Προς το περιεχόμενο

exume to aporrito apo ote?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O ISP σου ξέρει τα πάντα για την συγκεκριμένη IP διεύθυνση που σου παρέχει, που μπαίνεις, πόσα GB κατέβασες κλπ….όσο αφορα το τι κατεβάζεις δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, αλλά εχε υποψη σου πως 100% ανωνυμία δεν υπάρχει…!!!

Δημοσ.

Ξέρει ακριβώς τι κατέβασες, όλα σου τα mail ... τα πάντα ... μόνο με εισαγγελική παραγγελία όμως έχει δικαίωμα να τα επεξεργαστεί, ακόμα και για ιδία χρήση.

Δημοσ.

Ξερει όντως τα παντα. Εχουν κοψει και χρήστες που διακινούσαν παρανομα κάποια αρχεια, όπως π.χ. πορνογραφικό υλικό.

Δημοσ.

Αν κάνεις κάτι επαρκώς αξιόποινο για να σε ψάξουν να είσαι σίγουρος ότι θα σε βρούν. Αλλιώς απλά δεν ασχολούνται, έχουν πολλούς συνδρομητές για να κάθονται να ασχολούνται με τον καθένα.

Δημοσ.

gia to @TE min eiste sigouroi oti parakolouthoun.. mono an tous diataksoun se orismenes periptosis..

sigoura omos kapioi alloi.. na mi leme onomata.. katagrafoun sxedon ta panta.

skeftite mono apo pou kskinise kai apo pou pernaei olo to internet..

Δημοσ.

Αν δε με απατά η μνήμη μου, σύμφωνα με το νόμο που πέρασε η Ε.Ε., οι ISP και οι εταιρίες τηλεφωνίας, πρέπει να κρατάνε log αρχεία από 6 μήνες έως 2 χρόνια (στη διακριτική ευχέρεια κάθε χώρας-μέλους να καθορίσει το επιθυμητό για την ίδια). Εμείς, νομίζω, είχαμε επιλέξει 1 χρόνο.

Δημοσ.

...και,βεβαίως,έχει περάσει νόμος να πληρώνουμε την αποθήκευση των δεδομένων που κρατάνε...

Πάντως,θα μας κάνουν τα τρία δύο,είμαστε πάρα πολλοί να μας χώσουν,αλλά παρ' όλα αυτά μπορούν να μας ελέγξουν τι κατεβάζουμε.Το μόνο που μας σώζει σαν έθνος,είναι η εξέλιξη του σταρχιδισμου (και του στομουνιτισμού,γιατί όχι) αυτών που είναι στους κόμβους.Έχει γίνει βίωμα πλέον η αποτίναξη του εργασιακού ζυγού και ο καθένας τους προσπαθεί να αποφύγει τη δουλειά.Άφήστε τους άσχετους που έχουν κατακλύσει την αγορά εργασίας.Φανταστείτε υπεύθυνο τύπου στο στυλ του helpdesk της vivo.Θα φάει η μυίγα σίδερο...Και αν μάθουν και κάποια πράγματα,η επόμενη κίνησή τους είναι να ...ανοίξουν μαγαζί.

Οπότε πάλι σωθήκαμε!

Δημοσ.
κάπως θα πρέπει να πιάνουν τύπους σαν το παλικάρι που διακινούσε πορν με βρέφη...

Γι αυτό τριγυρνάμε στο δίκτυο,νάσαι σίγουρος!!!:twisted:

Ωχ,συμπυκνωμένα τάγραψα πάλι και θα (ξανα)παρεξηγηθώ.-lol.

Όχι,δεν είμαι δικτυόμπατσος,αλλά η καθημερινή πολύωρη ενασχόληση με το δίκτυο,μου δίνει τη δυνατότητα άμα δω τη στραβή,να την ισιώσω.Κρίμα που δεν έχω και κανα εικονικό 45άρι να τόνε στείλω.:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...