριθμό των TCP/IP συνδέσεων που έχει θέσει το SP2; Για δες και αυτό το άρθρο.
Antonisk2003 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Και εγώ αυτό σκέφτηκα ότι είναι marios1957 αλλά αμά ήταν δεν θα κοβόταν πχ τελείως το νετ? Τώρα μετά το reboot επανέρχεται. nobody έτρεξα το patchάκι....τώρα περιμένουμε να δούμε! Thank u all for the answers!
marios1957 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Ενδιαφέρουσα -και ευχαριστούμε- η παραπομπή,φίλε nobody,χρήζει μελέτης. Πλήν όμως,υπέθεσα ότι είπα,τα προβλήματα άρχισαν με την έναρξη των εργασιών αναβάθμισης,καθώς ποτέ ως τώρα δεν είχα τέτοιου είδους προβλήματα.
Antonisk2003 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Ενδιαφέρουσα -και ευχαριστούμε- η παραπομπή,φίλε nobody,χρήζει μελέτης. Πλήν όμως,υπέθεσα ότι είπα,τα προβλήματα άρχισαν με την έναρξη των εργασιών αναβάθμισης,καθώς ποτέ ως τώρα δεν είχα τέτοιου είδους προβλήματα. Ναι όντως πριν από την έναρξη των εργασιών δεν είχα κανένα πρόβλημα, κ μάλιστα όταν κόπηκε το νετ για πρώτη φορά υπέθεσα ότι επιτέλους με "αναβαθμίζουν" αλλά μάλλον βιάστηκα να χαρώ¨( Ας ελπίσουμε να είναι αυτό μόνο κ να μην έχει πρόβλημα το πισί μου. Στην αναμονή λοιπόν....
Vatos_locos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 to pach to dokimase kanis kanei kamia douleia i paparia
Antonisk2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Το δοκίμασα εγώ το patch. Μέχρι τώρα δεν έχει "νεκρώσει" ούτε μια φορά, αλλά δεν μπορώ να πω σίγουρα γιατί δεν το κάνει κάθε μέρα κ το κάνει συνήθως τις πρωινές ώρες, οπότε.... είδωμεν....
Vatos_locos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 emena molis mou to ekane k prepei na aposindesw to modem na aposinde8w apo to net k meta na kanw pali klisi
hackermon1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 to router kani pio kali doulia re paidia
hackermon1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 paidia molis to epatha ki ego kai na fantastite pos exo kai router!lol.exo forthnet
Antonisk2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 loooooooooool Άρα αφήστε τις βλακείες περί μόντεμ κ ρούτερ (no offence!), απλά εγω 1 χρόνο+ που έχω adsl με το μοντεμάκι μια χαρά την βγάζω δεν υπάρχει λόγος να πάρω ρούτερ, τουλάχιστον όχι αυτή τη στιγμή. Άρα καταλήγουμε στο οτι κάτι κάνει ο πΟΤΕς κ νεκρώνει το νετ όλων μας. Σωστά;
paparoupas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Κι εγω ξαφνικα τωρα τελευταια αντιμετωπιζω κατι περιεργα προβληματακια και νομιζω οτι εχουν να κανουν με τις "αναβαθμισεις". Παντως γενικοτερα μια επανεκκινηση στο μοντεμ-ρουτερ μια φορα τη μερα δεν εβλαψε κανεναν. Και γενικα πιστευω οτι ο κοσμος που επιμενει στα μοντεμ και δεν παει στα ρουτερ απλα φοβαται να μπλεχτει με "δικτυα". Τα πραγματα ειναι παααααρα πολυ απλα, απλουστερα απ'οτι με ενα usb modem.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.