Adavis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπόν θέλω να περάσω ένα καλώδιο οθόνης από ένα σωλήνα με μικρή διάμετρο (τόση ώστε να μην χωράει το VGA βύσμα και η ασφάλεια) και με μήκος περί τα 2,5 μέτρα. Ποιές είναι οι λύσεις που έχω; Μπορώ να ενώσω κομμένα καλώδια; Υπάρχουν καλώδια στα οποία μπορώ να προσαρμόσω την υποδοχή VGA αφού τα περάσω απο τον σωλήνα; Ευχαριστώ...
asmilon Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μπορεις να παρακαμψεις τον σωληνα με ενα πιο μακρυ καλωδιο και να το φερεις απο γυρω?
Adavis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Όχι απο τον σωλήνα πρέπει να περάσω οπωσδήποτε. Θα ενώνει ένα monitor ιατρικού οργάνου με την μονάδα και δεν μπορεί να περάσει από αλλού το καλώδιο...
kostasplak1986 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μπορώ να ενώσω κομμένα καλώδια; de tha sto proteina giati den nomizo oti ginete! giati sonei kai kala theleis na peraseis to kalodio mesa apo to solina kai de ton parakampteis opos eipe kai o asmilon? edit: sorry den eida tin apantisi pou edoses ston asmilon!
kostasplak1986 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 kata 99,6% ayto pou tha po einai malakia alla tha to po gia auto to 0.4%:oops: mipos ginetai me ayto to kalodio na peraseis ta vismata mesa apo to solina kai otan bgoun na ta enoseis me ena kalodio pou omos tha exei thylika vismata?
madsc Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μία επιλογή σου είναι να βρείς επέκταση με κουμπωτά βύσματα όχι χυτά. Ξεκουμπώνεις το βύσμα γυρνάς στο πλάι το μεταλλικό κομμάτι του βύσματος που είναι κολλημένα τα καλώδια κ δοκιμάζεις έτσι. Αν ο σωλήνας που θες να το περάσεις είναι αρκετά μακρύς κ ιδίως με γωνείες δύσκολα εώς αδύνατα θα περάσει. Εκεί η μόνη σου επιλογή είναι ξεκόλλημα των καλωδίων με κολλητήρι, κρατάς σχηματικό, περνάς το καλώδιο κ ξανακολλάς το βύσμα από την άλλη. Ο 2ος τρόπος είναι βαβούρα αλλά καθολικός αν δεν υπάρχει άλλη επιλογή. /sc
Adavis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Μία επιλογή σου είναι να βρείς επέκταση με κουμπωτά βύσματα όχι χυτά.Ξεκουμπώνεις το βύσμα γυρνάς στο πλάι το μεταλλικό κομμάτι του βύσματος που είναι κολλημένα τα καλώδια κ δοκιμάζεις έτσι. /sc Δηλαδή; Δεν το κατάλαβα καλά αυτό που μου εξηγείς. Ξέρεις μήπως που μπορώ να αγοράσω κάτι τέτοιο;
madsc Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν γνωρίζω το φ του σωλήνα που θέλεις να το περάσεις -άρα κ αν είναι εφικτή η μέθοδος που σου αναφέρω- αλλά θα το δείξω μήπως κ βοηθήσει εσένα ή κάποιον άλλον στο μέλλον. Δες αυτό πρώτα: Αυτό είναι ένα χυτό D-SUB βύσμα το οποίο δεν ξεκουμπώνει. Αυτό δεν σου κάνει για τη δουλειά που το θες, καθώς οι διαστάσεις του παραμένουν σταθερές. Δες κ αυτά τώρα: Αν παρατηρήσεις τα βύσματα από κοντά σε τέτοιο καλώδιο έχουν αυτιά ή βίδες που ξεκουμπώνουν. Το ξεκουμπώνεις, περνάς το καλώδιο από εκεί που θες, & το ξανακουμπώνεις μετά. Αυτό ίσως σου κάνει τη δουλειά που θες. Στουρνάρη τα έχω δει πολλές φορές ακόμα κ σε μικρομάγαζα. Απλά ζητάς το καλώδιο που θες με βύσματα που ξεκουμπώνουν. p.s. Μην μπερδευτείς με τα χρώματα των βυσμάτων, δεν είναι κανόνας. /sc
Adavis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Απίστευτο... Είναι ότι ακριβώς έψαχνα!!! Η 2η περίπτωση είναι αυτό που θέλω γιατί το Φ του σωλήνα είναι μικρό ώστε να περάσει το χυτό βύσμα. Χίλια ευχαριστώ madsc. Να είσαι καλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.