Προς το περιεχόμενο

προβλημα με εμφανιση ιστοσελιδων

katerina174

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hi τωρα τις τελευταιες μερες εχω το εξης προβλημα. ενώ συνδέομαι στο ιντερνετ κανονικά δεν μου εμφανίζονται οι σελίδες (όποιον browser και αν χρησιμοποιησω). συγκεκριμένα μου βγάζει ότι δεν είναι δυνατη η ευρεση της σελίδας που ζήτησα. δεν έχω βρει κάποιον ιό και τώρα έχω απεγκαταστήσει όλα τα firewalls, antivirus κ.τ.λ.

Υ.Γ εχω συνδεση της otenet και αυτοί μου είπαν δεν βλέπουν κάποιο πρόβλημα στην γραμμή μου.

please βοηθεια

ευχαριστω

Δημοσ.

ΟΚ. Βγες σε command prompt και δώσε 'ipconfig /all' και στη συνέχεια 'traceroute www.otenet.gr' και 'tracert www.insomnia.gr'.

Τα αποτελέσματα από αυτές τις τρείς εντολές κάντα copy/paste εδώ.

Επίσης, βεβαιώσου ότι δε χρησιμοποιείς το temp account [email protected]!

Δημοσ.
hi τωρα τις τελευταιες μερες εχω το εξης προβλημα.

Εφ'όσον τις προηγούμενες φορές μπορούσες να συνδεθείς αρα κατά πάσα πιθανότητα έχουμε dns highjaking. Σε μεγάλο ποσοστό των περιπτώσεων έχεις κολλήσει spyware και για αυτό δεν μπορεί να το βρεί το Antivirus που έχεις.

Aν έχεις zyxel router ή us robotics με -start -run -cmd και μετά κλικ στο οκ

γράψε ping 192.168.1.1 και πες μας τι βλέπεις.

Αν έχεις speedtouch της Alcatel κάνε τα ίδια και στο τέλος ping 10.0.0.138

Τι βλέπεις? Destination unreachable? Request timeout? Reply from ....?

Αν δεν είναι κάποια μάρκα από τις παραπάνω μπορείς να την γράψεις να δούμε τι θα κάνουμε..

Δημοσ.
ΟΚ. Βγες σε command prompt και δώσε 'ipconfig /all' και στη συνέχεια 'traceroute www.otenet.gr' και 'tracert www.insomnia.gr'.

Τα αποτελέσματα από αυτές τις τρείς εντολές κάντα copy/paste εδώ.

Επίσης, βεβαιώσου ότι δε χρησιμοποιείς το temp account [email protected]!

Οτι εντολη δωσω βγαζει μια μαυρη οθονη στο dos και μετα σβηνει χωρις να προλαβω να την διαβασω(αν και δεν νομιζω να λεει τπτ). Απο εναρξη>βοηθηματα που πηγα τα ιδια,τo DOS δεν λειτουργει, οποια εντολη και αν δωσω λεει οτι η εντολη αυτη δεν υπαρχει.

Εφ'όσον τις προηγούμενες φορές μπορούσες να συνδεθείς αρα κατά πάσα πιθανότητα έχουμε dns highjaking. Σε μεγάλο ποσοστό των περιπτώσεων έχεις κολλήσει spyware και για αυτό δεν μπορεί να το βρεί το Antivirus που έχεις.

Aν έχεις zyxel router ή us robotics με -start -run -cmd και μετά κλικ στο οκ

γράψε ping 192.168.1.1 και πες μας τι βλέπεις.

Αν έχεις speedtouch της Alcatel κάνε τα ίδια και στο τέλος ping 10.0.0.138

Τι βλέπεις? Destination unreachable? Request timeout? Reply from ....?

Αν δεν είναι κάποια μάρκα από τις παραπάνω μπορείς να την γράψεις να δούμε τι θα κάνουμε..

Ειναι Sagem και δυστυχως δεν μπορω να κανω τπτ στο command. Το dos δεν λειτουργει.

Μαλλον δεν γλιτωνω το format, ετσι?

Δημοσ.
Οτι εντολη δωσω βγαζει μια μαυρη οθονη στο dos και μετα σβηνει χωρις να προλαβω να την διαβασω(αν και δεν νομιζω να λεει τπτ). [...]

Θες ένα βήμα ακόμα. :-) Εκεί που γράφεις τις εντολές και σου εξαφανίζεται το παράθυρο, πρέπει να γράψεις cmd. Τις εντολές θα τις γράψεις στο επόμενο βήμα:

* Πάτα Winkey+R (Winkey είναι αυτό με το σημαιάκι των Windows)

* Γράψε cmd και μετά χτύπα Enter

* Εκεί γράψε τις εντολές που σου λένε τα παιδιά

* Μετά από κάθε εντολή θα χτυπάς Enter

Δημοσ.
Θες ένα βήμα ακόμα. :-) Εκεί που γράφεις τις εντολές και σου εξαφανίζεται το παράθυρο, πρέπει να γράψεις cmd. Τις εντολές θα τις γράψεις στο επόμενο βήμα:

* Πάτα Winkey+R (Winkey είναι αυτό με το σημαιάκι των Windows)

* Γράψε cmd και μετά χτύπα Enter

* Εκεί γράψε τις εντολές που σου λένε τα παιδιά

* Μετά από κάθε εντολή θα χτυπάς Enter

Το ιδιο και το αυτο! Μονο που τωρα κανει και έναν ηχο και μετα κλεινει η οθονη!

Το format δεν το γλιτωνει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...