kobogia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδιά θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν τα κομικς του Αρκά στα αγγλικά. Υπάρχουν...? και που μπορώ να τα βρώ στο ιντερνετ...? Συγνώμη αν σας βάζω δύσκολα...
kattistt Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 δες εδω http://www.arkas.gr αλλιως google it! Αν βρω κατι θα επανελθω
gvaggis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Στον Παπασωτηρίου που ήμουν προχθές τα είχε μεταφρασμένα στα αγγλικά, αλλά πρέπει να πω ότι δε μου πολυ-άρεσε το αποτέλεσμα..
ntountou Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μα έχει νόημα να μεταφραστή στα αγγλικά;; Θέλω να πω, οι διάλογοι θα αποδωθούν με τρόπο που να είναι εξίσου ξεκαρδιστικοί;; Μήπως, επίσης, είναι προσαρμοσμένοι στα ελληνικά γούστα και δεδομένα;; Πάντως προσωπικά τρελένομαι για Αρκά
blueviper Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Άλλα έχουν αποδοθεί χωρίς να χάνει το νόημα του αστεϊσμού, άλλα έχουν προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες αγγλικές συνθήκες κι άλλα δύσκολα θα περάσουν το "μήνυμα". Όπως και να έχει, αυτές τις ανησυχίες τις έχει πάντα μια μετάφραση. Στο βαθμό που οι ξένοι αγνοούν το πρωτότυπο, φαντάζομαι πςω θα τα απολαύσουν σε ένα βαθμό, όπως συμβαίνει και με εμάς και ξένους κομίστες. Έχουν κυκλοφορήσει κανονικά στα Αγγλικά (κι όχι μόνο) αρκετά album του. Ρίξε κι ένα τηλέφωνο στην Πρωτοπορία. Θα τα βρεις κι εκεί κι ας μην τα έχει στο site τους.
kobogia Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Τα θέλω για τον ανηψιό μου που ειναι 10 χρονών...Εχει διαβάσει τον αρκά στα ελληνικά και του αρέσει παρα πολύ...Απλά σκεύτικα να κάνει και λίγο πρακτις στα αγγλικά του μιας και τον ευχαριστεί τόσο πολύ ο Αρκάς. Ευχαριστώ για την βοήθεια...
kickeras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Τα θέλω για τον ανηψιό μου που ειναι 10 χρονών...Εχει διαβάσει τον αρκά στα ελληνικά και του αρέσει παρα πολύ...Απλά σκεύτικα να κάνει και λίγο πρακτις στα αγγλικά του μιας και τον ευχαριστεί τόσο πολύ ο Αρκάς. Ευχαριστώ για την βοήθεια... Κοίτα και στο http://www.protoporia.gr καλά είναι και τα αγγλικά albums του αλλά πιστεύω ότι που και που ισχύει το λεγόμενο lost in translation....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.