Προς το περιεχόμενο

Αρκάς

kobogia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν τα κομικς του Αρκά στα αγγλικά.

Υπάρχουν...? και που μπορώ να τα βρώ στο ιντερνετ...?

Συγνώμη αν σας βάζω δύσκολα...

Δημοσ.

Στον Παπασωτηρίου που ήμουν προχθές τα είχε μεταφρασμένα στα αγγλικά, αλλά πρέπει να πω ότι δε μου πολυ-άρεσε το αποτέλεσμα..

Δημοσ.

Μα έχει νόημα να μεταφραστή στα αγγλικά;;

Θέλω να πω, οι διάλογοι θα αποδωθούν με τρόπο που να είναι εξίσου ξεκαρδιστικοί;;

Μήπως, επίσης, είναι προσαρμοσμένοι στα ελληνικά γούστα και δεδομένα;;

Πάντως προσωπικά τρελένομαι για Αρκά

Δημοσ.

Άλλα έχουν αποδοθεί χωρίς να χάνει το νόημα του αστεϊσμού, άλλα έχουν προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες αγγλικές συνθήκες κι άλλα δύσκολα θα περάσουν το "μήνυμα". Όπως και να έχει, αυτές τις ανησυχίες τις έχει πάντα μια μετάφραση. Στο βαθμό που οι ξένοι αγνοούν το πρωτότυπο, φαντάζομαι πςω θα τα απολαύσουν σε ένα βαθμό, όπως συμβαίνει και με εμάς και ξένους κομίστες.

Έχουν κυκλοφορήσει κανονικά στα Αγγλικά (κι όχι μόνο) αρκετά album του. Ρίξε κι ένα τηλέφωνο στην Πρωτοπορία. Θα τα βρεις κι εκεί κι ας μην τα έχει στο site τους.

Δημοσ.

Τα θέλω για τον ανηψιό μου που ειναι 10 χρονών...Εχει διαβάσει τον αρκά στα ελληνικά και του αρέσει παρα πολύ...Απλά σκεύτικα να κάνει και λίγο πρακτις στα αγγλικά του μιας και τον ευχαριστεί τόσο πολύ ο Αρκάς.

Ευχαριστώ για την βοήθεια...

Δημοσ.
Τα θέλω για τον ανηψιό μου που ειναι 10 χρονών...Εχει διαβάσει τον αρκά στα ελληνικά και του αρέσει παρα πολύ...Απλά σκεύτικα να κάνει και λίγο πρακτις στα αγγλικά του μιας και τον ευχαριστεί τόσο πολύ ο Αρκάς.

Ευχαριστώ για την βοήθεια...

Κοίτα και στο http://www.protoporia.gr

καλά είναι και τα αγγλικά albums του αλλά πιστεύω ότι που και που ισχύει το λεγόμενο lost in translation....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...