Προς το περιεχόμενο

phpBB2 πρόβλημα με ελληνικά

Sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω εγκαταστήσει το phpBB2 με το συνδυασμό IIS 6 και MS SQL 2000. Το πρόβλημα είναι ότι χτυπάει όταν κάποιος κάνει post με θέμα ή κείμενο στα ελληνικά. Το μήνυμα λάθους είναι: "String or binary data would be truncated".

Any hints?

Δημοσ.
Καλησπέρα,

Έχω εγκαταστήσει το phpBB2 με το συνδυασμό IIS 6 και MS SQL 2000. Το πρόβλημα είναι ότι χτυπάει όταν κάποιος κάνει post με θέμα ή κείμενο στα ελληνικά. Το μήνυμα λάθους είναι: "String or binary data would be truncated".

Any hints?

Ναι. Είτε δεν είναι σωστό το collation ή το μήκος της στήλης ειναι μικρό (π.x einai nvarchar(50) και πας να βάλεις 100 χαρακτηρες).

Δημοσ.

Collation gia MS SQL 2000 διάλεξε 1253 CI(Case Insensitive) AI(Ascend Insensitive) για να μην έχεις πρόβλημα.

Είχα αντίστοιχο πρόβλημα κάποτε σε μια απο τις πολλές εγκαταστάσεις που έχω κάνει της phpbb και το είχα λύσει ρίχνοντας τα περιεχόμενα του ελληνικόυ module μέσα στο φάκελο του αγγλικού.Μερικές φορές τρώει το κόλλημα και κοιτάζει μόνο αυτό το φάκελο που έχει αρχικά default παρόλο που εσύ έχει επίλέξει να βλέπει το ελληνικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...