tonypapadovic Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Σε λεπτομέρειες κολλάμε βέβαια τώρα. Το Jericho δεν έφαγε δεύτερο cancel ουσιαστικά. Και εξηγούμαι. (τώρα αν πράγματι υπάρχει τέτοια ανακοίνωση από το κανάλι, τι να πω, εγώ τα παρακάτω ξέρω και ήταν επίσημα). Κόπηκε στην πρώτη season, αλλά μετά από τρομερή προσπάθεια των fans, και πολύ πρωτότυπη μάλιστα, επέστρεψε για αυτά τα 7 επεισόδια, προκειμένου να δώσει ένα closure (το οποίο και ουσιαστικά έδωσε κατ' εμέ). Ήταν γνωστό εξαρχής, πριν προβληθούν αυτά τα 7, ότι αυτό θα ήταν το τέλος της σειράς. Επομένως δεν μπορούμε να μιλήσουμε για νέο cancelation. Βέβαια, εννοείται, πως οι παραγωγοί/συντελεστές της σειράς, ήλπιζαν ότι μπορεί να έκανε παραγγελία και άλλα επεισόδια το κανάλι αν τα πήγαιναν καλά (γι' αυτό και είχαν γυρίσει και alternative ending αν θυμάμαι καλά). Κάτι που δεν έγινε, το κανάλι 7 επεισόδια ήθελε, 7 πήρε. Πολύ πιθανό σε κάποια δήλωσή της η μεριά της σειράς να μίλησε για νέο cancel. Επομένως, ο καθένας το βλέπει όπως θέλει, αλλά σίγουρα το τέλος που προβλήθηκε ήταν σχεδιασμένο για αυτά τα επεισόδια από την αρχή
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 στο imdb.com στα news ανέφερε την λέξη Canceled πάντως...
gherudos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μα είναι cancelled αφού στριμώξαν ολόκληρη τη 2η season σε 7 επεισόδια απλά για να δώσουν ένα τέλος.Πάντως είμαι ικανοποιημένος με αυτά τα 7 επεισόδια.Το προτιμώ από το να κάθομαι και να παρακολουθώ άθλια fillers.
Coma_Black Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Εγω ξενέρωσα ξεκίνησε καλα και κατάντησε σαπουνόπερα. Προτιμούσα να αφοσιωνόταν στην εύρεση τροφίμων επιβίωση κάτι σε Fallout.. Ωραία σκηνή ήταν στο νοσοκομείο .
nickarmy Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 στο τέλους του πρώτου ΄κύκλου τί έγινε έχασα το επισόδειο της δευτέρας ...
yannis27gr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Στο 1ο επεισόδιο ξενέρωσα άσχημα. Στο 2ο φτιάχτηκα και τελικά ψιλοκόλησα αν και οι χαρακτήρες ορισμένες φορές είναι αστείοι και επίπεδοι σαν σε σαπουνόπερα. Κοντεύω να τελειώσω την 1η σεζόν και ομολογώ ότι βλέπεται αρκετά ευχάριστα, αρκεί να μην έχει κανείς ιδιαίτερες απαιτήσεις και να αντέχει το γεγονός ότι ΟΛΟΙ σχεδόν οι ήρωες είναι τύποι που ψηφίζουν George Bush junior
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.