PROFIL Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 kalispera exume to aporriti se afta pu katevazume apo ti diktio meso ote kai apo ton paroxea?xerune sigura posa giga katevazume ,xerune kai ti?
blackwar Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 O ISP σου ξέρει τα πάντα για την συγκεκριμένη IP διεύθυνση που σου παρέχει, που μπαίνεις, πόσα GB κατέβασες κλπ….όσο αφορα το τι κατεβάζεις δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, αλλά εχε υποψη σου πως 100% ανωνυμία δεν υπάρχει…!!!
hthe Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Ξέρει ακριβώς τι κατέβασες, όλα σου τα mail ... τα πάντα ... μόνο με εισαγγελική παραγγελία όμως έχει δικαίωμα να τα επεξεργαστεί, ακόμα και για ιδία χρήση.
Tythora Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Ξερει όντως τα παντα. Εχουν κοψει και χρήστες που διακινούσαν παρανομα κάποια αρχεια, όπως π.χ. πορνογραφικό υλικό.
getty Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Αν κάνεις κάτι επαρκώς αξιόποινο για να σε ψάξουν να είσαι σίγουρος ότι θα σε βρούν. Αλλιώς απλά δεν ασχολούνται, έχουν πολλούς συνδρομητές για να κάθονται να ασχολούνται με τον καθένα.
ANEMOS-V Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 gia to @TE min eiste sigouroi oti parakolouthoun.. mono an tous diataksoun se orismenes periptosis.. sigoura omos kapioi alloi.. na mi leme onomata.. katagrafoun sxedon ta panta. skeftite mono apo pou kskinise kai apo pou pernaei olo to internet..
blueviper Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Αν δε με απατά η μνήμη μου, σύμφωνα με το νόμο που πέρασε η Ε.Ε., οι ISP και οι εταιρίες τηλεφωνίας, πρέπει να κρατάνε log αρχεία από 6 μήνες έως 2 χρόνια (στη διακριτική ευχέρεια κάθε χώρας-μέλους να καθορίσει το επιθυμητό για την ίδια). Εμείς, νομίζω, είχαμε επιλέξει 1 χρόνο.
kattistt Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 ρουφιανεμα. Οι ISP ξερουν τα παντα τι κανεις τι δεν κανεις, απο downloads, mails, accesses to Intenet sites....
theo37 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 xα χα χα..το άλλο με τον τοτό το ξέρετε.?
marios1957 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 ...και,βεβαίως,έχει περάσει νόμος να πληρώνουμε την αποθήκευση των δεδομένων που κρατάνε... Πάντως,θα μας κάνουν τα τρία δύο,είμαστε πάρα πολλοί να μας χώσουν,αλλά παρ' όλα αυτά μπορούν να μας ελέγξουν τι κατεβάζουμε.Το μόνο που μας σώζει σαν έθνος,είναι η εξέλιξη του σταρχιδισμου (και του στομουνιτισμού,γιατί όχι) αυτών που είναι στους κόμβους.Έχει γίνει βίωμα πλέον η αποτίναξη του εργασιακού ζυγού και ο καθένας τους προσπαθεί να αποφύγει τη δουλειά.Άφήστε τους άσχετους που έχουν κατακλύσει την αγορά εργασίας.Φανταστείτε υπεύθυνο τύπου στο στυλ του helpdesk της vivo.Θα φάει η μυίγα σίδερο...Και αν μάθουν και κάποια πράγματα,η επόμενη κίνησή τους είναι να ...ανοίξουν μαγαζί. Οπότε πάλι σωθήκαμε!
tarrasque Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 κάπως θα πρέπει να πιάνουν τύπους σαν το παλικάρι που διακινούσε πορν με βρέφη...
theo37 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 κάπως θα πρέπει να πιάνουν τύπους σαν το παλικάρι που διακινούσε πορν με βρέφη... kαι να τους τα κόβουν...@@
marios1957 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 κάπως θα πρέπει να πιάνουν τύπους σαν το παλικάρι που διακινούσε πορν με βρέφη... Γι αυτό τριγυρνάμε στο δίκτυο,νάσαι σίγουρος!!!:twisted: Ωχ,συμπυκνωμένα τάγραψα πάλι και θα (ξανα)παρεξηγηθώ.-lol. Όχι,δεν είμαι δικτυόμπατσος,αλλά η καθημερινή πολύωρη ενασχόληση με το δίκτυο,μου δίνει τη δυνατότητα άμα δω τη στραβή,να την ισιώσω.Κρίμα που δεν έχω και κανα εικονικό 45άρι να τόνε στείλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.