Προς το περιεχόμενο

Kalispera. mporw na kanw to philips cdr/dvdrom cdd5263 na ripari poio grigora????

fits13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalispera. mporw na kanw to philips cdr/dvdrom cdd5263 na ripari poio grigora tis tainies giati twra moy tis ripari konta sta 40 lepta me sindiasmo twn programmatwn anydvd(gia xekleidwma tis tainies) kai to clonedvd(gia metatropi apo dvd9 se dvd5) to sigegrimeno cdr/dvdrom einai 8x dvdrom speed. kai thelw na rwtisw an yparxei kapoios tropso eite me firmware update eite me kapoio proramma poy na to kanw na riparei poli poio grigora tis tainies diladi konta sta 20 lepta tin tainia kai oxi 40 poy einai twra. an ginetai afto poy zitaw me poio tropo akrivws ginete??? sas euxaristw poly gia tis apantiseis sas.

Δημοσ.

File papaki63 epeidi den xerw kai toso kala agglika den mporeis na moy exigises meses akres ti sto kalo leei ekei giati an soy pw oti katalava tha se gelasw. eyxaristw poly. Kai an yparxei kanenas poio eukolos tropos me ena exe arxeiaki na ginei apla i anavathmisi tha soy eimai ypoxreos na moy peis to link. se eyxaristw poly.

Δημοσ.
File papaki63 epeidi den xerw kai toso kala agglika den mporeis na moy exigises meses akres ti sto kalo leei ekei giati an soy pw oti katalava tha se gelasw. eyxaristw poly. Kai an yparxei kanenas poio eukolos tropos me ena exe arxeiaki na ginei apla i anavathmisi tha soy eimai ypoxreos na moy peis to link. se eyxaristw poly.

Den ta paw kai arista me ta agglika moy alla to drive soy leei oti einai renamed QSI...QSI CDRW/DVD SBW242C" (SBW242U)... kalo einai na deis prwta an to firmware poy exei twra moiazei me ayta toy link...

http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?download_id=1914

meta ayto poy mporeis na kaneis ....oxi xwris risko.... einai na xrhsimopoihseis to patcher (etna)...

"I dont suggest to try the autoqsi cd at the moment because this cant store a backup.

If you have a floppy disk drive follow the instructions on my site to made a bootdisk and unpack autoqsi2 to this.

Your drive is a renamed QSI SBW242.

Etna"

http://etna.rpc1.org/qsi/index.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...