dtomgr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΗΣ ΗΟΛ. ΤΗΝ 1Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 2006 ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ BROADBAND PACK 1000 ... ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ , ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ Ο ΟΤΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΜΟΥ ΣΕ 2ΜBIT ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΗΟΛ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΜΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΑ 2ΜΒΙΤ (DYNAMIC 2000) ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΗΟΛ ΚΑΙ ΕΞΑΚΡΙΒΩΝΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ADSL 2MBIT ΚΥΚΛΩΜΑ ΓΡΑΜΜΗΣ KAI ADSL DYNAMIC 2000 !... ΟΜΩΣ....... ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΟ ΕΞΗΣ... ΠΑΡΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΜ ΣΥΓΧΡΩΝΙΖΕΙ ΣΤΑ 2048 ΤΟ DOWNSTREAM ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ 130-140KB/sec... ΟΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΙΡΗΞΗ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ..... ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ !! ΟΤΙ Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 1024!!!!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ!!! ΠΑΓΩΝΩ...... ΟΡΙΣΤΕ??? ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ? ΜΠΑΙΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ..... "ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ..." ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!!!! ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ "ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ SUMMER 2006 BROADBAND PACK ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ΟΡΙΣΤΕ ? ΓΙΑΤΙ ? ) .... ΑΠΟ 20/9 ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ (ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ 2 ΜΒΙΤ ! " ...... ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΟΡΟΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.... ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝΕ ΚΟΡΟΪΔΑ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΤΕΜ ΣΑΣ ΣΥΓΧΡΩΝΙΖΕΙ ΣΤΑ 2048.... ΕΣΕΙΣ....ΤΡΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ 1ΜΒΙΤ..... ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΟ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.... ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ "ΦΟΥΣΚΕΣ" !! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ , ΔΙΟΤΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ "ΠΑΓΑΠΟΝΤΙΑΣ" ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΑΔΙΑΒΑΣΤΩ... ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ Η ΟΡΓΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΑΝΤΟΧΗΣ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
k_w_t Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μονο στο summer 2006 BROADBAND PACK ??? Νομίζεις!!!!! Ειχα συνδεση 384 απο την Hol σε γραμμη 512 απο τον ΟΤΕ η Hol στο συστημα διαχειρισης δειχνει οτι ειμαι πλεον στα 768! Δυστηχως ακομα δεν εχει γινει αναβαθμιση στην περιοχη μου αλλα η ταχυτητα μου αντι να ανεβει λογο καλυτερης συνδρομης (απο 384 στα 768 ) εχει πεσει αισθητα! Κατω απο τα 300 kb/s Περιμενω και την αναβαθμιση του Οτε για να κρινω καλυτερα ποιος φταιει!
