Προς το περιεχόμενο

Jericho

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμμμ ρε σεις,λιγο μετριος μου φανηκε ο πιλοτος,οχι για αυτα που εδειξε,οσο για αυτα που προιδεαζει

Αφενος ναι,ηταν πολυ καλη η φαση που σκαει η βομβα(πραγματικα χαρηκα αυτη την βουβη στην ουσια φαση) αντι να δειξει καμενα κορμια και διαλυμενα κτηρια.Αλλα περα απο αυτο αφενος το ΠΑΡΑΕΙΔΑ κοινωνικο-για το γουστο μου,αλλοι ισως γουσταρουν-το ειδα ΕΝΤΕΛΩΣ "God Bless America" και πολυ κλισε,σαν να βλεπω τα επομενα 20 επισοδεια απο τωρα,δεν ειδα καποια πλοκη παρα μονο διαπροσωπικες σχεσεις και κυριως το ειδα μια σειρα που μετα το '89 και μεχρι την 11η Σεπτεμβριου πιθανοτατα δεν θα προσελκυε το κοινο

Το The Stand ας πουμε,15+ χρονια πριν,μου φαινεται πως ειναι καλυτερη καταστροφολογικη σειρα

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

A,παρεπιπτοντως ΕΣΚΙΣΕ τηρουμενων των αναλογιων σε μετρησεις.Εφτασε τους 11,6εκ θεατες,πολυ καλο αν αναλογιστουμε οτι ειχε να παιξει το You think you can dance(η καπως ετσι,ενα μουσικο ρεαλιτυ τελοσπαντων) και ειπαμε,στην Αμερικη ειναι το CSI:Miami,το 24,το Desperate HouseWives,αντε και το Lost προπερσυ να παλευουν με το τσουναμι ρεαλιτυ-τηλεπαιχνιδια-τοκσοου-τηλεπαιχνιδια-ρεαλιτυ και δωστου ρεαλιτυ και κοντρα ρεαλιτυ

ΜΟΝΟ ΠΟΥ πρεπει να περιμενουμε αφενος το 2ο επισοδειο να δουμε ποσοι θα επιστρεψουν και σε 2 βδομαδες θα παιζει ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ στο Lοst οποτε θα δουμε τι απιδια πιανει ο σακος-αν και επειδη ειναι "Αll too American" πιστευω θα πιασει

Δημοσ.

ΠΟΛΥ καλυτερο το 2ο,με αγωνια,συγκεκριμενη υποθεση,χωρις μελουρα αλλα εχει ενα μειονεκτημα...ποσα επισοδεια να βγαλεις με τετοιο ρυθμο και σε ποσα πραγματα να τα στηριξεις δεδομενου πως δεν εισαι 24 να ψαχνεις ποιος επιτεθηκε κτλ και αρα οι αληθοφανεις αφορμες δρασης θα σου τελειωσουν συντομα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχει αρχίσει και γίνεται όλο και καλύτερο... το παρακολουθεί κανείς ακόμα; :P

Δημοσ.

Για μενα ειναι, η αγαπημενη μου σειρα (και απο Lost, Heroes etc), λογω post-apocalyptic-mad-max-clone καταστασης! Δεν ξερω γιατι δεν ειναι πολυ δημοφιλης στο φορουμ.

Μετα παντως το επεισοδιο 18, εχει ανεβει παρα πολυ νομιζω με τις νεες πληροφοριες που βγαινουν στην επιφανεια για το τι παιζει. Oποιο το παρατησαν στην αρχη, νομιζω αξιζει μια δευτερη ευκαιρια!

