Προς το περιεχόμενο

Jericho

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
TVGuide.com reports "multiple sources" are saying that CBS is in talks to bring back sci-fi show; LA Times confirms story.

If TVGuide.com's Michael Ausiello is correct, it appears that CBS executives may be listening to the pleas of its viewers.

The gossip hound says that "multiple sources" have indicated that CBS is very close to greenlighting a deal to bring the Skeet Ulrich vehicle back to the airwaves. The agreement would allegedly bring the show back for eight episodes, possibly as soon as mid-season.

When CBS left Jericho off its 2007-2008 schedule, fans of the show went ballistic. Online petitions were signed, message boards were flooded, and CBS execs had their e-mail boxes bloated with pleas to renew the show.

But the most creative ploy saw fans sending nuts to the corporate offices in defiance. The idea was spawned from the show, when Ulrich's character replied "Nuts!" to a neighboring city offering the post-apocalyptic town a surrender. The phrase "Nuts" was borrowed from US general Anthony C. McAuliffe, who said the same thing to German forces during World War II.

Online retailer NutsOnline.com got in on the act, offering discounts to fans who wanted to send heaps and heaps of nuts to CBS, and the Jericho fanatics gladly took them up on their offer. According to the Web site, 39,279 pounds of peanuts have been shipped.

As far as extending the number of episodes, eight would not be enough for Jericho producer and creator Carol Barbee, according to the Los Angeles Times.

"The idea would not be to bring it for eight and out, but to bring it back for eight with the hope that it would keep going," Barbee told the LA Times. "They're making deals with the actors and there's other logistical stuff to work out too. Swingtown was supposed to take over the same stages so it's a lot about the logistics of how to work out a schedule that works for all of us."

Print E-mail Comment Tag Faceb

πηγή

Δε θα με χαλούσε να συνεχίσει και δεύτερη, αν και τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να είχε μερικά χάλια επισόδεια αλλά σαν σύνολο ήτανε καλή σείρα.

Δημοσ.

Jericho Lives!!!!

Τελικά οι θεατές τα κατάφεραν.Αρχική παραγγελία για 7 επεισόδια ,που θα παιχτούν στη μέση της χρονιάς,με προοπτική για συνέχιση έτσι και πάει καλά στις μετρήσεις.

http://www.tv.com/story/9671.html

Μόλις την δω την 1ή σεζόν τώρα το καλοκαίρι θα σας πω και τη γνώμη μου

Δημοσ.

einai na aporeis, toses poiotikes kai monadikes seires opos carnivale, firefly, deadwod....... para ta xiliades parapona den epezisan kai gyrnaei to redneck hillbily fight for survival show

Δημοσ.

Φαίνεται οι φαν αυτών των σειρών δεν ήταν τόσο πιεστικοί όσο του Jericho.Νομίζω ότι μια διαμρτυριά ήταν ότι τους στελναν στο κανάλι nuts(καρύδια;) λόγω μίας ατάκας στη σειρά,Αυτή είναι πρωτοτυπία.

Το Firefly είναι η μόνη κομμένη σειρά που ε=έγινε ταινία στη συνέχεια.Και η μόνη κομμένη σειρά που επανήλθε μετα από 2 χρόνια kai 2 ακυρώσεις είναι το Family guy

Δημοσ.
einai na aporeis, toses poiotikes kai monadikes seires opos carnivale, firefly, deadwod. para ta xiliades parapona den epezisan kai gyrnaei to redneck hillbily fight for survival show

Εδώ πέρυσι επέστρεψε το 7th heaven! :mrgreen: Δηλαδή έλεος!

Δεν το έχω δει το Τζερικο αλλά πάντως λέγεται οτι μαζεύτηκαν πάνω από 110000 υπογραφές σε petition που έγινε.

Δημοσ.
Jericho Lives!!!!

Τελικά οι θεατές τα κατάφεραν.Αρχική παραγγελία για 7 επεισόδια ,που θα παιχτούν στη μέση της χρονιάς,με προοπτική για συνέχιση έτσι και πάει καλά στις μετρήσεις.

http://www.tv.com/story/9671.html

Μόλις την δω την 1ή σεζόν τώρα το καλοκαίρη θα σας πω και τη γνώμη μου

καλό!!! τώρα έχει νόημα να την αρχίσω!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μολις τελειωσα την σεζον και η σειρα μου αφησε αναμεικτες εντυπωσεις.

Ενω η θεματολογια "μετα-την-καταστροφη" ητανε αρκετα καλη και με αρκετες ψαρωτικες σκηνες(βλ.το κινεζικο δελτιο ειδησεων,την κινεζικη ριψη βοηθειας με το φυλλαδιο "dont fight china is your friend") ,με απογοητευσε απιστευτα η μετεπειτα εξελιξη της σειρας και η επικεντρωση στα τοπικα γεγονοτα που περιμενα να τα εχουνε σε καποιο φιλερ στη μεση της σεζον και οχι στα τελευταια επεισοδια.Ειδικα το φιναλε ητανε ισως το ποιο αδυναμο φιναλε(μαζι ισως με το season2 finale του lost) που εχω δει στις σειρες που παρακολουθω.

Ελπιζω η σειρα των 7-8 επεισοδιων που θα ακολουθησει ως season2 να δωσει τουλαχιστον ενα αξιοπρεπες τελος που θα επικεντρωνεται στο conspiracy κομματι της σειρας.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Τι cansel ρε? Πάτε καλά? Η σειρά τελείωσε. Όποιος την έχει δει καταλαβαίνει ότι τελείωσε. Να βγάλουν 3η για πιο λόγο, δεν έχει να πει κάτι άλλο. Στο τελευταίο επεισόδιο εξηγούνται όλα ή σχεδόν όλα και απλά τελειώνει, τι να μας που δηλαδή? Ότι ο Τζέηκ έγινε ο σερίφης του χωριού και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!!! Ήμαρτον.

Είχε φάει cansel στην πρώτη σεζόν αλλά τελικά συνέχισε.

• Super Moderators
Δημοσ.

επίσημη ανακοίνωση ήταν ότι έφαγε 2ο cancel...αν θες το πιστεύεις αν όχι, who cares...

Δημοσ.

Δεν είναι τι πιστεύω απλά την έβλεπα την σειρά και ξέρω τι παίζει. Τώρα αν ακυρώθηκε ή όχι δε νομίζω ότι ενδιαφέρει κανένα.

Αν θυμάμαι καλά ανακοινώθηκαν κάποια επεισόδια για τη 2η σεζόν και επειδή δεν πήγαινε καλά είπανε θα βγάλουν άλλα 3-4 και θα το τελειώσουν.

• Super Moderators
Δημοσ.

και εγώ την έβλεπα, απλά σου λέω τι ανακοινώθηκε και τι ισχύει...

κόπηκε λόγο χαμηλής θεαματικότητας, αν την έβλεπε περισσότερος κόσμος ότι στοίχημα θες πως θα είχε και άλλες seasons

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...