dtomgr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 KAI SXETIKH ANAKOINWSH THS ETAIRIAS OTI 8A DIPLASIASEI OLES TIS SINDESEIS http://web.hol.gr/online/HOL/index.aspx?mid=1559 Ημ/νία: 30/8/2006 Σε διπλασιασμό των ταχυτήτων πρόσβασης στο ADSL έως τις 15 Σεπτεμβρίου προχωρά η Hellas On Line, μετά τη σχετική ανακοίνωση του ΟΤΕ. H αναβάθμιση των ταχυτήτων θα πραγματοποιείται μόλις ολοκληρωθεί η αντίστοιχη αναβάθμιση των υποδομών (DSLAMs) του Οργανισμού, διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο τρίμηνο. Η αναβάθμιση δεν θα προκαλέσει καμία μεταβολή στις χρεώσεις των συνδέσεων ενώ δεν απαιτείται και αλλαγή εξοπλισμού. Επίσης, δεν απαιτείται καμία ενέργεια από την πλευρά των συνδρομητών. Συγκεκριμένα διπλασιάζονται οι ταχύτητες σε: • Όλες τις συνδέσεις ΗΟL Home και Office Any Access 300, 500 και 1000. • Όλα τα πακέτα ΗΟL Broadband Pack 300, 500 και 1000 (είτε πρόκειται για πακέτα προπληρωμένου χρόνου, είτε για πακέτα με μηνιαία χρέωση). • Όλα τα πακέτα της καλοκαιρινής προσφοράς στο 12μηνο My HOL Broadband Pack 300 & 500 με δώρο τον εξοπλισμό. Η Hellas On Line είχε προχωρήσει από τον Ιούλιο σε ειδική προσφορά για το 12μηνο My HOL Broadband Pack 1000 με δώρο τον εξοπλισμό, που παρείχε ταχύτητα πρόσβασης 1024kbps, στην προνομιακή τιμή των 299€, όλα πληρωμένα. Οι συγκεκριμένοι χρήστες θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση με ταχύτητα 1024. Συγκεκριμένα, οι νέες ταχύτητες πρόσβασης ADSL έχουν ως εξής: Download – υφιστάμενη ταχύτητα Upload – υφιστάμενη ταχύτητα Download – Ταχύτητα αναβάθμισης Upload – Ταχύτητα αναβάθμισης 384 128 768 192 512 128 1024 256 1024 256 2048 256 H αναβάθμιση των ταχυτήτων θα πραγματοποιείται μόλις ολοκληρωθεί η αντίστοιχη αναβάθμιση των υποδομών (DSLAMs) του ΟΤΕ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Οργανισμού η αναβάθμιση του συνόλου των κυκλωμάτων ADSL αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός τριμήνου. Press Contact Νίκος Μανδαλάς Press Officer Hellas On Line 210-8762322 Aporo Gia Pion Logo Kanoyn Tetio Paixnidi........ Pare 2 Mbit ......etsi Gia Na Glika8eis! Kai Meta Ante Agori Moy Pese Pali Sta Xamhla......
k_w_t Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Η Hellas On Line είχε προχωρήσει από τον Ιούλιο σε ειδική προσφορά για το 12μηνο My HOL Broadband Pack 1000 με δώρο τον εξοπλισμό, που παρείχε ταχύτητα πρόσβασης 1024kbps, στην προνομιακή τιμή των 299?, όλα πληρωμένα. Οι συγκεκριμένοι χρήστες θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση με ταχύτητα 1024. . Μαλλον ανηκεις σε αυτην τη κατηγορια!!!
dtomgr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 GIATI NA PLIRWSW 299 EURO GIA 1 MBIT ! .... KAI TWRA NA TO POYLANE 249 ?? RE PAME KALA ? H ARXISAME NA TA XANOYME ? Μy BroadbandPackΤαχύτητα πρόσβασης Ετήσια Χρέωση myBroadbandPack 700 + VoIP modem/router768/192 189€ΠΡΟΣΦΟΡΑ - ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ!myBroadbandPack 1000 + VoIP modem/router1024/256 246€ΠΡΟΣΦΟΡΑ - ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ!myBroadbandPack 2000 + VoIP modem/router2048/256 479€ΠΡΟΣΦΟΡΑ - ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ! POIA HTAN DILADH H PRONOMOIAKH TIMH ? TA 299 EURO ? POY MESA SE 15 MERES TO IDIO PAKETO EPESE 50 EURO KATW?????
k_w_t Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Για την Hol δεν επεσε μεσα σε 15 μερες αλλα μετα απο 15 μερες οποτε ηξερα τι εκανε !! Αν ολοι ξεραμε τις τιμες μετα απο 15-20 μερες ξερεις τι λεφτα θα γλυτωναμε? Πχ ο P4 531 (3,0ghz) αυτην την στιγμη εχει 80€ ενω πριν ενα μηνα ειχε 140€ και σε ενα μηνα θα εχει 50€!
eliask Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 mallon perimenoun na dosoun kai diko tous diktio apo 2007 kai tote tha dinoun 4mbit sta idia lefta .opote tora tha mas tsitonoun gia na mas glykanoun meta ;-) Ase kai pou 2mbit na valeis min perimeneis na deis taxytites tis prokopis .O periisoteros kosmos den exei dei prokopi kai yparxei mia aorati desmyesi oti ola tha ftiaxoun se 3 mines pou tha teleiosei o ote tis anavathmiseis .
teopasxal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 den pame ka8olou kala!!! kai apo antidrasi .. i kapoia lisi .. den nomizo na iparxei alli apo to na girisoume se aoristou .. kai na alazoume provider ka8e 1-2 mines ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.