Υ.Γ. akpe Wake of Magellan:>

Δημοσ.

dia logous mazoxismou kai autobasanismou to blepo akoma otan exo kairo (eimai tv show junkie). Apexthanomai olo to cast kai to story, einai mia hillbilly redneck seira katastrofhs. To mono senario pou exei (peran tou basikou me thn periergh epithesh) einai kathe eidous kainouria symfora kai katastrofh sthn polh. H tha pianei fotia to sxoleio, h tha erxontai toksikes broxes, h tha tous thn peftoun oi ravenwood (alloi malakes pali autoi), h tha tous thn peftoun oi geitones, h tha tous thn peftoun oi prosfyges, h tha xalaei h genhtria, h tha teleionei to fai. Kathe epeisodia mia klapsoura kai mia kainouria katastrofh pou oi super hillbillys tou jericho enomenoi san gnhsioi residents tou great US of A katafernoun kai ksepernane. Epishs oi skhnes enothtas tou xoriou opou akoune san probata ton dhmarxo pou bgazei synexeia logous einai gia na lypasai ths ntomates pou petas sthn othonh.

Isos o logos pou to blepo einai an pote ginei kamia pragmaitkh epithesh kai tous allaksei ta fota kai eksafanistei to jericho apo ton xarth.

Δημοσ.

Exei kapoio dikio o tzinos kai den exw para na simfonisw mazi tou, alla oso paei ginete kai olo kaliteri kai me endiaferon.

Ta prwta episodeia me tis foties sta sxoleia kai tous logous apo dimarxous klp itane ontos gia klotsies!!!

Sta 5-6 teleutaia episodeia omws exei parei ta panw tou, kathe pempti bradi tha katsw na jericho standar!

Δημοσ.

Κι εγώ συμφονώ με τον Dimitri.. Τα τυελευταία επεισόδεια ήταν πραγματικά εκπληκτικά! Ειδικά το τελευταίο μου άρεσε πάρα πολύ.. Και τα τελευταία 3 λεπτά του ήταν μπορώ να πω από τα καλύτερα που έχω δει σε τέτοιου είδους σειρά!!

Δημοσ.

parolo pou exei anebei ligo h drash sta teleutaia epeisodia kai exoun ginei ligo kalytera, exoun ksefygei teleios apo to kyrio thema. Thn epithesh, poios thn ekane, ths pyrinikes bombes....ktlp. Ta teleuetaia episodia einai apla mia kontra me tous geitones. Kai ti toso ekplhktiko eixan ta teleutaia lepta tou 20stou epeisodiou re paides??? To paintball pou pezane, h allon ena logo pou ebgale o magkas o dhmarxos sta probata?

Δημοσ.

Ε περίμενε, όλα θέλεις να σου τα πούνε απο την πρώτη season?? Λογικά θα αποκαλυφθεί ποιος την έκανε την επίθεση, όπως μας αποκάλυψαν και πολλά στοιχεία για τον FBI τύπο..

Η όλη ατμόσφαιρα των τελευταίων λεπτών μου άρεσε πολύ.

Δημοσ.

Εγω δεν μπορω να συμφωνησω με οσα γραψατε παραπανω και ειδικα με τον tzinos. Αν το Jericho ειναι ολα τα παραπανω τοτε και το Lost ειναι μια παρεα απο δολοφονους, τρελους, βασανιστες, απατεωνες, κεραταδες, πρεζακια και παραλυτους που κυνηγανε αγριογουρουνα και τους τρωει... ενας μαυρος καπνος!

Η σειρα αυτη αξιζει επειδη ειναι προτοτυπη χωρις να μπλεκει επιστημονικη φαντασια. Δειχνει ποσο μερικα πραγματα στην καθημερινη ζωη μας τα παιρνουμε ως δεδομενα και πως μεσα στον πανικο απελευθερονται τα ζωωδη ενστικτα αλλα και επιβιωνει η λογικη.

Δημοσ.

THIS IS JERICHOOOOOO

Apo to JaKe kai oi 200 (tosous eipe mazepsane mono lol) rednecks at the hot gates outside jericho

1 down, rest of jericho to go! He he ton fagane ton pousth, an kai protimousa na fane to etero hmish. Its a start

Lol apla h skhnh pou analambanei o jake leader kai bgazei to empsyxotiko speech (we will stand here, defend our home, WAIT, WAIT, NOWWWW straka strouka xerxes down), thymise tous 300, alla sto pio xazo.

Δημοσ.

Kalo itane to Jericho gia fetos, an kai perimena kati kalitero gia telos, na min afine toses ekrremotites.

Telika kseroume an exei parei renew gia season2?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...